Bug cateva probleme

Discuție în 'Ajutor' creată de FreeSoul, 5 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

1) Nu-mi apare damage-ul pe nava dar hp NPC scade.

2) Sa intelg ca bagati si rank-uri noi sau e buguit?

3) Nu primesc nici o misiune de la J. Clifford.

Modificat ultima dată: 5 Sep 2016
  2. môr-leidr

môr-leidr Novice forum

cred ca e un nou personaj sau o anume perioada pt ca si la mine apare dar intr-alt context:
    2016-09-05 15:24:57
    Zid de ceaţă creditat până la Array. Motiv: Negustor
    2016-09-05 15:24:46
    Tunuri lustruite creditat până la Array. Motiv: Negustor
    2016-09-05 15:24:21
    Binecuvântarea lui Triton creditat până la Array. Motiv: Negustor :))

3. Si mie ami apare la fel si pe langa satana nu ami da nici perle la logare doar un cristal..

4. susanu_el

susanu_el Junior Expert

SI LA MINE ACEEASI PROBLEMA . CRED K SAU GANDIT IN SFARSIT SA REZOLVE PROBLEMELE LEGATE DE PUNCTELE DE LIGA CARE SE SCIMBAU DE LA O ZI LA ALTA CAEODATA FOARTE MULT CAND IN PLUS CAND IN MINUS

5. **ionutz**

**ionutz** Începător forum

SALUTARE LA MINE NU FUNCTIONEAZA SA CUMPAR MUNITIE EVENIMENT SAU MUNITIE PE AUR,AM LUAT UN CUFAR CU 7 ZILE PREMIUM SI NU MI SA PUS NICI O ZI,SUPORTU SAU CINEVA SA REZOLVE MULTE PROBLEME FOARTE GRAVE CRED CA NU EXISTA NIMENI.RUSINE DIN CE IN CE MAI PROST.SE JOACA ACEST JOC BUN.rusine.

6. AmaZon_bg_fmf

AmaZon_bg_fmf Începător forum

Aceeasi problema am si eu, nu pot cumpara nimic cu aur, nici munitie nici nimic. Rog sa rezolvati problema, altfel cum sa jucam acest joc ???...

7. vali.eu

vali.eu Novice forum

Suportul tehnic este de decor. Si eu am avut probleme si cu piata neagra, am scris suportului si de 1 saptamana nu s-au deranjat sa dea un raspuns. BP in libera cadere. BP, tineti-o tot asa ca veti ramane fara playeri.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.