Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. αĮεxαηɒяц**

αĮεxαηɒяц** Novice forum

Buna ziua...Sistem: Ai fost eliminat în 22-06-2015 la ora 11:10:51 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 29-06-2015 la ora 11:10:51. Am fost eliminat astazi in urma unei discutii cu un player din die,ಠ_ಠ-Florin-ಠ_ಠ,dar nu stiu pentru ce ca nu i-am vorbit urat si nu am zis nimic vulgar.
    User id:281/26108959
    Ora:11:10
    Sever Europa Globala 3

2. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiune acordata corect si va ramane valabila pana la expirare!

3. αĮεxαηɒяц**

αĮεxαηɒяц** Novice forum

V-am dat user id,va rog sa imi spuneti ce am zis asa de urat incat sa merit ban pe chat...

4. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

"i-am bagat eu altceva acolo" va spune ceva? Sanctiune ramane valabila pana la expirare, orice alta postare va fi considerata spam si va fi stearsa.

5. kingkong

kingkong Novice forum

Buna ziua!Discutam astazi cu un inamic pe global si am primit kick pentru nimic.Si i-am zis la ala ca l-a pus pe andy sa imi dea kick si am luat ban 30 de zile.Asta e motiv sa dea ban?Sa fim seriosi....nu i-am vorbit urat ...nu i-am zis nimic rau...pentru ce sa iau ban..va rog sa imi ridicati banul!Multumesc anticipat!
    User id:281/29035498
    Ora:12:10
    Server:Europa Globala 3

6. Uzzy.

Uzzy. Guest

Dvs. sustineti ca un anume jucator este moderator, acest lucru ii poate crea probleme jucatorului respectiv(moderator sau nu), iar dvs. trebuie sa suportati consecintele unor astfel de acuzatii nefondate.

Acest lucru este interzis in chat-ul global si se pedepseste ca atare.
    Perioada de suspendare este corecta. Mult succes pe joc fara chat in urmatoarea luna de zile.

Va multumesc.

7. -Paul-[❶ИĚ]-

-Paul-[❶ИĚ]- Începător forum

Ce ar trebuii sa fac sau cu ce suport ar trebuii sa vorbesc pentru a mi se micsora sau scoate ban-ul din chat?
    ƤƦЄƊДƬѺȒ 14_1033784
    GL 1

8. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

si eu pentru ce am fost banat 30 de zile in data de 13.06-2015 pentru 30 de zile ca nu am zis nimik provocator

9. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Va rog precizati user-id!

10. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

166/24207811 asta este userid-u

11. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Se interzice operarea unor conturi în scopuri comerciale, vânzarea sau transferarea conturilor unor terţi pentru alte scopuri. Se interzice de asemenea preluarea unor conturi de la terţe persoane (indiferent dacă preluarea se face contra cost, prin închiriere sau gratuit).
    Sanctiunea ramane valabila pana la expirare!

12. Uzzy.

Uzzy. Guest

Va rog sa contactati support-ul rus (cel de care apartine contul) sau support-ul grec (unde s-a primit ban-ul).
    Noi nu va putem ajuta.

Va multumesc.

13. nicolae-adrian

nicolae-adrian Începător forum

User-ID:166/20016855

Va multumesc!

14. Uzzy.

Uzzy. Guest

Sanctiune ridicata.

15. =Ar3s=

=Ar3s= Începător forum

*₽ỊẴṊṎ*.: le-ai rontait pe toate terminatule
    + dead=end .
    Screen: http://prntscr.com/7m1hlx

Am fost "banat" 2 ore pe chat.
    Primesc şi eu nişte explicaţii? :)

16. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

17. dan-schela

dan-schela Scriitor activ

EG2,
    ID 21464707
    pe data de 25.06 2015, ora 19:20, am facut o gluma fara rost pe global, si am luat ban o luna, va promit ca nu se va mai intampla, si ca o incerc sa-mi reglez limbaju pe chatul global, va rog frumos, sa-mi scoateti si mie banul.....

18. Uzzy.

Uzzy. Guest

Sanctiunea ramane valabila pana la expirare.
    Va multumim.

19. ári

ári Novice forum

buna seara imi puteti scoate va rog banul user id 504/41826008 nume -λλαяiσ-

20. salecs14alecs96

salecs14alecs96 Novice forum

166/41980200

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.