Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Sanctiunea a fost acordata de sistemul de filtrare spaniol. A fost ridicata.

2. =Decadent=

Va rog sa precizati User Id pentru a putea verifica.

3. ╬KiηĠŦiģعŔ╬

╬KiηĠŦiģعŔ╬ Începător forum

4. ☆Freedom☆Fighters☆

☆Freedom☆Fighters☆ Scriitor în devenire

Nume utilizator
    VIP☠SOMES
    User-ID:
    504/38142415 Va rog sa imi ridicati banul pe chat . Europa Global 4

5. =Decadent=

Sanctiunea a fost ridicata. Multumim.

6. =Decadent=

Sanctiunea a fost ridicata. Va recomand sa evitati pe viitor un comportament similar. Sanctiunile vor fi mult mai drastice.

7. ☆Freedom☆Fighters☆

☆Freedom☆Fighters☆ Scriitor în devenire

8. *NaZg*uL*

*NaZg*uL* Novice forum

am fost eliminat acu o saptamana ,nu mai stiu sigur cand--ban permanent pe chat--si nu stiu de ce????
    ƇƦazƳ☆Ɲαzgυℓ. EG 4
    user id:504/34713950

9. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiunea a fost ridicata.

10. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

de ce am luat ban 1 ora imi puteti zice pentru ca zic ce stiu eu cand mi-am facut cont de seafight ca nu ai voie sa ai multiaccount??

11. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Precizati va rog user id.

12. me$$u

me$$u Începător forum

salut am luat ban pe chat prt ca iam zis la cnv adevaru despre el ala ce motiv mai e prt ban ca doar nu lam jignit sau alc si mii sa dat o zii pe nedrept ast un rasp clar io zic ca e o nedreptate si as depanarea chatului va multumesc ast o rezolvare id
    281/25874426

13. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiune acordata corect si va ramane valabila pana la expirare.

14. ғдנкд○

ғдנкд○ Începător forum

Doresc o verificare la chatul de pe serverul Europa Global 3 .
    Deoarece am constatat că Adminii acestui server sunt degeaba și este o escrocherie la mijloc.
    Utilizatorii din Ghilda ĐI£, au legături strânse cu Adminii acestui server și când ei folosesc cuvinte obscene sau fac lucruri interzise pe server trec cu vederea, iar noi, ceilalți jucători suportăm consecințele.
    Pentru ce?
    Cum vine treaba asta?
    Unul din ghilda lor se ia la "harță" pe global cu mine, eu întreb un lucru și el mă ia la mișto și mă "trage" de limbă să vorbesc indecent.. și pedeapsa o încasez tot eu?
    Pe motiv că "Jignirile sunt inacceptabile si atrag dupa sine suspendarea din chat-ul global!"
    # (Cu toate că ocolesc cuvintele vulgare și folosesc altele care nu sunt jignitoare. )
    Vreau și eu o explicație de la un membrul al Staff-ului acestui Server .
    Mulțumesc.

Nume: ★вσsкσ★
    UserID - 281/25944519
    Ora banării - ora 23:50

Motiv: Jignirile sunt inacceptabile si atrag dupa sine suspendarea din chat-ul global!
    P.S: Aș vrea și eu o explicație , că sunt mai greu de cap și nu înțeleg unele lucruri. Vreau să știu și eu de ce am fost suspendat pe motivul de mai sus. Dacă este vre-un admin dispus să-mi explice. Sau și adminii sunt "puși pe șotii" ?

15. =Decadent=

Ohooo. Moderatorul a gresit intr-adevar - sanctiunea pe care v-a acordat-o este mult prea blanda. Insa de aceea suntem aici, pentru a o revizui.

23:29:23 ★вσsкσ★: Salut
    23:29:33 ★вσsкσ★: De unde pot lua monezi de alea?
    23:31:11 ☻★Florin★☻: din 1/1 le gasesti in luminite
    23:32:07 ★вσsкσ★: Frumosule, ti-e rau?
    23:32:17 ★вσsкσ★: Fetito, ma scuzi .
    23:33:13 ☻★Florin★☻: creca vrei sa-ti dau somn
    23:33:56 ★вσsкσ★: impresii de încâlcit. Ie și vezi-ți de ale tale . Ca deja m-ai plictisit cu figurile tale.
    23:34:14 ★вσsкσ★: Ești și tu băiet pe un joc?
    23:34:18 ★вσsкσ★: =))
    23:35:00 ☻★Florin★☻: te bat oriunde vrei :)

Dupa care limbajul Dvs. a deviat spre indecenta: vulgaritatile sunt interzise in cadrul chatului global, indiferent de forma in care sunt exprimate. Sanctiunea a fost prelungita la 7 zile: perioada standard pentru o astfel de exprimare.

Modificat ultima dată: 16 Aug 2015
    ChupaChups apreciază asta.
  16. Barracuda*

Barracuda* Începător forum

Buna ziua
    Nu stiu daca asta e locul potrivit unde ar trebui sa postez ,dar tinand cont ca problema mea e legata de chat cred ca se potriveste.

Am scris de nenumarate ori pe forum, la mai multe rubrici (Intrebari tehnice, Cereri ridicare ban) si la Suport ca am o problema de mai bine de 1 an de zile, PROBLEMA PE CARE NU VA OBOSITI SA O REZOLVATI.
    Daca scriu pe forum sunt rugat sa scriu la Suport, daca scriu la Suport sunt rugat sa scriu pe forum.

De mai bine de 1 an nu pot folosi chatul global, cu toate ca intre timp am schimbat calculatorul si am instalat mai multe versiuni de Windows (XP, 7, 10). In ceea ce privste chatul - nici o schimbare.
    http://prntscr.com/86pbl3

Atata timp cat ma loghez de pe calculatorul de acasa, indiferent de contul pe care ma loghez, am aceasta problema cu chatul. daca ma conectez de pe alt calculator, indiferent de contul pe care ma loghez, nu am probleme cu chatul global.

Am tot scris si pe forum si la Suport si am intrebat daca IP-ul este banat. Raspunsul a fost de fiecare data NU.
    Aici aveti si datele legate de IP-ul meu http://prntscr.com/86pd9t de pe care nu pot accesa chatul global.

Sper sa rezolvati aceasta problema si sa nu ma mai plimbati de la unu la altu la nesfarsit.

17. mariusc1983

mariusc1983 Începător forum

18. =Decadent=

A fost un ban pe IP. Acest tip de ban nu se da cu usurinta prin urmare va recomand sa fiti foarte atent la comportamentul pe care il afisati, de acum incolo, in cadrul chatului global.
    Sanctiunea a fost ridicata. Va rog sa resetati sistemul de chat si sa confirmati functionalitatea lui.

19. =Decadent=

Va rog sa eliminati terminatia ".RO" de la nickname-ul dumneavoastra. Aceasta este filtrata de sistem si creaza neplaceri tuturor colegilor de chat care va contacteaza.

20. Barracuda*

Barracuda* Începător forum

Pai si cand am intrebat daca am ban pe IP de ce mi s-a zis ca nu ? As putea sa stiu ce anume din comportamentul meu pe chat a fost chiar atat de deviant incat sa merit un ban pe IP ? Eu din pacate stau cam prost cu memoria si nu-mi mai aduc aminte.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.