Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ca precizare personala: va inselati foarte mult in aprecierile facute la adresa colegului meu de chat.
    Sanctiunea a fost ridicata. Succes!

2. mydyla

mydyla Conte forum

Multumesc .

3. [B†W]~®yulus®~

[B†W]~®yulus®~ Începător forum

Am o intrebare la d-v:Ce se intampla cu chatul meu?De 3 zile dupa restartul de la 6 dimineata imi apare Authorization failed.Va multumesc pentru intelegere.
    ~Soacra-mea~[B†W]
    User-ID:14/23244936

4. Zeusian

Zeusian Comisar forum

se reseteaza jocul la 6 iar chatul se reseteaza si el la 6 si ceva, cand iti apare autorization failed. daca nu reapare singur dupa 2-3 min, da un f5.
    spor pe mare

5. [B†W]~®yulus®~

[B†W]~®yulus®~ Începător forum

de 3 zile pe chatul meu apare authorization failed(nu am chat deloc).va rog sa verificati daca se poate.va multumesc.~Soacra-mea~[B†W]
    User-ID:14/23244936

6. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior Expert

probabil ai ban pe ip. incearca un tichet la support verifica, daca te loghezi de la un coleg si ai chat . daca ai e ceea ce am scri eu mai sus.

7. =Decadent=

User ID-ul mentionat mai sus nu este banat.
    Va recomand urmatoarele:
    1. Dezactivati si reactivati chatul din optiuni. Apasati F5
    2. Resetati chatul din optiuni - configurator.
    3. Stergeti cookies / cache.

8. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Va rog sa-mi ridicati si mie ban-ul din chat.
    UID: 504/41877593
    Server: EGL 4

Va multumesc.

9. =Decadent=

Sanctiunea este acordata corect - nu va fi ridicata. Vulgaritatile sunt interzise in cadrul chatului global.

10. Yuri•Boyka

Yuri•Boyka Scriitor în devenire

buna ziua as dori sa stiu si eu de ce am fost banat Sistem: Ai fost eliminat pe termen nelimitat. user id 5305310 ce am facut de am luat pedeapsa asta ? ca tot nu inteleg poate ma lamuriti dvs

11. =Decadent=

Sanctiunea permanenta este acordata pentru nickname-ul folosit - este ofensator. Va rog sa il schimbati si sa reveniti cu o cerere de debanare.

Debanarea nu se va produce mai repede de 7 zile. Va reamintesc ca utilizarea rasei, a religiei, a orientării sexuale, a culturii, a etniei, a handicapului, a naţionalităţii, sau a sexului drept mijloc de insultă atrage dupa sine suspendarea din chatul Global!

12. BISMARCK(FBI)

BISMARCK(FBI) Începător forum

salut asi dori sa stiu si eu motivul banului.mam trezit cu ban pe chat fara sa scriu nimic eg1:id
    41830487

13. =Decadent=

Sanctiunea a fost acordata pentru:

2:10:34 - 3/7/2014 041830487 .BISMARCK.FBI.: ignor oameni de r....t

14. Yuri•Boyka

OK va multumesc

15. alexander-king

alexander-king Novice forum

intreb.... nu s-au saturat adminii sa isi bata joc de noi , de fapt nu vati saturat?
    de cand e interzis cuvantul zzzt de fapt interjectia zzzzt,folosita nu ca spam ci in propozitii...
    vor ei sa cada in picioare si sa aibe mereu dreptate,de ce? caci' aveti functii?a sau nu au motiv si isi cauta, sa imi inchida gura
    ok mai pe scurt .... scoateti-mi banul si asta acum nu peste doua zile caci expira
    daca nu dovediti-mi ca e interzisa folosirea interjectiilor in chat,fapt ce insasi big point la implementat la un moment dat.....!
    ♛KingAl3xand3r♛
    :504/34203125
    Remember upon the conduct of each depends the fate of all.

Spirit_Breaker apreciază asta.
  16. =Decadent=

Am numarat nu mai putin de 14 adresari de acest gen in cadrul chatului global (nu ca parte a unei propozitii ci ca SPAM) in decursul zilei de astazi. Aceeasi situatie in decursul zilei de ieri (cel putin 20) - tot sub forma de SPAM.

Ultima data cand am folosit expresia Ztttttttt m-am adresat pisicii vecinului meu. Isi asezase tacticos fundul in stratul de patrunjel al sotiei mele si planuia sa-si faca culcus acolo. Nu cred ca este nevoie sa mai precizez ca gandurile mele la adresa piscii nu erau dintre cele apreciative; ci tocmai invers - total depreciative. Prin urmare inteleg nemultumirea celor ofensati, care au reclamat acest comportament al Dvs.

Daca as avea de reprosat ceva colegilor de chat aceasta ar fi intarzierea cu care v-au acordat aceasta sanctiune. Doriti sa provocati? Va invit sa o faceti in alta parte nu pe chatul global.

Va recomand sa recititi regulamentul de chat si sa incepeti sa il respectati. De asemenea va recomand sa va revizuiti atitudinea si adresarea fata de colegii Dvs. de joc si fata de moderatori.
    Nu voi ridica sanctiunea.

17. alexander-king

alexander-king Novice forum

WOW cam multe cuvinte , si cu toate astea ...nici unul in favoarea mea... eu va rog de aceasta data caci prima data nu am facuto.....
    arata-mi si mie unde e specificat ca este interzisa folosirea ,cuvintelor compuse ''interjectie''
    si daca acest lucru nu e interzis te rog sa ridici sanctiunea,caci .... e imposibil sa o scoti basma curata in acest fel .... asa ca nu-s curios de pisici patrunjel si etc... daca vrei sa o interpretezi nu ai de cat ..dar eu nu l-am folosit pe zzzt ca sa provoc sau jignesc in nici o propozitie... nu a fost nimen i ofensat poate doar cei ce au cautat motive .. alea 14-15 kick-uri intreabal pe preasfintia sa hary care pretinde respect acolo unde nu ofera... de ce mi lea dat..
    sa no mai dam de pereti ,fati datoria fata de mine cum o faci si fata de ai tai colegi
    Remember upon the conduct of each depends the fate of all.

18. =Decadent=

Regulamentul de chat poate fi gasit // AICI //. Va recomand sa lecturati sectiunile 2, 4, 6 si 9. Le-ati incalcat pe toate.
    Colegul meu de chat a fost deja atentionat - sanctiunea care se impunea dupa 3 averitzari repetate asupra aceluiasi comportament era BAN. Fara discutii sau rugaminti.

Nu va interzice nimeni sa folositi cuvinte (simple sau compuse); atata timp cat cuvintele pe care le folositi nu deranjeaza, provoaca, jignesc, sau sunt folosite intr-un context vulgar. Nu atata timp cat le repetati iar si iar si iar desi ati fost si rugat si atentionat asupra faptului ca provocati si faceti SPAM.
    Asa cum am precizat deja sanctiunea ramane.

19. Yuri•Boyka

buna ziua am schimbat numele de utilizator cum ati spus dvs ™MƦ-ʆƲƔЄ™ acum sper sa fie bine si daca doriti sa imi dati si mie drumu la chat va multumesc id 5305310 eg1

20. Yuri•Boyka

buna seara am schimbat nick name-ul sper ca acum va fi bine doar pentru un nume in fine sper sa luati in considerare ca si altii au nume dificile dar in fine ramane la aprecierea dvs Sistem: ™MƦ-ʆƲƔЄ™TΞC 5305310 poate imi sterge-ti si mie ban-ul va multumesc

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.