Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Sanctiunea a fost deja ridicata.
    Succes!

2. =Decadent=

Sanctiunea a fost acordata pentru vulgaritati in cadrul chatului. Ramane valabila.

3. alexander-king

alexander-king Novice forum

Sa inteleg ca mai nou , trebuie sa vb cu CM-ul de pe chat ceva in genul ?
    Sa traiti stimabile admin,daca binevoieste prea sfintia dvs imi permiteti sa va intreb ceva?
    cum poate spune ca-s lipsit de respect ? cauta tu =Decadent= conversatia ce am purtato cu el acum 10 min si pe urma spunemi unde am gresit si cu ce anume nu am procedat corect,de s-a simtit ofensat ,ori unde am dat dovada de lipsa de respect ... si dupa anuleaza-mi banul de pe chat ,dar asta AZI !!! nu ca si ultima data dupa 3 zile

♛Аркан♛
    User-ID:

504/34203125

p.s sper sa fie ultima data cand va bateti joc de mine

4. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior Expert

Am incecat si am aceasi problema ,mentionez ca am problema si pe contul de leader de gilda deci alta idee? ieri dimineatza am primit un kick si de atunci nu mai pot intra.

5. BlackBoX!

BlackBoX! Novice forum

User-ID: 504/34176693
    Verificati va rog discutia
    Nu vad cu ce am gresit CM hari e depasit de '' eventuri ''

6. Rain

Rain Guest

Ban-ul este acordat corect, ramane valabil pana la expirare. Cititi regulamentul chatului si incercati sa respectati moderatorii de chat.

7. death

death Începător forum

am luat ban 7 zile pe chat nefondat..nu am injurat,nu am jignit pe nimeni..asa ca faceti bine domnii admini sau cine se ocupa de treaba asta,sa-mi anulati pedeapsa primita fara rost..mersi.....631/406024

8. death

death Începător forum

Sistem: Ai fost eliminat în 27-06-2014 la ora 21:10:42 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 04-07-2014 la ora 21:10:42...verificati va rog daca am vb ce nu trebuie

9. =Decadent=

Ati fost banat din cauza "hur"-ului care va "****" ... (banuiesc ca e vorba de un vuur).
    Cuvintele vulgare sunt interzise in chatul global. Sanctiunea ramane.

10. =Decadent=

Daca ati incercat variantele de activare/dezactivare chat, resetare chat din meniul de optiuni, stergere cookies /cache din browser-ul folosit ...
    Impartiti acelasi IP cu alti jucatori? De pe calculatorul Dvs. s-au conectat si alti jucatori?

11. =Decadent=

Sanctiunea a fost ridicata.
    Va recomand sa va revizuiti atitudinea fata de moderatori.

Inteleg ca va plictisiti. Si inteleg de asemenea ca ceea ce se intampla pe mare nu e tocmai pe placul Dvs. Si observ de asemenea ca preferati sa stati pe chat si sa testati rezistenta moderatorilor la aluzii rautacioase si tententioase. Colegii mei de pe chat nu au de ce sa suporte asa ceva.

12. death

death Începător forum

Ati fost banat din cauza "hur"-ului care va "****" ... (banuiesc ca e vorba de un vuur).
    Cuvintele vulgare sunt interzise in chatul global. Sanctiunea ramane.Banuiesti gresit domnule decandent...de unde sti dumneata ca am vrut sa zic ceva vulgar....nu mai poate zice omu pe chat acuma nici ''vrabie''',ca poc..bann.fiti baieti buni si anulati pedeapsa si dati-mi-o cand o sa vb ceva urat pe bune..mersi

13. =Decadent=

Citez:

义.亗•URSUS•亗.义..RO: hai ca-i u hur mai jos si ma tat f***

Nu cred ca mai exista loc de interpretari. Gresesc?

14. death

death Începător forum

hai ca-i u hur mai jos si ma tat face...!

15. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior Expert

da inpartim acelasi ip .dar am dat explicatie la support cum defapt .dar fara rezultate deoarece inca nu am chat .

16. =Decadent=

Si ati pus stelute fiindca ... arata mai dragut?
    Nu obisnuiesc sa ma invart in jurul cozii, mai ales cand lucrurile sunt atat de evidente. Sanctiunea ramane.

17. =Decadent=

In acest caz, daca este vorba despre un ban pe IP, va rog sa asteptati raspunsul suportului. Succes!

18. [B†W]~®yulus®~

[B†W]~®yulus®~ Începător forum

Am o intrebare la d-v:Ce se intampla cu chatul meu?De 3 zile dupa restartul de la 6 dimineata imi apare Authorization failed.Va multumesc pentru intelegere.

19. mydyla

mydyla Conte forum

Buna seara ,
    Dlor nu inteleg ce se intampla cu acesti ... moderatori noi . Pe EG4 un individ de 2 -3 ore se tot leaga de oricine scrie pe global ... instiga si face misto de toti ... DOMNUL HARI ... a fost de fata la majoritatea discutiei , nici macar nu ne-a luat in seama pe cei care i-am atras atentia ... i-am scris "DU-TE CM" ... si am luat ban o zi ca NU AM RESPECTAT MODERATORII . Mentionez ca aceste cuvine nu au fost urmate de nicio steluta sau puncte ,puncte ... ceea ce dadea sens trimiterii. (sa nu uitam replica celebra DU-TE DICA .... )
    WOW fantastic .. va rog cititi globalul de pe la ora 17.00 pana pe la ora 20.00 (ora Romaniei), deci DOMNUL HARI nu vede ca acel player care se ia de toti ....si vede cand este tras de maneca de alt player !!!!!! Dlor moderatori de chat daca aveti afinitati fata de o alianta (aici e clar ... fara dubii) , spuneti-ne oameni buni sa nu mai dam din gura degeaba .
    Va rog sa-mi ridicati banul acordat pe nedrept .
    EG4 - 504/34422063
    Multumesc .

Modificat ultima dată: 2 Iul 2014
  20. =Decadent=

Va rog precizati User Id pentru verificari.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.