Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Va rog sa va adresati suportului si sa mentionati IP-ul de pe care va logati. Multumim

2. simbad68

simbad68 Junior Expert

am fost banat pe chat global pe termen nelimitat ptr simplu fapt ca nick pe gl5 e Simbad.RO..intrebarea este daca ptr admini romani .RO e jignitor ,ofensator sau daca cumva jigneste pe cineva si unde scrie ca nu ai voie sa pui aceasta terminatie .RO la nick in ce regulament scrie?

3. Andromeda

Andromeda Guest

Terminatile .ro .com ...etc sunt filtrate de sistem. Oricine apeleaza un jucator cu un astfel de nickname este exclus automat din chat. Daca aveti un astfel de nume va rugam sa il schimbati. Puteti folosi orice alt caracter in fata lui ro / RO ... mai putin punct (.)
    Pentru debanare, dupa ce ati schimbat numele, este nevoie de un User ID.

4. simbad68

simbad68 Junior Expert

Simbad/RO
    User-ID:
    631/2026
    sper ca sunteti multumiti..culmea e ca am nick cu .RO de un an,si fix cand tocmai contraziceam un preten de al d-voastra s-a intamplat asta,oricum ar fi tot va zic sa va fie rusine

5. *CATALEYA*

*CATALEYA* Începător forum

Sistem: Ai fost eliminat în 09-08-2014 la ora 15:01:52 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 16-08-2014 la ora 15:01:52.
    user .*CATALEYA*. .Va rog sa verificati discutia , un user vechi se bucura sa ne revada si eu la fel deci nu aveam de ce sa-l injur sau sa-i vb urat . Va rog . nu am scris niciun cuvant urat . Va rog sa verificati , multumesc.

6. simbad68

simbad68 Junior Expert

am schimbat si tot nimic-Sistem: Ai fost eliminat pe termen nelimitat. adminule nu ti se pare ca faci abuz ?
    Simbad/RO
    User-ID:

631/2026

7. -Tracia-

-Tracia- Începător forum

Sunt banat permanent pe chat de mai mult de 1 luna de zile. Va rog sa verificati contul meu si sa reanalizati situatia mea.
    ID: 504/35969980
    Server: Europa Globala 4

Va multumesc

8. =Decadent=

User Id-ul Dvs. nu apare ca fiind banat in chat. Va rog sa va adresati suportului, precizati IP-ul de pe care va conectati, si cereti o verificare.

9. =Decadent=

Multumim.
    Cat despre ridcarea ban-ului: Il ridic abia acum datorita limbajului de mai jos - va reamintesc ca un astfel de comportament nu este acceptat in chat.

18:47:38 - 8/8/2014 000002026 Simbad.RO: poi macar asa ai avea o scuza ca esti fraier de meserie
    18:47:18 - 8/8/2014 000002026 Simbad.RO: si tot varza esti
    18:49:29 - 8/8/2014 000002026 Simbad.RO: dute ma drku
    18:51:41 - 8/8/2014 000002026 Simbad.RO: ca mi se falfaie de tine

10. =Decadent=

Va rog sa precizati User Id pentru verificari.

11. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

.*CATALEYA*. 34212129,acesta este id-ul si numele.

12. simbad68

simbad68 Junior Expert

decadentule si nu era mai simplu sa spui ca am luat ban ptr asta nu ptr chestia cu.RO?

13. .*CATALEYA*.

.*CATALEYA*. Începător forum

user .*CATALEYA*.
    ID . 504/34212129
    Sistem: Ai fost eliminat în 09-08-2014 la ora 15:01:52 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 16-08-2014 la ora 15:01:52.
    DLE adm sper ca nu ati uitat de mine , va rog verificati , vreau sa stiu de ce am luat ban pt 7 zile . Nu am gresit cu nimic .Va rog verificati discutia . multumesc.

14. =Decadent=

Nu figurati ca fiind banat pe chatul romanesc. Ati folosit sistemul de grup cumva?

15. .*CATALEYA*.

Nu , vorbeam prin soapta , era o discutie de bun simt cu un player vechi pe care ma bucuram sa-l revad

16. =Decadent=

Ati luat ban pentru nume.
    Nu l-am ridicat imediat dupa modificare deoarece am verificat si arhiva Dvs. de chat - se impunea un ban de o zi pentru comportamentul avut.

17. .*CATALEYA*.

Nu , era o discutie prin soapta .

18. =Decadent=

A fost vorba de un ban dat de sistemul de chat francez. Sanctiunea a fost ridicata.

19. .*CATALEYA*.

Multumesc

20. carlosmm

carlosmm Maestru forum

Sistem: Ai fost eliminat în 08-08-2014 la ora 09:10:32 pentru 30 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 07-09-2014 la ora 09:10:32.
    eu in ziua de 7 august nu mai am jucat nici bonusul nu lam luat pana astazi dc ma banat dc

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.