Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Va rog precizati User Id pentru verificari.

2. carlosmm

carlosmm Maestru forum

41295620

3. =Decadent=

Tranzactionarea conturilor este interzisa. Sactiunea este corecta.

4. carlosmm

carlosmm Maestru forum

nu e bun id
    User-ID:281/41295620

5. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

Este acelasi userID, sanctiunea ramane valabila pana la expirare.

6. DonKraken

DonKraken Novice forum

Ai fost eliminat în 17-08-2014 la ora 10:00:15 pentru 1 Oră(e). Te poţi autentifica din nou abia în 17-08-2014 la ora 11:00:15. pe bune? pt? 166/41919614

7. =Decadent=

Sanctiunea a fost acordata de sistem pentru folosirea unui cuvant filtrat. A expirat.

8. *AdyTzU*fbi*

*AdyTzU*fbi* Novice forum

Domnule Decadent de ce nu va respectati deciziiile luate anterior, uitativa la postarea nr 696 facauta la categoria reclamatii in chat. si va rog debanatimi chatul.
    Acum ati facut un abuz asupra mea.

Acesta este citatul din postarea nr 696

buna ziua am si eu o mica intrebare daca eu am fost banat pentru nume acest jucator de ce nu este ce are mai presus asta este nume de jucator ? »мάсìüсά« ma simt insultat cu acest nume va rog luati masuri eg1 .
    Nu se impune o sanctiune de acest gen, inca. Multumim

9. *AdyTzU*fbi*

domnule admin va rog verificati chatul eg1 23:50 si dupa ce ma insulta imi baga maciuca si o scoate si familia si tot ma ameninta ca imi va bana contul ok dcaa este asa eu sterg contul definitiv daca mergem pe relatii la asa ceva
    Participantii la discutii au fost sanctionati. Multumim
    =Decadent=, 9 minute în urmă

va rog cititi inca o data chatul la acea ora,ca nu eu am adus amentitari,nu va mai luati dupa ce scria asct iuriboyka pe forum,,eu nu am avut nici o legatura cu ce spune el acolo..singura legatura e ca apare numele mea in postarea facuta de el.
    Mai uitativa o data si o sa vedeti nu e cum spune el.
    Nu ma puteti forta sa-mi schimb numele ca doreste el.

10. =Decadent=

Va rog sa precizati User ID.

11. *AdyTzU*fbi*

Sistem: »мάсìüсά« 29661077

12. =Decadent=

Va rog sa fiti foarte atent la raspunsul meu anterior:
    Sanctiunea este acordata pentru limbaj vulgar in cadrul chatului global (a va aminti discutiile avute azi-noapte). Nu va fi ridicata mai rapid de 7 zile.

Nu va interzice numeni sa aveti un nume de genul celui mentionat, cat timp nu va folositi de acest nume pentru a ofensa participantii la chat. Puteati foarte bine sa aveti un nume "discutabil" dar un comportament corect, care sa nu lase loc de provocari, ofense si interpretari. Alegerea facuta de Dvs. a fost alta. Va rog sa schimbati numele.

13. *AdyTzU*fbi*

Daca spuneti ca eu am ofensat prin acest nume..as dori ca pentru ceea ce a scris acest domn BLACK†WHITE[B†W] care a avut postari rasiste si injurii aduse familiilor nostra sa fie interis pe chat definitiv cum am fost eu,doar pentru ca am numele maciuca.
    tot in acea seara a scris pe chat...daca dumneavoastra pe rasism dati 1 sapt ban,,mie mi-ati dat definitiv ca am numele maciuca

E UN ABUZ. incercati sa reveniti aspra sanctiunilor date ca eu nu imi shimb numele. sau imi pun numele <maciuci> inca nu l-am folosit asa cum mentionati dumneavoastra mai sus.

14. *AdyTzU*fbi*

daca insult datimi ban cat merit dar nu ma fortati sa-mi schimb numele.
    celalalt face afirmatii rasiste si nu e interzis si eu sunt ca am un nume care nui convine cuiva...halal dreptate

15. Tђє.Bєѕт

Tђє.Bєѕт Scriitor activ

GL 4
    Sistem: Ai fost eliminat în 02-09-2014 la ora 05:51:59 pentru 30 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 02-10-2014 la ora 05:51:59.

Nu am scris pe chat-ul global despre tranzactie de conturi

16. =Decadent=

Va rog precizati User Id.

17. Tђє.Bєѕт

Tђє.Bєѕт Scriitor activ

504/34896186

18. =Decadent=

Banarea nu vine ca urmare a unor tranzactii. Ci ca urmare a discutiilor de azi noapte de pe chatul global.
    Va rog sa reveniti peste 2 saptamani cu o cerere de debanare. Sanctiunea nu va fi ridicata mai devreme.

19. Tђє.Bєѕт

Tђє.Bєѕт Scriitor activ

Multumesc.Sper ca si jucatorul respectiv .ƇƦazƳ☆Sнιρ. 41859447 a fost sanctionat ca nici el nu era sfant.

20. .*ALEX*.-DNG

.*ALEX*.-DNG Novice forum

*XXX*: scuze CM ,nu m-am putut abtine
    Sistem: Ai fost exclus de către Administrator! Scrierea de mesaje provocatoare, răspunsuri “aprinse”, acţiuni ilegale este interzisă.
    pentru asta se da ban?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.