Feedback Ceaunul din Aruba !!

Discuție în 'Ajutor' creată de mydyla, 2 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mydyla

mydyla Conte forum

Buna seara
    Acum sau mai bine zis ..pana acum am bagat la ceaun , undeva la 37.000 de perle , va rog, dlor admini din curiozitate intrati pe contul meu si vedeti cate parti de pergamant am luat :) Undeva la 5 parti ... mi se par cam multe , avand in vedere ca un coleg a bagat mojo in acelasi timp cu mine si ...mi-a dat clasa :) A bagat undeva in jurul la 100 si ceva de mojo si a luat 15 parti de pergament .... wow . Ma astept la vechea replica .... aia cu norocul . As dori totusi un raspuns pertinent daca se poate :).
    Pentru orice eventualitate va las ID-ul ptr ,,,vizionare User-ID: 504/34422063.
    Va multumesc .

2. ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ

♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ Scriitor în devenire

man creca e de noroc treaba de ex eu am bagat o data 9000 mojo la un event am luat puntea de 3 ori si acum am bagat 400 si am luato de 4 ori ...deci...la fel si cu partile de perg

3. Black~Pirate

Black~Pirate Scriitor în devenire

sa vezi cum e sa bagi 300k perle si sa nu iei puntea nici macar 1 data, sau sa iei doar 10-15 parti de perg si alea la cancer..., nu va mai plangeti ca toti suntem "ghinionisti"

4. mydyla

mydyla Conte forum

ups ..am o colega care a bagat mii de perle pentru punte si ... nu a avut noroc :)

5. VLAD

VLAD Talent de excepţie

acea probabilitate de 17% de a primi parti de pergament/jokeri este valabila doar in cazul in care arunci cate un mojo in ceaun, adica din 100 de mojo bagati pe rand la ceaun ar trebui(teoretic:))) sa primest 17 parti de pergament/jokeri...
    daca bagi pe rand sau simultan 100 de mojo nu este acelasi lucru pentru BP

6. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Ati avut 1 milion de mojo pe beta. Puteati sa testati si sa faceti un calcul calumea; pentru ca nu poti sa faci calcul la 100 mojo. Din cate stiu eu, se da 1,5 punti mojo la 1 RAC completat. Cand bagi la ceaun nu ai drop-ul partilor si itemurilor la intamplare -> Trebuie sa-ti pice anumite iteme si dupaia iti pica parti de harta s.a.m.d . Toata lumea vrea punte mojo din 10 mojo bagati la ceaun.. visati in continuare..

водкин apreciază asta.
  7. mydyla

mydyla Conte forum

Am bagat si cate 1 , bine nu aseara .... si nu am avut mai mult noroc , ce am uitat sa spun e ca la virgo , capricorn si sagetator imi mai trebuie cate o singura parte sa le inchid. Nici jokerii nu au fost in ...limita normla :)Am asteptat, mai demult ,6 saptamani la ultima parte din rac .... greu foarte greu . Dzeu stie la ce se aplica acel procent de 17% la 100 la 1000 la 10000 mojo (perle) !!!!!

8. VLAD

VLAD Talent de excepţie

teoretic, TEORETIC:)) deoarece la bp nimic nu e sigur, % se raporteaza la cantitatea de 100 de ceva
    eu am intrebat de cei de la suport care este treaba cu ceaunul, de ce nu mi au dat 17 buc pergamente/jokeri din 100 de mojo(anumit am bagat 100 sa vad care este treaba)si ceea ce miau raspuns ei am prezentat mai sus, deci eu asta am luat o de buna...pana o fi o alta varianta mai plauzibila

9. Spirit_Breaker

Din 100 de mojo poti sa nu primesti nici macar o parte de harta. Ti-as recomanda sa bagi minim 2000 de mojo pe beta si sa faci un calcul. Eu zic ca iesi binisor. :p

10. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Bineinteles ca replica cu "norocul" nu poate sa lipseasca.
    Ceaunul de la Aruba nu este ceaunul Dvs. personal. El apartine tuturor jucatorilor. Mai exact, il impartiti cu toti ceilalti jucatori care il accesează în același timp. cu Dvs. Probabilitatile nu se aplica la cantitatea de mojo pe care o aruncati Dvs. Ci la cantitatea totala de mojo pe care o aruncati Dvs. + Jucatorul 2 + Jucatorul 3 + .... + Jucatorul n, in acelasi timp.
    Prin urmare, da, este posibil sa aruncati o cantitate enorma de mojo si sa nu primiti item-ul dorit, pe cand colegul care a aruncat in acelasi timp 10 mojo, de exemplu, sa il obtina.

Legat de inchiderea pergementelor - este normal ca ultimele parti sa fie obtinute mai greu.
    Sistemul nu va ofera doar parti pe care nu le aveti deja. Ci va ofera si dubluri care se transforma in jokeri.
    Sa luam de exemplu harta bonus cancer. Pentru a o completa aveti nevoie de 64 de parti. Ati introdus 300 mojo si ati avut "norocul" sa obtineti 6 parti din acest pergament.
    Daca aveati 1/64 (bucata 20) probabilitatea ca ceaunul sa va ofere celelalte 63 de parti este ridicata. Probabilitatea ca ceaunul sa va ofere de 6 ori bucata 20 este scazuta. In cel mai bun caz este posibil ca ulterior sa aveti 7/64.
    Daca aveati 62/64 (va lipsesc bucatile 15 si 31) probabilitatea ca ceaunul sa va ofere cele 2 parti este mai scazuta. Pentru ca cele 6 parti primite pot sa fie duplicate pentru oricare cele 62 de parti deja primite - adica jokeri . In cel mai rau caz este posibil ca ulterior sa aveti tot 62/64.

