Ce se intampla cu serverul EG2?

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 25 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Jocul merge din ce in ce mai sacadat, navele se intorc cu o jumatate de harta (banuiesc ca apare un refresh pe server si incarca versiunea anterioara mutarii), dai clic de 10 ori ca sa muti nava ori sa faci orice altceva, se blocheaza infernal, nu putem intra pe harta sau pe pagina principala deci ??? Se doarme in front sau ce se intampla? Vine eventul de iarna si nu va putea trage nimeni la el decat daca este singur in harta, fara jucatori si npc-uri (desi si atunci exista riscul sa "crape" jocul). Poate faceti si voi ceva in aceasta directie. Da chiar: ce aveti de gand sa faceti ca sa mearga jocul mai bine si cand (rugam o data aproximativa, macar de genul in decembrie 2500 sau la "Pastele Cailor" dar nu "cand ii va veni randul" sau "lucram si va anuntam")?

2. Dan1912.

Dan1912. Scriitor în devenire

cred ca tote servarele merg asa .eu joc pe asia globala si merge asa de cateva saptamani ,dar cred ca oricum nu interseaza pe nimeni decat sa ia banu

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.