Feedback Ceaun

Discuție în 'Ajutor' creată de mydyla, 6 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mydyla

mydyla Conte forum

Am bagat 5 mojo ... am luat 1 cosor si din 4 mojo -6 mojo ...sa inteleg ca am luat 1.5 mojo la 1 mojo bagat ????

2014-10-06 16:08:10
    Ceaunul din Aruba: 6× Mojo
    2014-10-06 16:08:10
    Ceaunul din Aruba: 1× Nivel 2 Cosoare

2. -S.O.S-

-S.O.S- Novice forum

Ai primit de doua ori 2 Mojo, de doua ori 1 Mojo si o data o sabiuta

3. mydyla

mydyla Conte forum

mda ... nu este explicatia cea mai buna sa-ti spun si de ce ...pentru ca 1mojo = 2mojo la ceaun nu este acelasi lucru ca 1 mojo=1 mojo ...cand bagi mai muti mojo si-ti da 4 parti de pergament nu-ti da 2 de capri si 2 de sagi ... atata timp cat iti da 4 x ....ceva , acel ceva este identic ca nr si ca ...fel .

4. -Lĭghtnĭng-☂

-Lĭghtnĭng-☂ Novice forum

ai luat de 3 x 2 mojo si odata sabia iar al 5-lea mojo e din partea casei :p faci cinste!

5. Zeusian

Zeusian Comisar forum

esti .... pai ce nu intelegi?? nu ai luat cu jolly, ci ai dat 5 mojo, adik 5 extrageri individale, chiar daca ai apasat o singura data. ca urmare, fiecare extragere este diferita, putea sa iti dea cate o parte din fiecare pergament si o punte mojo :)))

6. mydyla

mydyla Conte forum

mda ... nu , nu e joker ... dar puntea mojo nu o baga intre cosoare , mojo sau alte alea .... este posibil sa-mi fi dat 2 mojo in plus sau in minus ... asta ramane la latitudinea fiecaruia , sa inteleaga ce vrea ... Postarea mea este de la jurnal dar la ceaun imi arata asa 4x6mojo .... deci ,normal si logic nu poate sa fie ceva x altceva aleatoriu .... se scrie x ceva ... de acelasi tip , forma , culoare ...etc . Uite daca era ok asa trebuia sa scrie si ieri http://prntscr.com/4tup8v ...dar ce sa fac daca nu pot da copy-paste de la ceaun .
    Dar cum am spus fiecare interpreteaza cum vrea :) ...

Modificat ultima dată: 7 Oct 2014
  7. Zeusian

Zeusian Comisar forum

poti face print screen, adik sa fotografiezi ce vezi tu pe monitor. si este normal, iti arata totalul, nu extragerile individuale.

8. mydyla

mydyla Conte forum

ioi ..ma iei ca pe ...aia nestiutori rau de tot (!!!)... ms ptr apreciere .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.