ce se intampla cu jocul

Discuție în 'Ajutor' creată de .~Andreea~., 15 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. .~Andreea~.

.~Andreea~. Novice forum

acum cateva minute ma-m delogata ca sa merg la masa am reveenit am dat sa ma conectez pe pagina de jok surpriza la 48% se blocheaza si imediat dupa scrie lost connection ce pot face??

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Este programat un restart. Se sincronizeaza elementele specifice Commonwealth pentru toate hartile - unul dintre elementele specifice noului eveniment.

3. .~Andreea~.

.~Andreea~. Novice forum

pai acel restart nu trebuiia sa fie la ora 1 a romaniei adika ora 12 a serverului??

4. -.corsarulnegru.-

-.corsarulnegru.- Junior Expert

De ce nu se poate achiziona pachetul, haosul lunii mai ?

5. userulica

userulica Scriitor în devenire

si de ce nu mai apare bonusul zilnic? chiar era nevoie de o noua fereastra in care sa vedem reputatia?

6. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Nici eu nu pot, la mine apare asa ! Din păcate, acest pachet nu poate fi afişat momentan.
    Motivul ar putea fi că ai deja acest pachet sau nu este disponibil în ţara ta.

7. nu mai apare bonusul zilnic.arata doar pe prima pagina de logare cum era inainte dar fara nici o recompensa.se baga inapoi iar 1 cristal si 200 perle?

8. si la mine arata ca poate nui disponibil in tara mea.acum cateva zile era disponibil si nu l-am cumparat.sigur este o eroare in urma restartului neanuntat.la fel ca bonusul zilnic de logare.asteptam sa se remedieze cat mai curand pozibil ....:))

9. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Sunt erori survenite in urma restartului. Sunt cunoscute si se afla deja in atentia echipei tehnice.
    Pachetul la care va referiti nu este activ in payment. Teaser-ul va fi dezactivat.

10. .corsarulnegru.

Multumim pentru explicatie !

11. .corsarulnegru.

ms !

12. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Pe ecranul de joc are loc un spam: "Ați reușit! În curând veți fi răsfățați de Forța Cassiopeei!"

13. Cataleya

Cataleya Guest

Aceasta problema a fost rezolvata dupa restartul de ieri.

Achilles[❶NE] apreciază asta.
  14. Cataleya

Cataleya Guest

Dupa cum stiti conform FAQ " Pentru toată durata evenimentului toate hărțile Seafight-ului vor fi considerate spațiu Commonwealth iar bonusurile Commonwealth vor fi active în ele". Daca bug-ul la care va referiti nu are legatura cu acest aspect si puteti oferi mai multe detalii, va rugam sa contactati suportul.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.