Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiunea este acordata corect si va ramane valabila pana la expirare.

2. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

am inteles asta si ma asteptam la acest raspuns... insa doresc explicatii
    pentru ce , cand unde am gresti si cu ce.
    dupa... cauti in dex-ul vostru si vezi cam care e sanctiunea care se aplica.
    Nu esti in masura sa imi oferi astfel de detalii. nici o problema.. spunemi unde sa apelez.

3. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Ati fost sanctionat pentru cuvinte vulgare, chiar daca acestea erau prescurtate. Sanctiunea ramane valabila pana la expirare, orice alt mesaj va fi considerat spam si va fi sters.

4. picpoc

picpoc Novice forum

am primit 7 zile ban si din cite stiu nu am jignit pe nimeni.As fi incantat daca mi-ati spune unde si cand am vorbit vulgar pe chat si pe cine am jignit.
    ™pic™
    User-ID:
    504/40492015
    Ai fost eliminat în 02-10-2015 la ora 15:42:55 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 09-10-2015 la ora 15:42:55.

5. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiune acordata pentru cuvinte vulgare, chiar si prescurtate, ramane valabila pana la expirare!

6. PUPUIONUT

PUPUIONUT Scriitor în devenire

Salutare. Ai fost exclus de către Administrator! Nickname-ul folosit este inacceptabil. Va rugam schimbati-l si reveniti pentru Debanare in forum-ul de chat. Mi-am schimbat nickname-ul, va rog sa ridicati banul de pe chat.
    Nickname: 乂►Sandokan乂[UNI]
    ID: 504_35351188

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Sanctiunea a fost ridicata!

8. *AGENT007*

*AGENT007* Începător forum

Sistem: Ai fost exclus de către Administrator! Identitatea moderatorilor este păstrată secretă. Orice încercare de a încălca viaţa privată a moderatorilor şi adminilor este strict interzisă şi va fi tratată ca o încercare de compromitere a sistemului de moderare al chat-ului şi al forumului. Mai multe detalii: http://ro.board.bigpoint.com/seafight/showthread.php?t=13482

Editat

Nume: *AGENT007*
    User-ID:166/21064263

Modificat ultima dată de către moderator: 18 Oct 2015
  9. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

am primit ban o zi pe ce motiv.... definiti-mi dumneavoasra o jignire in aceasta propozitie.... ''doar niste supusi umili ai marelui patron'' .
    SUPÚS, -Ă,supuși, -se,adj., s. m. și f.I.Adj.1. Ascultător, plecat, smerit. ♦ Umilit, servil. 2. (Înv. și reg.) Așezat sub...; ascuns, pitit. II.S. m.și f. (Urmat de determinări care indică statul în discuție) Persoana care aparține, prin cetățenie, unui anumit stat; persoană aflată sub o protecție specială de ordin juridic a unui stat, fără a fi cetățean cu drepturi depline. ♦ (Înv.; la pl.) Locuitorii unei țări care depind de o autoritate centrală. – V.supune.
    UMÍL, -Ă,umili, -e,adj.1. Care are o atitudine modestă, de om simplu, sărac, fără pretenții; care are o atitudine supusă, ascultătoare, smerită.2. (Despre manifestări ale oamenilor) Care arată, trădează, denotă pe omul umil (1), caracteristic unui om umil. ♦ (Despre obiecte, locuri etc.) Sărăcăcios. – Din lat.humilis.
    Daca in aceste doua cuvinte Eragon a gasit sa se simta jignit si nerespectat insemna ca-i mai presus ca si Isu
    s ,Pentru ca si Isus a fost un supus umil a unui ''Patron''.

10. =Decadent=

Detaliile pot fi gasite aici: https://board-ro.seafight.com/threads/anonimat.2074/
    Nu ne intereseaza daca jucatorul despre care se vorbeste a fost sau nu a fost, este sau nu este, va fi sau nu va fi moderator. Atata timp cat procuparea Dvs. in chat este sa afirmati acest lucru si sa eliminati astfel posibilitatea ca acel jucator sa joace normal veti fi banat.
    Sanctiunea este acordata corect. Ramane valabila pana la expirare.

11. =Decadent=

Va rog sa precizati User Id pentru a se putea verifica.

12. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

♛ઝ¡ทg♛
    User-ID:
    504/34792626

13. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

EDITAT

♛KING♛
    User-ID:
    504/34792626

Astept un raspuns oficial si unul foarte promt , la fel ca si ban-ul

Modificat ultima dată de către moderator: 30 Oct 2015
  14. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiunea a fost acordata corect pentru jigniri in chat si va ramane valabila pana la expirare.

15. Tom-Degetel

Tom-Degetel Novice forum

Sistem: Ai fost eliminat pe termen nelimitat. Motivul ???
    User-ID:
    281/41296793

16. Hochi

Hochi Moderator Team Seafight

Salut,

Sancțiune ridicată. Spor la joc.

17. =Denes=

=Denes= Începător forum

Sistem: Ai fost eliminat în 10-11-2015 la ora 09:19:21 pentru 1 Oră(e). Te poţi autentifica din nou abia în 10-11-2015 la ora 10:19:21.
    Pentu ce mi sa dat ban....pt ce motiv......Nu am scris nimic Indecent sau jignitor pe global?

18. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Precizati va rog user id!

19. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

EDITAT
    ᴷᶦᶰᵍ⋅
    User-ID:
    504/34792626

Modificat ultima dată de către moderator: 17 Noi 2015
  20. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiunea a fost acordata corect si va ramane valabila pana la expirare!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.