Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Scriitorul

Scriitorul Scriitor în devenire

Editat
    Sistem: Ai fost exclus de către Administrator! Identitatea moderatorilor este păstrată secretă. Orice încercare de a încălca viaţa privată a moderatorilor şi adminilor este strict interzisă şi va fi tratată ca o încercare de compromitere a sistemului de moderare al chat-ului şi al forumului. Mai multe detalii: https://board-ro.seafight.com/threads/anonimat.2074/
    EG2 ora 23:00 de ce am luat 30 de zile ban ? unde am spus eu cine este administrator sau am incalcat viata privata a moderatorilor sau adminilor ?
    User-ID:166/24280083
    daca am luat ban pentru aceasta fraza "[ROF] ☜☆☞PAUL☜☆☞: poate ca-i admin in Germania pe SEA::))"ar trebui sa ia din context , se vede ca-i o bluma, sau in cel mai rau caz o presupunere

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

22:58:24 024280083 ☜☆☞PAUL☜☆☞: poate ca-i admin in Germania pe SEA::))

Aveti toate detaliile in link-ul oferit la banare. Le gasiti AICI.
    Orice jucator are dreptul de a juca linistit, fara sa fie nevoit sa suporte consecintele unor astfel de afirmatii.
    Va doresc o luna minunata in continuare! Sanctiunea ramane.

3. ╬KiηĠŦiģعŔ╬

╬KiηĠŦiģعŔ╬ Începător forum

Nume: .|.Bugs.Bunny.|.
    UserID - 166/19727207
    Ora banării - Nu o mai stiu...

Ma puteti lamurii?

4. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Sanctiunea a fost acordata corect. Va rugam sa schimbati numele si sa reveniti cu o solicitare de debanare.

Modificat ultima dată de către moderator: 8 Iun 2015
  5. -Paul-[❶ИĚ]-

-Paul-[❶ИĚ]- Începător forum

Sistem: Ai fost eliminat pe termen nelimitat.
    PREDATORisBACK!! 1033784
    As vrea sa stiu pentru ce este banul acesta.

6. =Decadent=

Sancțiunea este acordata in data de 27-05-2015 14:55:29 pe chatul de limba greacă.
    Puteti solicita asistenta echipelor de moderare RU (de care apartine contul Dvs.) și GR (cei care au aplicat sancțiunea) pentru nelamuriri.
    Succes!

7. S`W`A`T`

S`W`A`T` Începător forum

Sistem: Ai fost eliminat în 02-06-2015 la ora 13:34:05 pentru 30 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 02-07-2015 la ora 13:34:05.Banul mi-a fost acordat pentru ca adminul a considerat ca numele barcii este indecent.Conform sfatului primit de la admin am schimbat astazi numele.Rog ridicare ban.
    Nume: ☠MADMAX☠
    UserID - 281/26620175
    Server Gl3

N.Y.P.D.B apreciază asta.
  8. aurash_cta!

aurash_cta! Începător forum

Editat
    chiar trebuia sa iau ban 7 zile ca nu am tastat "e"?

Modificat ultima dată de către moderator: 15 Iun 2015
  9. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Va rugam precizati user id!

10. aurash_cta!

aurash_cta! Începător forum

User-ID:281/28057413
    Ultima conectare:2015-06-15
    EG3

Modificat ultima dată: 15 Iun 2015
  11. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiunea a fost ridicata, pe viitor va rog sa acordati mai multa atentie la ceea ce scrieti!

12. Tђє.Bєѕт

Tђє.Bєѕт Scriitor activ

Sistem: Ai fost eliminat în 15-06-2015 la ora 14:53:35 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 22-06-2015 la ora 14:53:35.
    si nu am scris nimica rau
    global 4 : 504/34896186

13. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Crearea de conturi pentru a aduce injurii altor parteneri de chat poate duce pana la blocarea contului! Sanctiune acordata corect si va ramane valabila pana la expirare! Spor la joc!

14. Tђє.Bєѕт

Tђє.Bєѕт Scriitor activ

Duncan_Idaho , pentru ce am fost sanctionat corect ?? ca doar nu am jignit pe nimeni , chiar poti verifica chat-ul de pe id-ul asta 504/34896186 ca nu am jignit pe nimeni !
    Si aratati-mi ce cuvinte am folosit de pe acest id. de mi sa dat ban 7 zile !

15. luc3afarul

luc3afarul Începător forum

USER-id: 166/24930801 europa globala 2

Am primit ban pe chat pentru 7 zile?...de ce?

16. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiune acordata pentru limbaj vulgar si va ramane valabila pana la expirare!

17. luc3afarul

luc3afarul Începător forum

Limbaj vulgar?...nu am folosit nici un cuvant vulgar. Va rog sa-mi aduceti argumente. Aratati-mi unde cand si cum am fost vulgar. Si in plus...respectivul player a facut referire la mama mea.
    Multumesc

18. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

"luc3afarul: Razvan...vino sa te ciocanesc cu ciocanul...
    luc3afarul: asmari....poti sa o...farqa sa o ...?" va sunt cunoscute cuvintele? Sanctiunea ramane valabila pana la expirare, orice alta postare va fi considerata spam si va fi stearsa.

19. -~BLACK_SEA~-

-~BLACK_SEA~- Novice forum

Salut am primit ban fara motiv eram in sistemul de grup cand am primit banu.ul vorbeam cu cineva in engleza si ii ceream sa vina la mine in ghilda si pentru asta am primit ban.Va rog sa imi ridicati banul,va multumesc.
    User-ID:631/276544

20. =Decadent=

Sanctiunea a fost ridicata.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.