Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiunea a fost ridicata.

2. ~`Ghost89`~çƙ™

~`Ghost89`~çƙ™ Începător forum

Nume: ♔ƒαηє♥gнσѕт♔
    User/ID: 631/21198
    Sistem: Ai fost eliminat în 31-03-2015 la ora 04:02:07 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 07-04-2015 la ora 04:02:07.
    Pentru ce am primit acest ban pe chat timp de 7 zile?..nu am jignit pe nimeni, va rog sa verificati si sa imi anulati acest ban. Va multumesc

3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Nu apareti ca fiind banat pe chatul de limba romana. Ati fost sanctionat de sistemul aferent limbii turce. Sanctiunea a fost ridicata.

4. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Avansat

solicit ridicarea banului de pe chat!

5. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Precizati va rog user id.

6. *sweetgirl*

*sweetgirl* Novice forum

Solicit ridicarea banului de pe chat.
    34167207

7. =Hera=

=Hera= Guest

Sanctiunea a fost acordata corect. Ramane valabila pana la expirare.

8. キノレノや

キノレノや Junior Expert

Am primit ban o ora. De ce?

9. =Hera=

=Hera= Guest

Va rugam precizati un id user.

10. キノレノや

キノレノや Junior Expert

A expirat, nu mai conteaza :D

11. piciul2000

piciul2000 Începător forum

User-ID:166/29644985
    EG2 ~~~BARBOSA~~~ va for sa-mi ridicati banul , dupa cate am inteles el a fost dat pentru username
    va multumesc

12. =Decadent=

Sanctiunea a fost ridicata.

13. .Barth.

.Barth. Începător forum

buna ziua am zis niste cuvinte vulgare pe chat , dupa ce mi s a blocat jocul si m a scos din vizuina cand mai aveam putin si terminam si am primit ban nelimitat .... imi pare rau si va rog sa imi reduceti sanctiunea , multumesc anticipat
    User-ID: 631/97300
    server europa globala 5

14. *sweetgirl*

*sweetgirl* Novice forum

34167207 Va rog sa imi ridicati banul. Am primit bad behavior si ban 1 zi fara sa spun nimic.

15. =Hera=

=Hera= Guest

Sanctiunea a fost acordata corect . Reveniti peste o luna cu o cerere de ridicare ban.

16. =Hera=

=Hera= Guest

Sanctiunea a fost acordata de sistem. Ramane valabila pana la expirare. Spor la joc si va recomand sa nu mai injurati pe chat.

17. ~Gaby~

~Gaby~ Începător forum

Buna seara! Va rog sa verificati chatul k nu stiu de ce am luat ban Sistem: Ai fost eliminat în 04-04-2015 la ora 16:12:52 pentru 1 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 05-04-2015 la ora 16:12:52. Acest ban a fost acordat gresit am scris intradevar "nebuno" pt asta imi cer scz nu se mai intampla.Va rog frumos sa mi scoateti banul nu voi mai scrie nimic pe chat gresit. ID35580660 GL2

18. =Decadent=

Sanctiunea a fost acordata in urma verificarii arhivei de chat, pentru provocari in cadrul chatului global.
    Grivei nu joaca seafight. Animalele in general nu joaca seafight. Va recomand sa va revizuiti comportamentul. Sanctiunea ramane valabila.

19. Nenumitul

Nenumitul Novice forum

Salutare !
    "Acest topic este doar pentru persoanele ce considera ca au primit ban fără a greşi cu ceva. " In primul rand , in calitate de client al dvs. va rog sa schimbati cumva acest " mesaj de intampinare " deoarece pare ostentativ. In al doilea rand , tot in calitate de client al dvs. va rog sa-mi reduceti perioada banului luat azi pe global deoarece au fost cuvinte cenzurate si stiu ca banurile se acorda proportional...in speta , o zi , doua zile etc...eu am primit ban pe sapte zile . Repet , cuvinte cenzurate .
    Va multumesc !
    Acelasi ,
    Nenumitul

20. =Decadent=

Sanctiunile se acorda in functie de regula pe care ati incalcat-o.
    Va rog sa precizati User Id pentru a putea verifica.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.