Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Rain

Rain Guest

Crearea de conturi multiple cu intentia de a perturba buna desfasurare in chatul global, poate aduce dupa sine chiar si blocarea contului principal de joc. Va rog sa aveti in vedere acest aspect.

2. ĄҜ-47°

ĄҜ-47° Novice forum

imi ridicati si mie banul de pe IP ???

3. I_see_you

I_see_you Guest

Ati primit deja un raspuns:

4. User-ID:
    504/41922618
    europa global 5 ....ban pe ip.....pana cand mai tine banul???

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Chatul ar trebui sa fie functional acum.

6. functioneaza ..mersi ;)

7. Yuri•Boyka

Yuri•Boyka Scriitor în devenire

Sistem: Ai fost eliminat în 13-01-2014 la ora 22:09:08 pentru 1 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 14-01-2014 la ora 22:09:08. server EG1 MƦ-ʆƲƔЄ*「TΞC「* 5305310 nici macar nu am scris pe chat ce se intampla de dati ban aiurea ?

8. I_see_you

I_see_you Guest

Ati fost sanctionat ca urmare a verificarii unei reclamatii, facute chiar de dumneavoastra pentru provocari si jigniri.

9. Yuri•Boyka

Yuri•Boyka Scriitor în devenire

ok deci fac o reclamatie si imi iau tot eu ban pai asa da asta joc ce sa zic sunte-ti de treaba

10. I_see_you

I_see_you Guest

Ati fost sanctionat si dumneavoastra deoarece si dumneavoastra ati incalcat regulamentul , faptul ca ati reclamat incalcarile acestuia nu va scuteste de sanctiune.

11. ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ

♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ Scriitor în devenire

Sistem: Ai fost eliminat în 23-01-2014 la ora 12:21:06 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 30-01-2014 la ora 12:21:06.
    userid:Sistem: [¦∈¦] ¦Є¦乂Eяĩk乂¦Є¦ 21436717
    Am fost banat fara rost am zis in aceea zi doar salut...va rog ridicati banul.

12. I_see_you

I_see_you Guest

Ati fost eliminat de sistem pentru folosirea unui cuvant existent in filtrul acestuia

Nu cred ca a fost doar un salut.

13. Andrei.xD

Andrei.xD Începător forum

Buna ziua am ban permanent pe chat pt ca fratele meu a folosit la barca un nume nu foarte ortodox :( l-am lasat sa joace pe barca mea fara sa stiu ca o sa creeze probleme. Doresc scoaterea banului pt a putea socializa cu playerii de pe joc . Datele mete sunt 281/41330207 EG3. Va multumesc anticipat.

14. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Nickname-ul a fost schimbat. Multumim.
    Pentru debanare va rog reveniti cu un mesaj in data de 30 ianuarie.

15. »ĐøĐø«

»ĐøĐø« Începător forum

User - name : »Mατεi«
    user id: 504/41145174
    Ora Banari : 8:19
    Server : EG4
    Cer sa mi se scoata banul si sa stiu cu lux de amanunte ce se petrece cu acest chat .

16. I_see_you

I_see_you Guest

Gasiti //AICI// cu lux de amanunte regulamentul chatului. Va rog sa-l cititi si mai ales sa-l respectati. Sanctiunea ramane.

17. Andrei.xD

Andrei.xD Începător forum

Am revenit pe data de 30.01.2014, data mentionata de dumneavoastra pentru a va ruga sa-mi ridicati bann-ul permanent de pe chat pt ca am schimbat numele la barca. Datele mele sunt 281/41330207 EG3. Va multumesc anticipat.

18. I_see_you

I_see_you Guest

Chatul ar trebui sa fie functional acum.

19. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Nume =ℜąƶvąɲ-ℜO=
    ID: 504/41877593
    Server: Europa Globala 4
    Ora: 19:55
    I-am zis unui jucator in gluma ca e "petarda" si am luat ban 1 zi. Nu meritam sa iau nici KICK , si am luat BAN 1 zi. Eragon, posteaza-mi te rog regula pe care am incalcat-o + ce discutii aprinse am avut?? Vreau si eu dovada cu conversatia de pe chat. E contul meu si vreau sa stiu de ce am fost sanctionat.
    Daca nu ai loc de mine, ma las de joc si gata. Nu stau sa inghit mizeriile astea.

Dai ban cum iti vine tie, nu sunt primul user sanctionat aiurea.

Modificat ultima dată: 30 Ian 2014
  20. I_see_you

I_see_you Guest

Ati fost sanctionat conform regulamentului pentru provocari si jigniri.
    Va citez:
    Astfel de "glume" nu sunt permise in chatul global. Daca aveti nelamuriri puteti consulta regulamentul chatului pe care il gasiti AICI .
    Acuzatiile calomnioase total gratuite aduse unui membru al echipei de moderare si modul de exprimare va aduc si o sanctiune in cadrul forumului. Pentru a evita discutiile ulterioare va sfatuiesc sa cititi si regulamentul forumului si mai ales sa-l respectati. Il gasiti AICI

(NemeSyS) apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.