Cand acest joc se va derula in bune conditii si intentii?

Discuție în 'Ajutor' creată de **RA**, 20 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **RA**

**RA** Avansat

Ieri,am intrat pe joc si am constatat ca nu mai sunt rangurile normal.Am scris la suport,mi s-a dat un raspuns scurt si sec....,,S-a vazut eroarea,s-a lucrat la ea si dupa restartul zilnic,rangurile revin la normal".Azi,m-am logat si nu am vazut nici o schimbare,am scris din nou la suport,iarasi un raspuns scurt si sec...,,Se lucreaza la remediera problemei"....Acum intrebare:pe cine sa cred,sau ce sa cred!Stimabililor,asta arata o proasta gestinare a problemelor din cadrul firmei,o slaba colaborare chiar intre staff-ul BP,astfel incat de dau raspunsuri contradictorii.Nu va este teama ca la un moment dat se gaseste cineva care sa dea BP in judecata(bineinteles,cu ajutorul playerilor care vor sa faca front comun),pentru proasta gestionare a problemelor care apar frecvent(dar numai si numai in dezavantajul jucatorilor),pentru inselaciune(de luni de zile,multi playeri au postat,s-au plans,au venit cu idei,pentru schimbarea HP din recompensa din luminite cu oricare alt item si au fost doar vorbe in vant si promisiuni ca se lucreaza la acest proiect,dar in schimb ramanand la acelasi lucru,care in momentul de fata HP nemaiavandu-si rostul in jocul Seafight).Si nu in ultimul rand,stimabililor de la BP,taiati frunze la caini degeaba,pe banii nostrii,ai jucatorilor...

VgS apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.