Cat trebuie sa stam sa "gasim CONEXIUNEA"???

Discuție în 'Ajutor' creată de oufette, 27 Sep 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. oufette

oufette Scriitor în devenire

In afara ca se misca deplorabil jocul si de abia reusesti sa tragi la cate o nava cand tie lumea mai draga pica tot servarul nu doar lag si stai si te uiti ca broasca in teava.
    Va trebuit levale noi pe fuga de zici ca le ati aruncat din avion ca sa nu zica lumea ca nu aduceti noutati .
    Intrebarea mea este cand o sa faceti noutatile astea cu cap? Sa fie functionale din prima nu din a 30 incercare?
    Cum este un bug ceva cum gata rulam scripturi sa luam inapoi . ACUMA CE FACEM CAND NOI CONSUMAM MUNITIE SI TIMP? DE CE NU RULATI UN SCRIPT CA SA LE DATI INAPOI?

O sa dati un voucher de 3 lei ca sa ne luati ochii si mai bagati 2 pachete la payment ca sa plateasca fraierii sa ne uitam la ecrane negre si sa stam cu orele sa vina cnexiunea pe teava.

Vi se pare normal aceste lucruri?

.schelet. și .corsarulnegru. apreciază asta.
  2. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

LOST CONNECTION ! Tot nu merge jocul, e jale ! Oare la ce trebuiau noile lvl-e fiinca suntem jucatori putini pe joc si abea ne intilnim 1/2 jucatori intr-o harta mare si aia sint pe bot ?! :(

Modificat ultima dată: 27 Sep 2019
    marinarul†acutGo® apreciază asta.
  3. .corsarulnegru.

Habar n-au unde este problema, si buffu-rile n-tre se duc fara s-a le folosim... !

4. #AQUASDOR#[FBI]#

#AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

oulete cum sa dea inapoi cand ei vor bani doar am facut nave de alea pe beta fara numar si inafara de nişstre monede cu care nu am gasit nimik de cumparat nimik nu dau altceva si cum a spus corsarul la ce bagati nivele noi daca sunt putini jucatori nu doar in hartile mri se intampla e a zis corsaru si in hartile mici 1'2 plazeri pe harta maxim 4 sunt si harti goale unde nu gasesti pe nimeni si voi bagati nivele noi bagati ceva ca sa aduceti lumea catre jok nu ca sa se lase de joc sau poate vreti sa inchideti jocu si nu stiti cum sa faceti acest lucru fara sa va sara lumea la gat

5. nIlaX

nIlaX Novice forum

Atata timp cat numai exista harti de protectie unde te poti dezvolta cat de cat,jucatori noi nu vor veni.in harta 1 vin jucatori de lvl 30+ si bubuie tot ce prind.de ce ar mai sta un jucator nou inregistrat!?deaia fac harti noi ptr jucatorii care dau cu cardul sa ii tina pe aia macar in joc.asta cred eu

kratos2 apreciază asta.
  6. oufette

oufette Scriitor în devenire

Cred ca lvl noi au fost bagate ca sa ii readuca pe cei vechi cu conturi mari din nou pe joc ma gandesc ca poate fi o strategie

.schelet. apreciază asta.
  7. SattiS

SattiS Junior Expert

poate imi explica si mie cineva ce se intampla cu buff-urile care se duc in timp ce nu avem conditii de joc?Pentru ca trebuie sa rezolvati si aceasta problema, asa este firesc si de bun simt.

8. .corsarulnegru.

Se pierd ca intodeauna ! Daia buff-urile trebuie s-a se consume doar cind esti, ON !

9. *ensis*

*ensis* De-al casei

asa ar fi corect..........dar corectitudinea este o utopie pentru BP.

10. SattiS

SattiS Junior Expert

ca si strategie a dezvoltatorului, aveti targhet sa ne convingeti pe noi jucatorii sa renuntam la joc?.............nu inteleg de ce nu intrati in mentenanta 2/3 h sau cat e nevoie, sa va rezolvati problemele.Am senzatia ca e mai fain pentru voi sa va jucati cu nervii si timpul nostru, de 4 zile o tot lalaiti cu restarturile, si degeaba.

11. nightmare3

nightmare3 Începător forum

Fratilor va bateti joc de noi pe fata!

12. fotbalistu

fotbalistu Novice forum

buna ziua vreau doar sa va multumesc pentru lagurile aduse in accest jok numai asa puteam sa ma las de accest jok aveti 4 5 zile de cand va bateti joc de noi pakete bagati bani vreti dar in accelasi timp ne inselati pe fata ati bagat tunuri noi vati batut joc din nou alti cumpara pakete sa fie la un nivel inalt pe joc si la urma bigpoint se gandeste ca ar fi bn sa bage tunuri noi lvl 0 mai bune de cat paynbriger lvl 4 frumos 2 3 mi de euro aruncati aiurea.... eu cred ca vreti sa inchideti jocul si nu stiti cum sa faceti

13. SattiS

SattiS Junior Expert

nu am cuvinte sa descriu afrontul adus jucatorilor, este inadmisibil comportamentul si nepasarea dezvoltatorului.De dimineata ma chinuiesc sa termin misiunile, nu se poate, asa ca va rog insistent sa imi restituiti banii investiti in pachetele care au buff-uri, nu ma pot folosi de ele, de aproximativ 5 zile situatia este din rau in mai rau..........5 zile in care nr de zile simbrias lvl 3 au scazut, la Jolly si altele.

Modificat ultima dată: 29 Sep 2019
  14. #AQUASDOR#[FBI]#

#AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

domnilor ce faceti cu jocul asta se duc pachetele si nu putem juca nu putem face nimik ma chinui sa fac 100 de monstri sa mai fac 5 monede de alea si in 6 ore de joc daca am facut 70 din cauza ca jocul merge foarte foarte rau dai click pe monstru si incepe sa dea dupa 10 minute in el asta e bataie de jok bagam bani degeaba in joc ca nu faceti nimik sunteti degeaba pusi acolo

15. ☆ßiłu†zΛ™☆

☆ßiłu†zΛ™☆ Începător forum

bataie de joc..inchideti serverele si ocupativa de tetris

16. SattiS

SattiS Junior Expert

cand este furtuna de nisip, jocul se blocheaza definitiv, deja seafight s-a transformat in 1001 de nopti si speram ca " Saherezada" sa intre in mentenanta si sa rezolve aceste probleme,altfel daca tot am ajuns de basme cu jocul in curand vom asista la "rapirea din seafight" a jucatorilor .

17. MoSu

MoSu Novice forum

18. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

Nau nici o treaba cu jocu … pana in ianurie o sa-l faca cred daca nu sa ii dea shut down si pa la toti !! :))

19. ☆ßiłu†zΛ™☆

☆ßiłu†zΛ™☆ Începător forum

Da sunteti de-a dreptul incredibili, rezolvati ceva cu jocul asta
    Bataie de joc am ajuns pentru voi? ne baga si pe noi cineva in seama?

20. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

Ne baga in seama payment pana cumparam 1-2 pachete !! restu e can-can

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.