Buffuri

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Ciresul, 3 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti ca timpul buff-urilor sa se opreasca cand sunteti offline?

1. Da

100,0%
  2. Nu

0 vot(uri)
    0,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ciresul

Ciresul Pretendent

Doriti ca timpul buff-urilor sa se opreasca cand sunteti offline?

.corsarulnegru. apreciază asta.
  2. ~~alexandru~~

~~alexandru~~ Începător forum

3. ilupeter87

ilupeter87 Novice forum

Mi se pare foarte corect , sa voteze toata lumea DA , odata ce suntem fortati sa stam offline, sa nu intram pe corectie

4. SattiS

SattiS Junior Expert

cred ca despre asta se vorbeste de mai bine de un an pe forum, dar na........se pare ca staful e surd la doleanta jucatorilor, dar firesc si corect ar trebui remediata acesta.

5. oufette

oufette Scriitor în devenire

Si eu sustin asta cu bufurile sa se contorizeze cat timp esti pe mare sau sa putem sta cat dorim fara sa fim restrictionati de minus

6. Ciresul

Ciresul Pretendent

Avand in vedere ca a trecut ceva vreme de cand este deschis acest topic si jucatorii si-au spus punctul de vedere democratic prin vot, va rog sa inchideti topicul dar mai ales sa transmiteti mai departe dezvoltatorilor acest sondaj

7. axel

axel Team Leader Team Seafight

Multumim pentru idee.
    Ea a deja transmisa mai departe catre echipa de dezvoltatori, periodic, incepand cu luna mai.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.