care sunt...

Discuție în 'Ajutor' creată de ~COJACK~, 21 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

care sunt itemele care se pot primi la lazile bokor???

2. =CASS=

=CASS= Junior Expert

3. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

eu ma referam la altceva cass dar in fin voi vedea astazi ce primesc in 100 de ladite bokor

4. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

5. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

nu ma interesa ca am vazut chestiile astea ma interesa ce se poate primi si cat de mult
    adika ce fel de munitie cate mii si alte chesti dar din 100 de lazi am primit 9 zile binecuvantarea lui ogoun 70 de bunavointa lui triton,50 furia sangeroasa,45 de teleportari,2 tunuri vodoo,munitie congelanta 32 de mii,bombe vodoo 102 de mii,43 de mii ghiulele vodoo,97 de mii frangatoare de inimi,125 mii perforatoare de armuri,77 de mii fosforecenta,49 de mii devoratoare de suflete,25 de dragoste pierduta,48 dragonfire...de exemplu designul ala imi pika si la ladite sau la sfarsit eventului???

6. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

designul se castiga la tragerea la sorti! dupa ce se incheie perioada in care poti deschide laditele.
    ``Aveți șansa de a primi unul din următoarele itemuri finale, creditate automat după finalul eventului:
    • 15 x Oorlog + Desagă imperiala + King’s Legacy pentru 30 de zile
    • 30 x 10 tunuri Doomhammer + Desagă regală + King’s Legacy pentru 30 de zile
    • 30 x 10 tunuri Voodoo + Desagă regală + King’s Legacy pentru 30 de zile
    • 30 x 200.000 muniţie Soul Eater (Devoratoare de suflete) + Desagă regală + King’s Legacy pentru 15 de zile
    • 30 X 200.000 muniţie Voodoo Doom (Bombe Voodoo) + Desagă regală + King’s Legacy pentru 15 de zile``

Modificat ultima dată: 22 Iun 2015
  7. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

si oare din 100 de ladite la tragerea de sorti am noroc sa prind ceva
    ??

8. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Poate experienta ! :D

9. Zeusian

Zeusian Comisar forum

cu siguranta ai prins o gaura in buget. acum daca iti mai da cativa pixeli jocul, oricum se anuleaza efectul in cateva luni.

bafta pe mare

10. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

ce pixeli zeusian?

11. Zeusian

Zeusian Comisar forum

desen de nava :)

12. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

ce desen de nava ?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.