Feedback Cassiopeia – Mama tuturor monștrilor

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de Cataleya, 12 Mai 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cataleya

Cataleya Guest

2. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

Nu este cine știe ce pe mare, poate harta de grup să aibă ceva recompense mai bune. Dar mna, nici eu nu am cea mai bună navă, deci se compensează. :))

3. .White.

.White. Guest

VOUCHER: 5PKCHTURT82BEC27

Ai primit 100000 x Muniţie Terra.
    Ai primit 200000 x Muniție perforatoare.
    Ai primit 3 x Simbriaș Commonwealth nivel 5.
    Ai primit 3 x Antrenor Agresivitate nivel 5.
    Ai primit 2 x Desagă imperială.
    Ai primit 30 x Amuletă taur.
    Ai primit 15 x Cheie event.
    Ai primit 5 x Tomul Țestoasă.
    Ai primit 1500 x Monedă yulong.

banditblue și FikuMikuNaKocyku apreciază asta.
  4. FikuMikuNaKocyku

Voiam eu să îl postez...:(

.White. apreciază asta.
  5. FikuMikuNaKocyku

Numai mie mi se pare că harta de grup nu are cine știe ce recompense?

creyzy_RUN apreciază asta.
  6. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

de ce nu pot sa pun simbriasul ?

creyzy_RUN și FikuMikuNaKocyku apreciază asta.
  7. FikuMikuNaKocyku

Nici tu? Și eu am pățit asta aseară...și nu numai simbriașul și antrenorii pe mascotă sunt cu probleme.

banditblue și creyzy_RUN apreciază asta.
  8. creyzy_RUN

creyzy_RUN Novice forum

doreii loveste din nou

banditblue și FikuMikuNaKocyku apreciază asta.
  9. FikuMikuNaKocyku

Nimic de zis, îi înțeleg pe cei care continuă să joace acest joc dincolo de faptul că mai toate costă, ok...și în viață toate costă, dar efectiv nu pot înțelege 1) de ce jucătorii continuă să stea pe un joc cu o funcționalitate îndoielnică și 2) de ce compania BP insistă să folosească frigiderele de la kaufland drept servere pentru joc (pentru că altfel nu înțeleg de ce funcționează cum funcționează). Adică e un joc browser nu prea complex, ar trebui să ruleze normal și pe o felie de pâine și totuși...codul jocului e scris din pix pe o foaie și apoi pus sub frigider?

10. FlyingDutchman.ONE

FlyingDutchman.ONE Novice forum

Buna ziua,

Este prima mea intalnire cu acest tip de eveniment, cu țestoase.Dupa mai multe zile de joc in care am incercat sa fac daune clasament, am testat harta de grup si harta "Turtle Tome" am tras niste concluzii.

Evenimentul este interesant, complex.Apreciez acest lucru, de asemenea este bine ca putem obtine tunuri world lvl 5 la piata, in schimbul celor painbringer lvl 6, pe care le obtinem la recompensele din cadrul clasamentului.Nu stiu daca vor ramane in shop (worldbreakers lvl 5/painbringer lvl 6) si in/dupa ultima zi din clasament, dupa ce vor fi distribuite ultimele tunuri si astfel multi jucatori vor avea pain lvl 6 neschimbate.
    Daca se poate, tineti cont de acest aspect si prelungiti perioada in care se pot schimba sufletele sau tunurile pe produsele din cadrul shopului.

Am observat ca in harta "Turtle tome" adunam foarte multe suflete radiante, comparativ cu cele blestemate.Aici tin sa precizez ca de obicei la alte evenimente nu era acest dezechilibru.Tinand cont de faptul ca produsele din shop cer cantitate dubla de suflete blestemate, ar fi bine sa le colectam mai repede decat cele radiante.Solutii: mariti recompensa la npc sau mariti cantitatea de npc care le ofera.Daca navele vor fi mai multe probabil va fi mai simplu sa le gasim si sa colectam.

Tor referitor la recompense, nu inteleg de ce obtin atat de greu designul la npc damage, cred ca am suficiente nave event, amirali facuti, insa nu am primit design.Probabil e sansa foarte, foarte mica...

Spor la joc!

banditblue apreciază asta.
  11. AntiQue.

AntiQue. Începător forum

dupa restart nu se mai poate juca pe browser.

12. carlosmm

carlosmm Maestru forum

nici pe aplicatie .... logging in user

13. moscova

moscova Pretendent

nu se mai poate juca deloc...nu mai intra pe harta marii din browser . halal restart.

14. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Eventurile nu sunt pentru beneficiul jucatorilor,eventurile sunt pentru consum...munitie,timp si nervi.(aici mai intervine si consumul banilor de pe card,pentru pachete) (beneficul BP)..
    Spor la consum..

creyzy_RUN și FikuMikuNaKocyku apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.