11. Spirit_Breaker

Pai Decadent daca e adevarat ce ai zis tu aici :D , inseamna acel procent de 17 % drop pentru parti de harti e fantezie.

12. mydyla

mydyla Conte forum

Dle Decadent stiam sau mai bine zis ma asteptam la acest raspuns ... se pare ca numai eu sunt "fericita" care arunca mojo in ceaun cu toata lumea odata !!! La orice ora bag la ceaun ...atunci toata lumea baga .. telepatie !!! In momentul de fata am 1 pergament virgo ... imi pare rau de perlele bagate degeaba la ceaun , am sa renunt la acest ceaun ... cum am renuntat si la altele , poate reusesc sa renunt de tot ..
    App roboteilor de pe luminite sa le oferiti pergamente ... ca de aceea au hp cat casa ...ca sunt "corecti" ... un robot isi permite sa arunce 2000 de mojo in ceaun ... eu nu-mi permit , pentru ca nu pot sta EU PE JOC NON STOP pe luminite . O sa ramaneti cu ei ... love in the air ... relatia BP - cei care folosesc programe de luminite .
    Va multumesc de "rezolvarea problemei " ... de fapt este numai problema mea .
    Batfa .

13. VLAD

VLAD Talent de excepţie

nu e fantezie,e ceva tipic BP...doar au uitat sa specifice faptul ca acel procent se raporteaza la intreg serverul nu la fiecare jucator in parte

14. nokia6303i-GeRuL

nokia6303i-GeRuL Novice forum

"""Ceaunul de la Aruba nu este ceaunul Dvs. personal. El apartine tuturor jucatorilor. Mai exact, il impartiti cu toti ceilalti jucatori care il accesează în același timp. cu Dvs. Probabilitatile nu se aplica la cantitatea de mojo pe care o aruncati Dvs. Ci la cantitatea totala de mojo pe care o aruncati Dvs. + Jucatorul 2 + Jucatorul 3 + .... + Jucatorul n, in acelasi timp.
    Prin urmare, da, este posibil sa aruncati o cantitate enorma de mojo si sa nu primiti item-ul dorit, pe cand colegul care a aruncat in acelasi timp 10 mojo, de exemplu, sa il obtina."""

Domnule =Decadent= , daca nu este ceaunul nostru personal,este al unul server sau al tuturor serverelor ? De curiozitate,sa stiu daca mai am sanse sa iau macar 1 sclav de la ceaun.

15. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Personal am primit aceasta informatie din partea suportului, inca de prin 2009, cand mi-am exprimat o nemultumire legate de aceasta sectiune. Nu eram decat un pirat incepator. Ma indoiesc ca e o noutate pentru voi.

Fiecare server de joc este de sine statator. Nu exista lucruri in comun cu alte servere de joc.

16. ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ

♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ Scriitor în devenire

Nu ne intereseaza beta frate eu mereu am bagat mojo la eventuri peste 5000 si varza uneori la 6000 mojo nam luat puntea...sau am deschis 1 cancer jumate...ce i asta si beta nu ne intereseaza eu nu bag bani in joc pe beta ci aici eu nu-mi pierd timpul pe beta care poate fi inchis la orice ora ci aici oricum am observat ca din ce in ce se lasa toata lumea eu m-am lasat 50%:)de cum jucam inainte acum jocul s-a dus la vale cu totul baga event dupa event nu poti merge in vacanta ca pierzi bufurile de la event asa ca prefer sa las jocu asta:)mai bine jucam jocuri pe facebook ...:)

**TEODORA** apreciază asta.
  17. mydyla

mydyla Conte forum

Mda ,dle Decadent ... desi in cea de-a doua afirmatie ati spus ca "fiecare server este de sine statator "... nu m-as mira peste un timp sa aud ca acel procent se raporteaza la toate serverele !!!
    App atunci luati masuri sa nu mai primesc atatea cosoare , armuri , placi .... ca acestea depasesc procentul alocat :)
    Deja ne invartim in cerc ... cred ca varianta cu toate serverele , este cea corecta :)

Si ca sa vedeti ca nu sunt chiar exagerata in ce priveste aceasta tema .... cititi si .... explicati-mi
    ... asta este anuntul dvs de pe pagina principala .. cu siguranta 95% din acest anunt este o minciuna :) . Daca vreun jucator incepator ar scrie la suport si ar cere acel "sac de mojo in fiecare zi" ... v-ati amuza copios pe seama lui ...

Spirit_Breaker apreciază asta.
  18. VLAD

VLAD Talent de excepţie

=))=))
    initial cand am citit cuvintele evidentiate m am gandit ca se refera la pergamente insa surpriza, exista cumva o modalitate de a transforma mojo in perle si nu stim noi?
    si faza cu un sac de mojo, vreau sa cred ca defapt trebuia sa scrie flacon/sticluta insa nu stiu la ce sa ma mai astept...

19. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

:))) nu vezi k ei tot fac update la joc da nu sunt in stare sa modifice si ei astea?:)):)) ce bune erau hartile albastre verzii rosii :X

20. VLAD

VLAD Talent de excepţie

daaa...dar am reusit sa fac doar o harta verde ca dupa au modificat hartile

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.