Cat dureaza rafinarea la 60???

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 14 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Ieri dimineata imi arata ca mai am 22 de ore la rafinare iar acum, la mai bine de 24 de ore, imi arata ca mai am 21 de ore? Ce este bataia asta de joc? Adica dureaza o saptamana sa rafineze 247 tunuri de la 4 la 5???

2. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

da nu era mai simplu sa dai perle sa le rafinezi imediat?nu stii k pe jocul asta totul e buguit...

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Tinand cont ca mai intru o data la 1-2 saptamani iti dai seama ce de perle am in cont :D Oricum, puteam sa fac rapid 1-2 perg pt perle dar mi se pare o mare bataie de joc ce se intampla. Plus ca raspunsul primit de la suport este bun de pus in rama: este o eroare despre care ar trebui sa scrie pe undeva pe forum!!! Jalnic si din ce in ce mai penibil.

ADMINI: va mai deranjati sa va implicati in solutionarea problemelor sau ne lasati sa ne irosim timpul inutil cu tot felul de mesaje dupa principiul "cainele latra, ursul merge" sau "daca ceva este dificil de rezolvat lasa pe maine ca poate se rezolva sau nu va mai fi necesar"? Daca tot nu faceti nimic atunci va sugerez sa mergeti la pescuit sau sa practicati sportul vostru favorit "aruncatul cu privirea". Totusi, poate veti oferi o compensatie diferita de nimicul primit la ultimele voastre erori care ne-au rupt conturile si barcile si poate veti prelungi rafinarea cu inca vreo 2 zile si ... eliminati eroarea aceasta sau terminati cu rafinarile pana cand sunteti capabili sa introduceti rafinarea fara erori! :mad:

4. SeafRO

SeafRO Duce forum

... Si am verificat forumul fiindca m-au facut curios cei de la suport: nu scrie absolut nicaieri despre acea eroare care imi dubleaza timpul de rafinare. Patetic.
    Era sa uit: vorbim de 60k perle si nu mai sunt dispus sa arunc perlele pe geam pentru niste erori ale BP.

Ca veni vorba: stii care este cea mai mare eroare de pe Seafight?
    Ca exista jocul! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Hai sa vedem daca m-am prins despre ceea ce s-a intamplat cu rafinarile tunurilor: s-a dat un restart (foarte probabil dimineata) care a fost atat de "genial" implementat incat a anulat rafinarile in curs, prin urmare toate au luat-o de la inceput. Am dreptate sau am dreptate? Acum as dori sa imi dati inapoi ziua pe care am irosit-o datorita voua, daca nu va este cu suparare! Si ghiulelele elita, voodoo si shrapnel consumate inutil fiindca trageam cu alte tunuri si nu cu cele care trebuia; la fel si PE si perlele pierdute datorita damageului scazut.
    Mai sunt curios de un lucru: daca restartati de doua ori pe zi eu voi mai avea tunurile rafinate si pe barca la Pastele Cailor, nu?

PS: Daca nu este asa atunci adaugati si asta la erorile voastre vizuale si de afisaj.
    PPS: Oare nu ar fi bine sa faceti un tabelas frumos cu ce este necesar si cat dureaza o rafinare per bucata? Datele din 2013 de pe forum nu mai sunt valabile de muuult timp.

Modificat ultima dată: 14 Mar 2015
  6. SeafRO

SeafRO Duce forum

:mad::mad::mad:... si inca 24 de ore. S-ar parea ca dureaza 16 minute/tun!!! Mai adminii lui peste prajit, dar voi chiar va bateti joc de noi? Nici macar nu va deranjati sa dati vreun raspuns, ne lasati sa vorbim ca nebunii si considerati ca meritati ceva? Nu sunteti capabili nici sa raspundeti cu informatii pertinente, nici sa corectati erorile daca si unde exista. Jocul nu ar trebui sa se numeasca Seafight ci Incapabilus fiindca toti sunt incapabili sa faca orice. Oare daca stiam ca dureaza 3 zile rafinarea nu o faceam mai repede cu perle? Dar voi imi afisati 21 de ore dupa care imi adaugati zilnic cate 24 pana la exasperare. Va bateti joc si vreti sa va laudam si sa va tratam ca pe niste profesionisti pentru asta? Pur si simplu josnic, stimabililor. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

tunuri.png

Durata de rafinare, daca calculati, este de aproximativ 74 ore.
    Daca exista probleme in acest proces va rog sa va adresati suportului pentru a verifica si oferi o rezolvare. In forum nu va putem ajuta suplimentar.

8. -คm¡гคℓ-

-คm¡гคℓ- Novice forum

Chiar eram si eu curios care e motivul, intr-adevar, calculul e corect, insa ceea ce e mai important, e ca aceasta problema, ar fi trebuit sa primeasca prioritate. Pana la urma urmei, cei care investesc cristalele pentru rafinare au dreptul la o afisare corecta a informatiilor legate de durata si costuri pana la momentul finalizarii upgrade-ului . Intr-adevar nu am nici o idee cu ce alte probleme se confrunta programatorii, insa atata timp cat vorbim despre un upgrade care presupune bani, cristale , perle, si e marcat ca fiind Event, trebuie prioritizat.

9. SeafRO

SeafRO Duce forum

Cam atat a durat numai ca m-a exasperat ca pe contor nu imi arata decat maxim 24 de ore. Daca stiam ca dureaza 74 de ore atunci le rafinam cu perle ca sa nu astept 3 zile pana la finalizare. Poate rezolvati cu acel contor ca sa stim exact ceea ce ne intereseaza.

10. SeafRO

SeafRO Duce forum

De acord. Acum mai trebuie sa fie si BP de acord.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.