ceaunul .... defect

Discussion in 'Ajutor' started by mydyla, Oct 17, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mydyla

mydyla Supervizor forum

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Multumim.
    Numarul de mojo este in continuare negativ? Aveti in continuare posibilitatea de a arunca in ceaun mai multe mojo decat detineti?

Last edited: Oct 18, 2016
  3. mydyla

mydyla Supervizor forum

nu ma lasa , pot sa selectez si 100 in momentul cand apas imi apare mesajul din al doilea print ...si la ora asta persista
    app ... am bagat perle

4. =Decadent=

Ati mai adunat mojo intre timp? Sau pur si simplu ati lasat suma negativa si ati folosit perle? Ati sesizat suportul?

5. mydyla

mydyla Supervizor forum

Am cules acum mojo , peste 8 si vad ca si-a revenit , la suport nu scriu ca e apa de ploaie .... adica degeaba . Am scris la suport de recompensa de la rac .... recompensa finala ...si mi-a zis ca s-ar fi atribuit pe cont ... deci daca nu am facut recensamantul la ce am avut sa stiu daca mi-a dat ...este problema mea ...cica

6. =Decadent=

Daca aveti din nou probleme sau nu puteti sa echilibrati numarul de mojo, va rog sa va adresati suportului. Aceasta situatie are la sursa o eroare care v-a permis sa aruncati mai mult decat detineati pe cont. Ceva asemanator s-a manifestat in cadrul Cupei lui bokor.

Off topic: in urma verificarilor s-a constatat că recompensele de la Harta Cancer se acorda, dar nu sunt inregistrate de jurnalul de bord.

7. mydyla

mydyla Supervizor forum

posibil ..nu stiu cum am ajuns la -8 mojo pe cont ...doar am vazut ca mi-a aparut acel anunt
    o fi ... nu scrie nu cred (referitor la recompensa din rac)

8. Kamicazzi-WFA

Kamicazzi-WFA Începător forum

Buna ziua, la mine nu functioneaza ceaunul,apare inactiv,va rog un pic de ajutor.Multumesc

9. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Trebuie să intri în unul dintre porturile securizate ( în 2/1 pe bara din stingă ,în 5/1 pe bara din dreapta 7/4)

Thread Status:
Not open for further replies.