Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ☆Freedom☆Fighters☆

☆Freedom☆Fighters☆ Scriitor în devenire

Sunt banat permanent de mai bine de o saptmana pe chat , am scris de N ori pe forum dar vad ca nici un moderator nu verifica asta ... Va cer un lucru simplu , aduce-ti dovezi pentru banul meu permanent s-au daca nu aveti deschideti chatul inapoi .

504/38142415 id , europa gloabala 4 . Sper ca dupa o saptamana de posturi sa primesc si eu un raspuns .

2. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

B0UNCE
    504/41520354
    Eg4. 4:25 ora Romaniei, intelegeam 1 zi ban, dar 7 zile, pentru ce?

3. -Horus-

-Horus- Guest

Sanctiunea a fost acordata corect pentru fraze cu conotatie sexuala, vulgara si va ramane valabila pana expirare! Spor la joc!

4. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Sanctiunea a fost ridicata! Spor la joc!

5. WIKINGII

WIKINGII Începător forum

Sistem: Ai fost eliminat în 20-05-2016 la ora 00:39:00 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 27-05-2016 la ora 00:39:00.
    Doresc si eu sa stiu pentru ce am luat ban imediat ce am intrat in grup cu o persoana si am vorbit cateva cuvinte sau doua propoziti si am primit acest mesaj
    Nu mi se pare corect doresc sa stiu motivul
    va multumesc
    ναѕι-uni
    User-ID:504/38859947

6. -Horus-

-Horus- Guest

Sanctiunea a fost ridicata!

7. simi2

simi2 Mogul forum

buna ziua, azi 21.05.2016 am fost banat ptr ca am intrebat un jucator, cunostinta de a mea, daca mama lui e acasa. avand in vedere ca ne cunoastem de cand suntem mici nu vad ce mesaj provocator, răspuns “aprins” sau acţiune ilegala am facut. va rog da ridicati banul deoarece nu am gresit cu nimic. in plus sunt unii care chiar se injura pe chat si nu luati nici o masura in privinta lor. multumesc.

8. -Horus-

-Horus- Guest

Ati fost sanctionat de sistemul automat pentru cuvinte vulgare, insa multumim ca ne-ati atras atentia. Sanctiunea se va prelungi la 7 zile pentru utilizarea cuvintelor vulgare in cadrul chat-ului. Spor la joc!

9. fane30

fane30 Începător forum

va rog frumos sa imi scoateti banul deoarece nu au fost cuvinte vulgare sa fim seriosi

10. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Va rog sa precizati User Id pentru a putea verifica.

11. MATROZUL.CHIOR

MATROZUL.CHIOR Novice forum

consider ca sanctiunea primita este prea aspra avand in vedere cele spuse de mine pe chat.v-as ruga sa o revizuiti in scadere daca se poate.multumesc

12. -Horus-

-Horus- Guest

Va rog sa precizati numele, id-ul si data/ora, pentru a putea verifica.

13. MATROZUL.CHIOR

MATROZUL.CHIOR Novice forum

[188] id 504/38628618 Ai fost eliminat în 30-05-2016 la ora 20:47:59 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 06-06-2016 la ora 20:47:59.
    va multumesc de intelegere.

14. -Horus-

-Horus- Guest

15. •CƦɪѕѕц•

•CƦɪѕѕц• Începător forum

va rog sa vizualizati chatul-in in intervalul orar 13.00-13.45 si sa luati masurile corespunzatoare fata de /w 504/☠乂☠roman☠乂☠№1 si /w 504/-Tracia- Sunt 281/28025444. Multumesc anticipat. Cred k veti lua masuri pentru ca pe viitor astel de limbaj trivial sa nu mai aiba loc

16. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Jucatorii au fost sanctionati la momentul respectiv. Multumim!

•CƦɪѕѕц• apreciază asta.
  17. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

Nume utilizator
    blackpearl.RO
    User-ID:
    631/304544
    Pirat din:
    2012-11-30 06:54:06 am fost banat 02-06-2016 la ora 15 31 ora servarului globala 5
    pe chat din cauza nikului de ce este nickul meu decand joc

18. -Horus-

-Horus- Guest

Sanctiunea a fost ridicata! Spor la joc!

19. ☆Freedom☆Fighters☆

☆Freedom☆Fighters☆ Scriitor în devenire

Ai fost eliminat în 08-06-2016 la ora 00:02:28 pentru 28 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 06-07-2016 la ora 00:02:28. De ce ? pentru ca am vorbit intr-o alta limba cu jucatori straini ? Va rog sa ma debanati nu am gresit cu nimic .
    User-ID:
    504/38142415

20. -Horus-

-Horus- Guest

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.