Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Sanctiunea a fost acordata de system pentru folosirea unui cuvant filtrat. A fost ridicata.
    Va recomand mai multa atentie la limbaj pe viitor.

2. =Decadent=

Sanctiunea a expirat.

3. =Decadent=

Sanctiunea a expirat. A fost acordata pentru provocari in cadrul chatului.

4. Shadow22

Shadow22 Novice forum

buna,
    am fost banat pe 7 zile din cauza unor cuvinte vulgare intre mine si un jucator,imi cer scuze de cuvinte dar urmariti conversatia si vedeti ca am fost provocat de am folosit acele cuvinte,rog a se ridica banul de pe chat.o zii placuta in continuare:)

5. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

Pentru a putea verifica va rog sa postati user-id, multumesc.

6. Shadow22

Shadow22 Novice forum

User-ID:
    281/27904243

7. =Decadent=

Provocarile nu scuza un asemenea limbaj. Vulgaritatile nu sunt acceptate in chatul global.
    Sanctiunea ramane valabila pana la 20-09-2015 21:18:40.

8. Shadow22

Shadow22 Novice forum

ok am inteles dar cel ce m-a provocat dece nu ii si el banat?am fost si eu jignit am fost facut saracie si multe altele,eu nu inteleg dece noi cei dintr-o alianta suntem imd banati si ceilalti nu sunt deloc,poate dak va dadeam si noi "de mancare" ca ei eram altfel vazuti,pacat ca nu ii nici aici macar echilibrat.......

9. =Decadent=

Va rog sa faceti o reclamatie, in rubrica de reclamatii, daca considerati ca nu s-a aplicat sanctiunea corespunzatoare si altor jucatori.
    O gasiti AICI.

10. .vultur.

.vultur. Scriitor în devenire

Nu va suparati dar nu cred ca merit 7 zile ban doar pentru expresia "pi*a-tias merindele nici macar nu e injuratura ce e cu voi oameni buni 1 zi cred ca era de ajuns maxim? UserID : 631/19032
    Europa Globala 5

11. ronnie6611

ronnie6611 Novice forum

Buna ziua este ceva extraordinar si greu de crezut ca am luat 7 zile ban Ai fost eliminat în 17-09-2015 la ora 11:04:29 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 24-09-2015 la ora 11:04:29. Motivul a fost ca am scris din gluma la colegi buna ziua taranime domnilor eu cred ca cel mult un kick meritam nu 7 zile ban este rusinos ca sunt niste admini care nu stiu sa gesticuleze situatia va rog sa ridicati banul ca a fost o gluma si nu merit nici macar o zi
    Nume utilizator
    ☆ronnie6611☆
    User-ID:
    504/34652859
    Gl 4

12. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiunea a fost acordata de system pentru folosirea unui cuvant filtrat. A fost ridicata.
    Va recomand mai multa atentie la limbaj pe viitor.​

13. ronnie6611

ronnie6611 Novice forum

multumesc

14. .vultur.

.vultur. Scriitor în devenire

Multumesc admin ca mai bagat si pe mine in seama raman dator ...

15. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiunea ramane valabila pana la expirare. Spor la joc!

16. spider

spider Scriitor în devenire

Sistem: Ai fost eliminat în 19-09-2015 la ora 11:36:28 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 26-09-2015 la ora 11:36:28.
    Pentru ce? ca am spus 10spanac? nu mi-se pare deloc o injuratura.. cer sa imi ridicati banul..
    Nume utilizator
    ✩Ɗяυм✩αη∂✩Ɓαѕѕ✩
    user id
    631/554477
    GL5

.vultur. apreciază asta.
  17. =Decadent=

Sanctiunea a fost acordata pentru "Fk off" (cu cateva momente inaintea spanacului).
    Ramane valabila. Va recomand sa va revizuiti limbajul.

.vultur. apreciază asta.
  18. Heisenberg16

Heisenberg16 Scriitor în devenire

Am luat ban nelimitat si stiu ca merit aceasta sanctiune dar nu s-ar putea daca va rog sa mai scadeti din perioada ce am spus am spus la nervi si imi pare rau dar am nevoie de chat :( nu ai cum sa supravietuiesti pe joc fara ts, imi cer iertare si daca se poate sa imi micsorati pedeapsa
    Nume : Heisenberg
    UserID : 631/560942
    Ora banarii - aprox 17

spider apreciază asta.
  19. spider

spider Scriitor în devenire

daca spun ca imi pare foarte rau si ca nu o sa se mai repete..imi ridicati banul?:)

20. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

Sistem: Ai fost eliminat în 24-09-2015 la ora 12:10:03 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 01-10-2015 la ora 12:10:03.
    As fi incantat daca mi-ati spune unde si cand am vorbit vulgar pe chat si pe cine am jignit.
    as fi incatat sa anulati pedeapsa .... daca aveti de gand doar sa o scurtati... abtineti-va
    Pictoru.
    User-ID:
    504/34792626
    P.S posibil sa fie de la fraza ''pai si cum p... mea sa te batem daca tu esti pe bot 24/24 24/7'' nu folosesc p.... pentru a insinua ceva ci doar din simplu fapt ca in conversatile mele foloseam adesea pana mea... am fost banat odata pentru asta si m-am invatat minte ... insa daca voi dati ban pentru p... si r... si m... n.... si e.... hai sa banam toate puncte puntele....

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.