CAPITANUL CU AVANTAJ MAPMAKER

Discuție în 'Întrebări generale' creată de Ferdіnand, 21 Apr 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ferdіnand

Ferdіnand Junior Expert

Cu mult timp in urma am renuntat sa mai sponsorizez Bigpoint, insa pentru ca am adunat un numar mare cel putin pt mine) de harti Virgo si Capricornus, am zis ca am ocazia sa investesc cativa euro si sa ma pot bucura de avantajul Mapmaker. ;). Cei cativa euro s-au transformat in cateva zeci de euro si m-am oprit. Acum as vrea sa intreb jucatorii, a gasit careva acel avantaj sau e doar utopie care sa ne faca sa sponsorizam (tzeapa!), marca patentata Bigpoint?

jokermov și creyzy_RUN apreciază asta.
  2. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Pentru a obtine acel capitan trebuie investit foarte mult, nu are nici un fel de legatura cu norocul cum probabil va fi raspunsul oficial, toti cei care l-au obtinut au "investit" o suma considerabila, zici ca este setat sa se arate dupa o anumita suma platita sau un numar de cufere deschise. Nu am auzit pana cum ca cineva sa fi avut noroc, toti am fost ghinionisti si culmea am avut acelasi procent de ghinion ;)

creyzy_RUN apreciază asta.
  3. Jack**Sparrow

Jack**Sparrow Scriitor în devenire

da,eu l-am primit de vreo 6 ori nu este utopie, doar ca trebuie investit mult.

Ferdіnand apreciază asta.
  4. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Tot jocul are la baza,sponsorizarea,daca vrei sa fii in pas cu moda.Si,raportat la salariile si preturile de Romanica,renunti la tigari,femei si bautura,si sponsorizezi Bugpoint-ul.
    Daca joci doar sa iti omori timpul,poti si fara sponsorizare.

booghy1973 și creyzy_RUN apreciază asta.
  5. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Ahoi pirați,
    Începând de luni, 18 aprilie 2022, ora 12:00 (ora locală a serverului), va avea loc o nouă vânzare de hărți bonus.
    Ahoi piraţi,
    Începând de joi, 21 aprilie, ora 12:00 CEST, extensiile vor fi din nou disponibile în secțiunea de plată a jocului. Ofertele vor fi disponibile până marți, 26 aprilie 2022, la ora 12:00 CEST.
    Ahoi piraţi,
    Ce iubesc piraţii mai mult decât orice? Aţi ghicit. Comori şi premii valoroase.
    Bucurați-vă și în această lună de loteria-event, unde se pot câștiga item-uri minunate și atractive. La fel ca în event-urile anterioare fiecare ladă vă va oferi un premiu instant, cum ar fi muniţie sau diverse item-uri speciale.

ASTA e tot ce conteaza pentru Bugpoint.SPONSORIZAREA!!!
    In rest,va bateti tastatura degeaba..

jokermov, booghy1973 și creyzy_RUN apreciază asta.
  6. Ferdіnand

Ferdіnand Junior Expert

Spune-mi daca face hartile virgo si capricornnus si cam cate face, te rog? Le face una dupa alta pana le termina?

7. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Este la fel ca celalalt capitan in sensul ca face harti cat timp are vitalitate, o harta virgo o face in 33 min normal si daca nu ma insel mai face Aries, nu sunt sigur ca nu mai am niciuna. Pentru Libra sau Leo trebuie upgradat. Capricornus nu face.

https://gyazo.com/84a37097890515fe22de0f17f34f99c8

8. Ferdіnand

Ferdіnand Junior Expert

multumesc!

9. sir-deep-fear

sir-deep-fear Junior Expert

am 2000 de virgo si 1860 capricoarne de ce as investi euro in ele le las acolo sa putrezeasca si nici nu am timp de ele daca o nava imi da mai mult decat un virgo

booghy1973 apreciază asta.
  10. Ferdіnand

Ferdіnand Junior Expert

Ai 20 de milioane de perle blocate, poate tie nu ti-or folosi, dar cu siguranta sunt jucatori care ar considera utile. Eu is printre ei.

11. mydyla

mydyla Conte forum

in conceptia ta .... trebuie sa bagi bani reali sa poti procura acel pergament sa faci harti virgo ???!!!!
    banuiesc ca este si gandirea celor de la BP ...
    spun de virgo ...deoarece hartile care dau pct elita nu vor fi facute cu acel pergament ... se pierd(multe)pct elita.
    am 4000 .... acolo sa stea pana le-oi intreba de sanatate :)

12. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

Dar pirați din ăștia și bonusurile lor nu se pot achiziționa și altfel (gen la eventuri sau mai știu eu ce)? Nu de alta, dar aș upgrada un pirat și chiar aș vrea un pirat din acela care poate face virgo. :))

creyzy_RUN și jokermov apreciază asta.
  13. Jack**Sparrow

Jack**Sparrow Scriitor în devenire

face doar virgo , leo

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.