Cand avem si noi un event frumos?

Discuție în 'Întrebări generale' creată de EMRE.61, 17 Oct 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. EMRE.61

EMRE.61 Începător forum

AM si eu o intrebare cand o sa avem si noi un event frumos, ca de 2-3 saptamani nu mai avem nimic, multora nu ne place sa jucam in Atlantida,ca trebuie bagati bani la greu si tot nu faci nimic, in fine, deci cam pe cand avem si noi un event ??

2. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Se înalță o umbră--In 23 de ore

3. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

Cred ca ar trebui separata antlantida de jocul clasic, la fel si pe forum....NU MA INTERESEAZA ANTLANTIDA si sunt nevoit sa vad toate nevrutele de acolo

4. ™(®)™

™(®)™ Începător forum

Eventul a început, iar secțiunea de Discuții este blocată.
    La fel și FAQ, plin de erori...vezi data de început și sfârșit care nu corespunde peste tot etc.
    Asta se întâmplă când postezi la o oră târzie, dar pe forum faci în așa fel în cât să arate că ai postat mai devreme.

Legat de ATLANTIDA, are dreptate colegul cu mențiunea: „Cred ca ar trebui separata antlantida de jocul clasic, la fel si pe forum....NU MA INTERESEAZA ANTLANTIDA si sunt nevoit sa vad toate nevrutele de acolo”.

5. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

RUPLQRC48ND6UXMR
    ultimul voucer introdus

TheHawk apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.