Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Am remarcat ID-ul jucatorului la care faceti referire. Ar trebui sa il debanez pe el?
    Va reamintesc ca sunteti in rubrica de Cerere DEBANARE. Va rog sa precizati USER ID-UL DVS. pentru a putea verifica.
    Pentru a reclama un jucator va rog sa folositi rubrica: Reclamatii in chat.

2. =Decadent=

Citez:
    Acest topic este doar pentru persoanele ce considera ca au primit ban fără a greşi cu ceva. Atenţie - nu "spamaţi" în acest topic. Vă rugăm menţionaţi în cererea voastră numele, UserID-ul dumneavoastră, ora banului şi dacă este cazul o motivaţie a acelui incident. Exemplu: Nume: just-4fun UserID - 1234567 Ora banării - ora 12:00 aprox. Am utilizat acel cuvânt din greşeală sau din neatenţie. Consider că "drac" nu este un cuvânt indecent.

Prin urmare va rog sa postati User ID si server-ul pe care au avut loc evenimentele, pentru a putea verifica.

3. ✪j0k3r✪

✪j0k3r✪ Începător forum

am prrimit ban si chiar nu stiu de ce.. am mers la WC si cand am venit imi zicea..
    Ai fost exclus de către Administrator! Nickname-ul folosit este inacceptabil. Va rugam schimbatil si reveniti pentru Debanare in forum-ul de chat:

4. ✪j0k3r✪

✪j0k3r✪ Începător forum

in 7.3.2014 ora 14,14:30..

5. =Decadent=

Va rog precizati User ID si server-ul de joc pentru a putea verifica.

6. ✪j0k3r✪

✪j0k3r✪ Începător forum

user ID 166/41894412
    server europa globala 2

7. =Decadent=

:)
    Va rugam sa modificati penultimul caracter din nickname-ul Dvs. Este considerat a fi ofensator.
    Daca aveti probleme in realizarea acestei schimbari puteti solicita ajutor de la suport.

8. ✪j0k3r✪

✪j0k3r✪ Începător forum

Ok va multumesc!!

9. *ucigasu*

*ucigasu* Scriitor în devenire

''''Buna ziua ...in cursu noptii de ieri (05.03.2013 ora 3:20 ) servar europa globala 2 am avut o discutie cu jucatoru ☆MĄĐŁЄχ☆† (20984075) si imediat am luat bann 30 de zile pe chat pe motiv ca as fii dezmascat identitatea CM . Insa nu am spus pe ce servar joaca , ce nume de jucator are , etc am spus doar ca jigneste jucatori ca il are pe fratioru lui CM . Asta nu mii se pare a demasca identitatea CM si mai mult decat atat jucatoru ☆MĄĐŁЄχ☆† (20984075) a inceput cu jigniri la adresa mea , a familiei mele...Am si cateva printuri in care se vede destul de clar modu cum a vorbit ☆MĄĐŁЄχ☆† (20984075) . In final as dori sa stiu motivu concret pentru care am fost banat si daca pedeapsa se poate suspenda sau nu?
    Click to expand...
    Am remarcat ID-ul jucatorului la care faceti referire. Ar trebui sa il debanez pe el?
    Va reamintesc ca sunteti in rubrica de Cerere DEBANARE. Va rog sa precizati USER ID-UL DVS. pentru a putea verifica.
    Pentru a reclama un jucator va rog sa folositi rubrica: Reclamatii in chat.''''

