Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Ajutor' creată de =Decadent=, 13 Iul 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. The_Scare

The_Scare Guest

Sancțiunea a fost acordată pt. provocări, aceasta va rămâne valabilă până la expirare. Spor la joc!

2. don-omar

don-omar Începător forum

Incep sa cred ca este o problema personala a moderatorilor. Cred ca este cazul sa ne abordam reciproc in cazul de fata. Va rog sa ridicati sanctiunea!

3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

User ID:56429230

Sanctiunea este acordata corect. Nu va fi ridicata.
    Nimeni nu este obligat sa suporte provocarile sau jignirile, fie el coleg de chat sau modrator. Va recomand sa va revizuiti atitudinea pe viitor.

*Farkas* apreciază asta.
  4. don-omar

don-omar Începător forum

Adevarul nu este o jignire! cat despre suspendare este un comportament abuziv de frustrat! discutia de dimineata era opinia mea personala la adresa unora si nu era adresata cuiva anume. Dvs imi limitati accesul la joc desi ma taxati pentru acest joc ceea ce imi da dreptul sa am acces la toate functiile jocului. Va rog sa-mi ridicati banul sau in caz contrar sa-mi comunicati adresa firmei dvs persoana de contact cat si autorizatia de functionare a firmei dvs.

5. =Decadent=

9:57:01 - 13/10/2017 056429230 166/puku-san: CM maseaza piciorul de lemn
    9:57:08 - 13/10/2017 056429230 166/puku-san: intelegeti voi

Suspendarea ramane.
    Aveti detaliile cerute in sectiunea Impressum aflata pe pagina principala de joc.

*Farkas* apreciază asta.
  6. don-omar

don-omar Începător forum

Numele dvs va rog!

7. don-omar

don-omar Începător forum

Cat desprea remarca de care te legi este un lucru decent si nu o poti considera jignire decat in cazul in care intelectul este limitat!

8. =Decadent=

Numele meu este deja afisat. Daca doriti mai multe informatii decat atat aveti posibilitatea de a le obtine prin datele deja aflate la dispozitia dvs.

Colegii mei sunt acolo cu rolul de a mentine un chat decent. In general va indruma spre mediile care va ajuta cu raspunsul la intrebarile puse sau va raspund ei, daca au la dispozitie informatiile necesare. Nu au nici responsabilitati de explicatii si nici obligatia de a suporta injurii, sarcasm, provocari, vulgaritati.
    Ceea ce am afisat este o mica parte din discutia desfasurata - cea mai ilustrativa, cred.
    Aveti un regulament de chat. Daca doriti sa il folositi, il respectati. Daca nu, alegeti sa il incalcati - in cazul acesta prin provocari la adresa moderatorilor.

*Farkas* apreciază asta.
  9. don-omar

don-omar Începător forum

Copile tu nu esti dumnezeul acestui joc si asta trebuie sa intelegi iar moderatorul sa fie corect daca nu vrea sa fie catalogat sau etichetat. te rog sa-mi dai nr de telefon al sefului tau. CAT DESPRE NUMELE TAU VREAU NUMELE DIN BULETIN SA STIU CINE MA DESPAGUBESTE.

10. =Decadent=

Asa cum am mai precizat: Impressum.
    Suportul poate fi de asemenea folosit daca doriti sa formulati o plangere.
    Nu veti mai primi alte detalii.
    O seara minunata!

_Hellsing_, -Horus- și *Farkas* apreciază asta.
  11. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Buna seara,incercam sa vb cu C/M despre labelsbox.type si am fost exclus automat.
    Posibil sa fi scris label pe romaneste,rog sa scoateti ban-ul pt ca ma asteapta C.M-ul sa imi explice eventul.Multumesc!

12. Neptun

Neptun Guest

Sanctiunea a expirat.
    Spor la joc.

_Hellsing_ apreciază asta.
  13. bosss

bosss Începător forum

Va rog frumos sa imi ridica-ti si mie ban-ul dupa chat nu am scris eu personal va promit ca nu se va mai intimpla
    imi pare foarte rau si vreau sa iau lecatura cu cei din gilda mea va multumesc frumos

Nume utilizator
    ..^︵^..Śྂ*ྂPྂ

User-ID:
    504/41874449

Pirat din:
    2013-02-22 17:41:53

Ultima conectare:
    2017-11-04 00:39:26

14. =Decadent=

Sanctiunea a fost acordata pentru numele folosit.
    A fost ridicata.

15. ROF

ROF Scriitor în devenire

Buna seara

pentru ce am luat ban ? care este jicnirea ?
    EG6 21.08
    [1216/ROF] 1216/乂|ﮚϵαﮚϯѳя₥|乂: te-am dat de 8 ori tu pe mine de 3 ori ....
    [1216/ROF] 1216/乂|ﮚϵαﮚϯѳя₥|乂: stai in coltul tau

16. -Horus-

-Horus- Guest

Va rog sa imi oferiti ID-ul dumneavoastra.

17. ROF

ROF Scriitor în devenire

ID-ul meu este : 1216/835

18. -Horus-

-Horus- Guest

Ati fost sanctionat pentru utilizarea unui vocabular cu tenta vulgara! Sanctiunea ramane valabila!

_Hellsing_ apreciază asta.
  19. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Avansat

solicit ridicarea banului de pe chat! Nu am defragmentat nimic si nu accept provocari din partea sistemului :)wonder

20. -Horus-

-Horus- Guest

Sanctiunea a fost acordata pentru utilizarea unui limbaj cu tenta vulgara. Ramane valabila pana la expirare! Spor la joc!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.