ce as fi putu primi???

Discuție în 'Ajutor' creată de ~COJACK~, 2 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

am luat un cufar si nu mia scris ce am primit? de obicei imi aparea la jurnal de bord cand primeam premium dar nimik nici la jurnal si nici la nava mea ca am primiti premium sau de genu,...

2. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Va rugam sesizati suportul, aceasta problema nu o puteti rezolva in cadrul forumului.

3. dan-schela

dan-schela Scriitor activ

eu am patit asta, la 2 cufere, am scris la suport si inca nimic....:)

4. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Cu siguranta vi se va raspunde, oricum in cadrul forumului cum am spus nu va putem ajuta.

5. dan-schela

Citez,
    Ahoi pirați,

Odata cu sync-ul de astăzi se va remedia eroarea privind Cuferele cu comori goale.

Echipa voastră Seafight,

Deci asta se intampla cu ceva timp in urma, dinou deja de la cateva ore de la restart, inca o data am luat un cufar gol...:)

6. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Problema a fost comunicata departamentului tehnic!

7. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

si cu cufarul luat gol ce se va intampla ne va da cheita inapoi sau nu ne va da nimik??

8. -~BLACK_SEA~-

-~BLACK_SEA~- Novice forum

2015-07-02 20:56:58Ai deschis un cufăr.
    2015-07-02 20:56:58Ai primit 2 x Cheia de la cutia cu comori.
    2015-07-02 20:56:49Ai deschis un cufăr.
    2015-07-02 20:56:44Bunuri cumpărate: 10 x Cheia de la cutia cu comori
    asta dupa acel sync care ar fi trebuit sa remedieze problema cu aceste cufere goale.

9. dan-schela

deci. domnilor moderatori, am scris deja nush cate emailuri la suport si nu am primit nici un raspuns, ce se mai intampla cu, cuferele goale? o sa iesim intr-una in pierdere?

10. marinaru777.FmF

marinaru777.FmF Scriitor în devenire

Vorba unui admin,nu mai deschideti ca nu le primiti inapoi ;)

11. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Orice tichet trimis la suport primeste un raspuns.
    Ultimul synk legat de eroarea aparuta in cadrul sistemului de cufere (cuferele goale) a fost rulat ieri. Ar trebui să fie partial rezolvată, in sensul că nu apare mesajul cu recompensa primită pe mare dar logul din jurnalul de bord ar trebui sa inregistreze ceea ce ați primit. Daca in continuare nu primit informatii despre recompensa nici in jurnalul de bord va rog sa sesizati din nou suportul.

12. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

dar domnule admin eu la 10 cheite am luat asa ce se intampla primesc cheitele inapoi?

13. Andromeda

Andromeda Guest

Verificati logurile din jurnalul de bord pentru toate cele 10 cazuri si daca nu gasiti recompensa trecuta acolo va rog sa va adresati suportului.

14. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

e cufar gol ce recompensa sa imi dea

15. Andromeda

Andromeda Guest

Asa cum s-a spus mai sus, exista cufere care nu va arata nici o recompensa pe harta marii. Recompensa este insa vizibila in jurnalul de bord. Daca nu este este precizat nimic in jurnalul de bord va rog sa va adresati suportului.

16. dan-schela

si daca ne adresam suportului si nu primim nici un raspuns tot degeaba

17. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Vad ca s-a bagat din nou premium la cufere;
    2015-07-10 15:54:54Premium achiziţionat
    2015-07-10 15:54:54Ai primit 1 x Premium Benefits (7 days). Motiv: Pradă din lăzi

18. Zeusian

Zeusian Comisar forum

de la 2 luni la 7 zile parca nu este nici o diferenta. au aruncat niste firimituri si noi gramada pe ele. vreau 2 luni inapoi !!!!!!!!!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.