User-ID: 166/20806710 ...Acesta e ID meu , astept sa faceti verificarile necesare si sa-mi spuneti si mie va rog motivu bann-ari , si daca pedeapsa se poate suspenda...va multumesc anticipat :)

10. ︻┳═一❾·mm☭²

︻┳═一❾·mm☭² Începător forum

[KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: tiam mai spus cu tatal tau si maicata vb cu mars
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: incultule
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: am tata
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: perle
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: dar tu ai un rici de nava
    ucigasu*: marsss
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: mai cerei lu mamik cash
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: sau mai bn de banii aia iati o carte sa citesti
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: ca esti varza cu orez la cultura
    ucigasu*: marssss

ucigasu*: marssss

[KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: sinu tia facut cineva programu asta sau esti in somaj tehnic:)
    ucigasu* şopteşte:da de 16 daca vrei raid , dute dupa baxa ca aici u nu vei mai avea acces
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: si mental bninteles
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: zat ma in 2 ani te vei bate 1la 1 cu mine cu riciu alaa
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: fierbi:))dc?
    ucigasu*: nu ma ipocritule dar eu asa vb cu ja.vre ca tine asa ca marsss
    ucigasu*: eu nu folosesc programele cand ma bat
    ucigasu*: u fara programe esti pra.f cu tot cu hp ala
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: esti varza in materie de creier
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: :)))fugi
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: pa
    [WĄ®] _MARIO_SB: gura ma
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: pa
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: apa
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: ???
    [WĄ®] _MARIO_SB: 2014-03-09 06:04:00 Ai primit 57001 x Muniţie devoratoare de suflete.
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: bv
    [KDN] ︻┳═一❾·mm☭²: trezestel pe ady sa te ajute

nu inteleg cum de sunt sanctionat,pt ce ???va rog urmariti discutia,cred ca faceti o oarecare discriminare pt ca acest player ucigasu provoaca mereu si are un limbaj neadecvat,bineinteles din lipsa de bagaj cultural astept un raspr favorabil.
    multumesc si astept ridicare sanctiuni.︻┳═一❾·mm☭² (41901949 ID jucator

Modificat ultima dată: 9 Mar 2014
  11. I_see_you

I_see_you Guest

Partenerul dumneavoastra de "discutie" a fost sanctionat la fel si dumneavoastra pentru jigniri. Desi aveati posibilitatea sa-l ignorati, dumneavoastra ati ales sa continuati "discutia"
    Sanctiunea ramane.

12. *ucigasu*

domnule MODERATOR , ati cerut id meu pt veridicarea discutiei mele cu ☆MĄĐŁЄχ☆† (20984075) si la alti jucatori ati raspuns insa mie nu ? dc? dc nu se respecta regulile pt fiecare jucator ? dc eu sunt banat si el nu ?

13. ✪j0k3r✪

✪j0k3r✪ Începător forum

buna acum vreo 4-5 zile am primit ban pentru nume....lam schimbat azi dar tot nu imi merge chatul

Europa Globala 2
    ID:166/41894412

Modificat ultima dată: 11 Mar 2014
  14. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

UserID-ul dvs este... ?

15. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

Sanctiune ridicata.
    Multumim.

16. ~Game~Over~[SVP]

~Game~Over~[SVP] Scriitor în devenire

Buna azi am fost exclus de pe chat de CM Eragon pentru : amenintari si altele

Dar sunt curios ce amenintari am spus pe global cand am cerut doar o explicatie

Sistem: Ai fost eliminat în 11-03-2014 la ora 21:29:43 pentru 1 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 12-03-2014 la ora 21:29:43.

17. *ucigasu*

*ucigasu* a spus:
    domnule MODERATOR , ati cerut id meu pt veridicarea discutiei mele cu ☆MĄĐŁЄχ☆† (20984075) si la alti jucatori ati raspuns insa mie nu ? dc? dc nu se respecta regulile pt fiecare jucator ? dc eu sunt banat si el nu ?
    UserID-ul dvs este... ?

UserID=ul meu este ... 166/20806710

Daca va uitat cu atentie umpic mai sus de rasp dv. il ve-ti observa ca mi l-am mai dat o data :D:)

18. i7alyanu❶

i7alyanu❶ Novice forum

41989419 EG1 ora aproximativa 19:00 19:10

19. =Decadent=

Pentru lamuriri aveti la dispozitie // aceasta rubrica //.
    Sanctiunea este corecta.

20. =Decadent=

Va rog precizati User Id pentru verificari. Multumesc

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.