CE ESTE ASTA???

Discuție în 'Ajutor' creată de carlosmm, 20 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. carlosmm

carlosmm Maestru forum

2015-03-20 11:57:02messages_logbook_Purchase:Weapon-90'840'000 Aur
    cei asta?

carlos{mm} apreciază asta.
  2. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

ai cumparat ceva tunuri sau ceva

3. carlosmm

carlosmm Maestru forum

nu

carlos{mm} apreciază asta.
  4. ~Sarazzin~

~Sarazzin~ Junior Expert

cand esti abordat asa apare

5. mydyla

mydyla Conte forum

wow .. asa abordare vreau si eu ... :D

6. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

sa iei sau sa dai?))

7. mydyla

mydyla Conte forum

sa iau ... , logic :)... de dat , nu am atata gold pe nava , fa un calcul si vezi cam cat gold a avut respectivul pe cont ... deja ar fi un mare semn de intrebare ptr admini :)

8. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

adminii au vazut multe ..si au auzit de si mai multe ..6,7 sute de milioane aur nu e ceva chiar asa de neinchipuit ..pana la urma ce mai e suta in ziua de azi?

9. xxcanibaluxx

xxcanibaluxx Novice forum

da este posibil eu acuma 4-5 luni am vazut un jucator cu 20k hp si am zis sa imi incerc norocul sa il abordez si sa vedeti mirare la mine cand am vazut ca am luat de la el aproape 1 mliard gold va dati seama ce de gold putea avea acel jucator pe cont....

10. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Mai taie din ele...... (un milion da ! dar un miliard nu-l are o gilda......?! ):D

11. mydyla

mydyla Conte forum

:))) daca zici tu :)
    pai exact la asta ma refeream ... 1 miliard de gold nu se face din npc-uri ... si daca s-ar face , nu-l tii pe barca :) parerea mea

12. xxcanibaluxx

xxcanibaluxx Novice forum

poti sa ma crezi sau nu, nu stiu daca mai gasesc la jurnalul de bord dar daca daca gasesc o sa pun pe forum sa vezi :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.