Cat trebuie sa stam sa "gasim CONEXIUNEA"???

Discuție în 'Ajutor' creată de oufette, 27 Sep 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

2. oufette

oufette Scriitor în devenire

Nu stiu de ce am mare impresie ca dupa rezolvarea problemelor care mai devreme sau mai tarziu o sa le rezolve (cred a 2 varianta) o sa ne spele pe ochi cu niste munitie gen 50k luminoasa si vreo 20 chei de cufere ca de atat au patimit ei:))
    Restu e pachete in payment si zic "e" ca "e" constant

.schelet. apreciază asta.
  3. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

Lagul apare odata cu Furtuna de Nisip ! si dureaza o ora .. dupa care incepe sa lucreze mai bine …!

4. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

daca fac asta au de pierdut...deci nu se va intampla "shut down"..

5. Jup1t3r

Jup1t3r Începător forum

Cum papa curent degeaba serverul de la BugPoint : 30 de secunde functioneaza bine, 2 ore blocat complet si repetam procesul.

Multumim!

6. ilupeter87

ilupeter87 Novice forum

Oricum nu cred ca staff-ul stie ce se intampla cu serverul EU7 acum ca e down , si chiar daca au aflat , nu au ei ce face , decat sa astepte raspuns de la BP , pana le zic aia , ce se intampla , si cam cat dureaza , estimat pana revine serverul , desigur raspunsul lor va fi "se lucreaza la revenirea serverului " pt ca alte detalii nu vor sti sa dea , decat daca li s-a comunicat ceva detalii , deci ca ne plangem noi aici , nu vor sti BP de asta :)

7. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Abea a fost restartul si jocul tot blocat este !!!

8. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Gata, nu mai merge!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.