Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Sanctiunea a fost ridicata.

2. ReBeL

ReBeL Începător forum

21086294 Global 2

Rog moderratorul care m-a banat sau un superior al dumnealui, sa reanalizeze durata ban-ului. Va rog totodata sa verificati toata discutia si sa luati masuri impotriva jucatorului care provoaca in global.

3. -Anubis-

-Anubis- Guest

User-ul a fost sanctionat.

4. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiune acordata corect si va ramane valabila pana la expirare!

5. =Decadent=

Jucatorul a fost sanctionat. Multumim

6. ✭Admiral✭B1

✭Admiral✭B1 Începător forum

buna seara.vreau si eu sa imi scoateti banul ca am primit ban degeaba pentru ca ca anumiti CM joaca in gilda inamica si cand zic ceva pe global iau ban pe cate o zi intrebarea e se pare corect...daca vise pare corect ca cel care ma provoaca sa fie pe global si eu sa am ban e ok

7. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Va rog sa precizati User Id pentru verificari.

8. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

Sistem: Ai fost eliminat în 14-03-2015 la ora 10:21:46 pentru 1 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 15-03-2015 la ora 10:21:46.

nu am jignit pe nimeni doar am vb cu un coleg de gilda si glumeam. o zii mi se pare mult la ce am scris acolo.data viitoare poate verificati chatul mai bine... pentru ca acea persoana careia i-am adresat vb asta radea si era de la mine din gilda.

user ID :41896182
    gl2

9. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiune ridicata. Spor la joc!

10. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

Multumesc!

11. ElvirA.84

ElvirA.84 Novice forum

EU5 ora 23:32
    adminu abuzeaza de permisiuni
    Sistem: Ai primit kick de la Administrator! Evita Flood-ul! Scrisul fragmentat, nu este acceptat în chatul global!
    http://prntscr.com/6ho5e6
    Si toate astea s-au intamplat ca am scris cu majuscule..i l-am strigat pe un jucator..un admin sa verifice...

Modificat ultima dată: 16 Mar 2015
  12. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Dupa avertizari repetate cauzate de incalcarea unei reguli,se acorda ban.

13. Filipinhoo

Filipinhoo Începător forum

User-ID:166/41857087
    EG2
    Buna ziua,cu ceva timp in urma am primit ban pe chat ,pentru nume.L-am schimbat intre timp si va rog daca se poate sa-mi ridicati banul.Va multumesc anticipat.

14. =Decadent=

15. *sweetgirl*

*sweetgirl* Novice forum

Buna. Va rog sa imi ridicati sanctiunea pentru ca eu nu am vorbit vulgar le-am zis doar pe nume *Ðâµ-£â*ßµ¢i,*Ðâµ-£â*f⣢i, dar din pacate eu nu am literele ciudate pe care le au si nu am putut scrie altfel.

16. =Hera=

=Hera= Guest

Va rog sa precizati un user id .

17. *sweetgirl*

*sweetgirl* Novice forum

User ID :34167207

18. =Decadent=

Sanctionea a fost acordata corect pentru provocari in chatul global. Contul ramane suspendat pana la 18-03-2015 14:25:03

19. ✪j0k3rS✪

✪j0k3rS✪ Începător forum

User-ID:34808720 Sistem: Ai fost exclus de către Administrator! Scrierea de mesaje provocatoare, răspunsuri “aprinse” Sistem: Ai fost eliminat în 17-03-2015 la ora 17:09:18 pentru 1 Oră(e). Te poţi autentifica din nou abia în 17-03-2015 la ora 18:09:18.
    buna ziua! vreau sa stiu de ce am primit aceasta sactiune pt ca consider ca nu eu am fost cea care a vorbit urat si daca verificati istoricul am fost jignita si am ripostat intr-un mod civilizat.nu ma deranjeaza sactiunea dar macar sa fi fost data corect.multumesc!

20. =Decadent=

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.