Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ronnie6611

ronnie6611 Novice forum

7 zile am luat ban pt ca la 1 :15 minute am zis ca undei guristul ala de mate ca sa l masez eu cred ca este un abuz si un admin care nu cunoast regulamentul va rog frumos sa verificati si sa sanctionati pt ca nu cunoaste regulamentul astai deja nesimtire ca sa deie 7 zile pt nimic
    eg4

2. =Hera=

=Hera= Guest

Sanctiunea a fost acordata corect si va ramane valabila pana la expirare.

3. MosuXp

MosuXp Începător forum

Nume: MosuXp
    UserID - 281/41387655
    Ora banării - ora 11:57.53 aprox.

4. ronnie6611

ronnie6611 Novice forum

da imi apartine dar eu ma refeream ca ma duc dupa el ca sa l scf sunt dezamagit pt ca este prea mult eu nici macar n am vb urat multumesc este un pic provocator dar eu vred ca banul este mult prea mare

5. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Sanctiunea a fost acordata corect si va ramane valabila pana la expirare.

6. Sistem: Ai fost eliminat în 23-03-2015 la ora 08:30:04 pentru 30 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 22-04-2015 la ora 09:30:04.
    User-ID:631/97834
    нαđєs♔køx
    GL5
    nici macar nu eram pe cont la ora respectiva,vreau motivul banului primit
    multumesc anticipat

7. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

Vanzarea sau schimbul de conturi este interzisa.
    Sanctiunea este acordata in mod corect si ramane valabila pana la expirare.

8. .Barth.

.Barth. Începător forum

.Barth. a spus:
    buna ziua as zis nistecuvinte vulgare pe chat , dupa ce mi s a blocat jocul si m a scos din vizuina cand mai aveam putin si terminam si am primit ban nelimitat .... imi pare rau si va rog sa imi scoateti banul , multumesc anticipat
    User-ID: 631/97300
    server europa globala 5​
    Domnule moderator stiu ca am gresit omu spune multe la nervi dar nu mi se pare corect sa primesc ban nelimitat in conditiile in care am fost amenintat cu moartea si ei nu au primit ban.Va rog sa reduce.ti durata ban.ului la 1 luna.Va multumesc

9. NihilSineDeo

NihilSineDeo Începător forum

Sistem: Ai fost eliminat în 26-03-2015 la ora 20:32:19 pentru 1 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 27-03-2015 la ora 20:32:19.
    User-ID:281/25818911
    EG3

10. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiunea a fost ridicata.

NihilSineDeo apreciază asta.
  11. iamiam

iamiam Începător forum

am luat ban 7 zile
    nu am jignit si nici provocat pe nimeni
    166/41863114
    am rugamintea sa verificati si sa ridicati ban-ul pe chat
    o zi plina de aventuri, placute, va doresc

12. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiune acordata corect si va ramane valabila pana la expirare. O zi plina de aventuri si dumneavoastra!

13. °Pнαяαδиul°

°Pнαяαδиul° Scriitor în devenire

✭ρнαяασηυƖ✭
    User-ID:
    166/25426976
    Sistem: Ai fost eliminat în 27-03-2015 la ora 12:26:00 pentru 1 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 28-03-2015 la ora 12:26:00.

Explicati-mi si mie de ce am luat ban...in discutia de pe chat erau implicate mai multe persoane..care nu au fost sanctionate...sa inteleg ca se dau ban-uri pe chat cu dedicatie?

14. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiune acordata corect si ramane valabila pana la expirare. Daca aveti de facut o reclamatie o puteti face Aici!

15. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

imi puteti spune ce am zis de am primti ban ?? aseara
    Ai fost eliminat în 28-03-2015 la ora 22:26:58 pentru 1 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 29-03-2015 la ora 23:26:58.

16. The*King*TAZ

The*King*TAZ Începător forum

buna ziua.

am si eu o rugaminte , daca tot mi-ati dat ban nelimitat pe global4 atunci va rog sa ii dati si celui care m-a provocat si care m-a jignit.
    daca exista reguli atunci sa fie pentru toata lumea .

Va Multumesc .

pai uitativa pe europaglobala4 si veti vedea cine m-a provocat eu acum cum sa va dau user id !! ??? eu acum am ban nelimitat nu pot vedea nimic asa ca va rog frumos sa va uitati dumneavoastra pe chat si veti vedea. succes .

Modificat ultima dată: 18 Apr 2015
  17. =Hera=

=Hera= Guest

Precizati un id user.

18. キノレノや

キノレノや Junior Expert

Frumos..imi stergeti postarea..

necula*13 apreciază asta.
  19. ~Gaby~

~Gaby~ Începător forum

Buna seara ! Nu inteleg pentru ce am luat ban 1 zi : Sistem: Ai fost eliminat în 29-03-2015 la ora 23:24:49 pentru 1 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 30-03-2015 la ora 23:24:49. nu am jignit si nici nu am provocat.... Va rog frumos sa verificati bine . Multumesc ! GL2 ora aprox 00:26 name : Cσριℓυ™ User-ID: 35580660

~pisicutza~ apreciază asta.
  20. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Precizati va rog user id.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.