Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~ComeFreezing~

~ComeFreezing~ Începător forum

Salut, Ai fost eliminat în 09-02-2014 la ora 02:54:46 pentru 30 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 11-03-2014 la ora 02:54:46.
    Imi puteti spune si mie care e motivul pentru care am fost sanctionat? Usser id: 24194067

2. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

Dupa cum stiti vanzarea de conturi pe chatul global este interzisa chiar si prin modul "soapta"
    Sanctiunea ramane, multumim.

3. ~ComeFreezing~

~ComeFreezing~ Începător forum

Imi cer scuze:) dar nu puteti sa micsorati sanctiunea ?VA ROG FRUMOS .. macar la 7 zile...multumesc anticipat

4. I_see_you

I_see_you Guest

Este perioada standard de suspendare si nu ar fi corect fata de colegii dumneavoastra care sunt, sau au fost in aceeasi situatie. Sanctiunea ramane.

5. picpoc

picpoc Novice forum

buna ziua. in urma cu saptamina am schimbat numele navei ocazie cu care am primit ban intrucit acel nume este folosit si de alt jucator.ulterior am fost banat pe termen nelimitat. numele folosit este mona care este un nume normal.consider ca sanctiunea aplicata este cam mare. va multumesc anticipat.
    User-ID
    user id504/40492015

6. Ahile[RO]

Ahile[RO] Începător forum

Ahile[RO]
    User-ID:504/34952688

Am fost banat pe data de 10-02-2014 la ora 21:43:03 pentru 7 zile.Problema este ca la acea ora eu nu am fost logat pentru ca nu am avut conexiune la internet.Nu tin neaparat sa m-i se ridice banul dar vreau sa stiu ce s-a intamplat daca se poate.
    Multumesc frumos.

7. I_see_you

I_see_you Guest

Ati fost sanctionat ca urmare a verificarii unei reclamatii.
    Utilizarea rasei, a religiei, a orientării sexuale, a culturii, a etniei, a handicapului, a naţionalităţii, sau a sexului drept mijloc de insultă atrage dupa sine suspendarea din chatul Global!
    Sanctiunea ramane.

8. I_see_you

I_see_you Guest

6.
    Scrierea de mesaje provocatoare, răspunsuri “aprinse”, acţiuni ilegale

Mesajele care îi jignesc pe ceilalţi membrii ai chat-ului, atât individual cât şi ca grup, direct sau indirect, nu sunt permise.
    Acestea includ, dar nu sunt limitate la:
    · folosirea de invective
    · insultele directe
    · comenzi jignitoare
    · insinuări
    · conturile tip clonă - Utilizatorului îi este în special interzis să utilizeze numele de utilizator şi/sau adresele de e-mail ale altor utilizatori, fără a obţine în prealabil acordul acestora, pentru a expedia eventuale e-mailuri sau mesaje.

9. Ahile[RO]

Ahile[RO] Începător forum

mi-am dat cu parerea despre un nume...care mai mult ca sigur e un pseudonim..nici vorba sa ma leg de preferinta sexuala a subiectului sau orientarile sale in acest sens..si nu s-a intamplat la ora in care am fost banat..asta mi-a indus starea de confuzie.Insa sunt de acord cu sanctiunea dvs..in unele cazuri e bine sa iti tii parerile numai pentru tine

10. ☆√i®uS☆√AŻ☆

☆√i®uS☆√AŻ☆ Începător forum

Buna ziua! Care sunt jignirile pe care le-am spus in chatul global ca sunt nelamurit.
    Sistem: Ai fost eliminat în 15-02-2014 la ora 12:20:47 pentru 1 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 16-02-2014 la ora 12:20:47.
    usse id:
    24717546

11. Tђє.Bєѕт

Tђє.Bєѕт Scriitor activ

Buna ziua!

Ai fost eliminat în 15-02-2014 la ora 12:51:41 pentru 1 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 16-02-2014 la ora 12:51:41. user id:34896186

☠ÐנĠєõX☠ (40178494) acest jucator a inceput sa jigneasca fara nici un motiv , iar eu l-am facut nesimtit

ca majoritatea din jucatorii ca de ex: ☠ÐנĠєõX☠ (40178494) el e slab pe mare si tare in gura pe global incepe ca sa jigneasca altii jucatori

12. picpoc

picpoc Novice forum

care conturi tip clona? daca jocul ma lasa sa pun un nume comun care e problema. nu am utilizat nimic alceva. ce acord sa obtin

13. piticu

piticu Începător forum

buna ziua. in urma cu saptamina am schimbat numele navei ocazie cu care am primit ban intrucit acel nume este folosit si de alt jucator.ulterior am fost banat pe termen nelimitat. numele folosit este mona care este un nume normal.consider ca sanctiunea aplicata este cam mare. va multumesc anticipat.
    piticu.
    User-ID:
    504/40156288

14. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Sanctiunea a fost ridicata. Va recomand sa va schimbati comportamentul de chat.

15. silvone

silvone Începător forum

nume : silvone , user-id 85/28178075 . Nu pot sa intru pe chat de vreo 2 ani nu inteleg de ce .puteti sa imi spuneti daca sunt banat ?multumesc

16. I_see_you

I_see_you Guest

User Id-ul precizat de dumneavoastra nu apare ca fiind suspendat. Ce mesaj va apare cand deschideti fereastra de chat ?

17. silvone

silvone Începător forum

nu se deshide fereastra de chat .De asta am intrebat ca este de ceva vreme asa si credeam ca sunt suspendat .Nu inteleg de ce dintr-o data nu s-a mai deschis fereastra de chat

18. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

Puteti incerca sa resetati fereastra de chat.
    Puteti face acest lucru de la optiuni-> incepe configurator -> fereastra chat (reset)

19. *ucigasu*

*ucigasu* Scriitor în devenire

Buna ziua ...in cursu noptii de ieri (05.03.2013 ora 3:20 ) servar europa globala 2 am avut o discutie cu jucatoru ☆MĄĐŁЄχ☆† (20984075) si imediat am luat bann 30 de zile pe chat pe motiv ca as fii dezmascat identitatea CM . Insa nu am spus pe ce servar joaca , ce nume de jucator are , etc am spus doar ca jigneste jucatori ca il are pe fratioru lui CM . Asta nu mii se pare a demasca identitatea CM si mai mult decat atat jucatoru ☆MĄĐŁЄχ☆† (20984075) a inceput cu jigniri la adresa mea , a familiei mele...Am si cateva printuri in care se vede destul de clar modu cum a vorbit ☆MĄĐŁЄχ☆† (20984075) . In final as dori sa stiu motivu concret pentru care am fost banat si daca pedeapsa se poate suspenda sau nu?

20. ︻┳═一❾·mm☭²

︻┳═一❾·mm☭² Începător forum

EDITAT
    buna seara urmariti firul discutiei si trageti concluzia corecta /pt ce sa fiu banat pe chat pt ca ma provocat si ma jicnit.iar mama nu are ce cauta in discutiile lui,chiar nu va inteleg .
    o seara placuta

Modificat ultima dată de către moderator: 7 Mar 2014
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.