Calea lui Legba

Discuție în 'Ajutor' creată de MrGabriel, 19 Feb 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. MrGabriel

MrGabriel Novice forum

Buna seara, as dori sa stiu daca detin cele 16% + perle din Darul marii si Norocul lui Legba, atunci cand colectez o luminita cu 100 perle si am si duplicator voi primi dublu si la cei 16% adica 232 ? sau doar la luminita in sine adica 216? , iar cei 25% din Darul marii imi va imfluenta cu ceva cantitatea de mojo primita? in general cu duplicator primesc 4/6 mojo cu darul marii e posibil sa primesc 5/7?
    Va multumesc, cu stima si respect Gabriel.

2. aditzu05[❶]

aditzu05[❶] Scriitor în devenire

dap imi amintesc ca eu asa primeam deci 5-7 o sa primesti.bafta!

3. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Nu, valoarea bonusurilor survenite din abilități nu este influențată de duplicator. Prin urmare veți primi 16% din cantitatea de bază. Cantitatea de mojo se va mări cu ajutorul abilității "Darul mării".

4. MrGabriel

MrGabriel Novice forum

Va multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru promtitudinea acestora, iar pt a nu deschide un alt topic as mai avea o intrebare:
    castelul Pupa creste viteza navei si cand aceasta este in stare avariata? sau doar in stare normala?
    Va multumesc si imi cer scuze pt deranjul creeat, o seara placuta tuturor:)

5. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Castelul "Pupa" mărește viteza navei dvs. indiferent de starea acesteia.

6. MrGabriel

MrGabriel Novice forum

Va multumesc frumos pt. ajutorul acordat, puteti inchide topicul.
    O seara placuta.

7. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Temă închisă!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.