Câtă valuta primesc la un taurus facut

Discuție în 'Ajutor' creată de Zeusian, 11 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Zeusian

Zeusian Comisar forum

conform informatiilor de la piata (pe bani reali), apare:

Taurus
    Oferte speciale

4,99 €

Ridicați ancorele, pirați - v-am pregătit o nouă provocare: pentru numai 4,99 € ai harta Taurus și 10 valuri de adversari de putere progresivă. Pentru fiecare val de adversari învins, vei primi o recompensă. Finalizează toată harta și primești premii fabuloase, bonusuri și boostere.
    Cine iese câștigător își recuperează investiția dublu sau triplu în valută, articole și bonusuri.

Ca urmare doresc sa cumpar si eu cateva milioane de harti si numai pe ele o sa stau sa imi primesc recompensa dublu sau triplu in valuta. Deci pe fiecare pergament facut primasc 10-15 euro. basta aticolele si bonusurile ingame.
    Nu este rau deloc.

Bravo BIGPOINT
    In sfarsit ceva bun pentru jucatori.

multumesc mult pentru aceasta posibilitate!!!!

2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

Imi cer scuze, este un lucru pe care nu l-am inteles exact. in ce cont imi vireaza BIGPOINT banii? din cel cu care am achizitionat? ca daca platesc prin banca nu am cum sa il primesc :( la ce adresa sa trimit contul si in cat timp imi intra banii in cont??
    multumesc anticipat!
    :cool:

キノレノや apreciază asta.
  3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Anchors aweigh, Seafight Pirates – We’ve got a wee challenge for you. Get the Taurus Bonus map for just €4.99 and set off on high seas adventure. Defeat each wave and you’ll receive a reward. Complete the entire map and there are amazin’ prizes, bonuses and boosters with your name on ‘em.
    You’re guaranteed a return on your investment in in-game currency, items and bonuses.

Este o eroare de traducere a textului: este vorba despre valuta de joc.
    Multumesc. Voi solicita corectarea textului.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.