Capitani

Discuție în 'Întrebări tehnice' creată de Deneb, 7 Iun 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Deneb

Deneb Avansat

am trimis capitanii sa-mi faca doua harti bonus. au terminat hartile, dar nu am primit recompensele. a mai avut cineva problema asta?

2. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

intră si apasă butonul COLECTEAZĂ RECOMPENSA

3. Deneb

Deneb Avansat

nu imi apare un asemenea buton

4. axel

axel Team Leader Team Seafight

Problema a fost deja transmisa catre dezvoltatori. Speram sa fie rezolvata in curand. Multumim.

5. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

bagati si hartile virgo si capricon la capitani daca ati facut doi

6. KingTigeR

KingTigeR Începător forum

@Deneb Cred ca daca trimiti capitanii si vine restartul/ ora de resetare a misiunilor, daca nu ai dat colecteaza cred ca dispare, si perzi misiunea/harta respectiva. ( N.am testat, dar trimiteam seara un capitan, si a doua zi nu mai aveam nici eu butonul de colectare, deci posibil asta sa fie).

7. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Colectarea recompenselor este posibila si dupa restart,nu dispare..

8. kostzy

kostzy Expert forum

acum se pare ca capitanii ori sau imbatat ori au plecat in wekend,ca nu mai nici unu pe harta

9. Cataleya

Cataleya Guest

Liga căpitanilor a fost dezactivată până mâine.

10. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Dar sper sa se dea si recompensele care nu le-am primit de la hartile facute de capitanii p...............

11. p16.

p16. Scriitor în devenire

12. mydyla

mydyla Conte forum

... eu am trimis fara probleme , mai baga la ceaun pana mai faci cate una din fiecare si vezi daca merge:)

13. ∞ŦΆИ€∞

∞ŦΆИ€∞ Scriitor în devenire

Tu ai 2 hărți deja începute, de aceea nu poți trimite căpitanul.
    Hărțile virgo și capricornus nu pot fi făcute cu capitanul, de aceea nu poți trimite.
    Trebuie să bagi la ceaun până completezi o nouă hartă cancer sau sagittarius și atunci o să meargă să-l trimiți.
    Baftă!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.