Cereri ridicare ban în chat

Discuție în 'Ajutor' creată de =Decadent=, 13 Iul 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. vali.eu

vali.eu Novice forum

Spuneti ca ceea ce ati facut nu este prostie? In forum si in chat global vi se sesizeaza multe nereguli, dar pana sa procesati ce vi s-a sesizat, dureaza cam mult. Dati dovada de "profesionalism" cu fiecare event bagat. Merci pentru raspuns.

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Puteti oricand sa va exprimati nemultumirile intr-un mod civilizat.

3. vali.eu

vali.eu Novice forum

Cred ca este destul de civilizat, avand in vedere ca aveti "politica pumnului in gura".

4. =Decadent=

A face pe cineva "prost" nu e civilizat.
    Aveti oricand posibilitatea sa criticati deciziile dezvoltatorilor in chat sau in forum sau la suport. Atata timp cat va abtineti de la jigniri si respectati regulamentul totul e ok.

5. vali.eu

vali.eu Novice forum

Am scris "prostie", in sens de fapta lipsita de seriozitate. Ca ati luat un alt sens cuvantului, este cu totul altceva. Dar fiecare ia sensul care vrea, dvs ati ales acest sens.
    O seara buna.

6. dldeagledl

dldeagledl Novice forum

Mi se poate ridica banul de pe chat? Am primit o luna ban pe chat pentru ca am folosit cuvantul "handicapat" . Au trecut deja doua saptamani de la ban .. dar nu pot sa mai rezist fara chat :( va rog. Nu se va mai repeta. Multumesc frumos

7. =Decadent=

Va rugam sa precizati User Id pentru a putea verifica.

8. dldeagledl

dldeagledl Novice forum

Nume utilizator
    ☆๔¡ﻮ¡TTє乂☆
    User-ID:
    281/41408004

9. -~MadMax~-

-~MadMax~- Novice forum

Domnule Almera care e motivul banarii pt 30 de zile? deveniti ridicoli ....mai aveti pretentia sa fiti respectati:)) o gluma spusa pe soapta se pedepseste o luna de zile? sunteti de-a dreptul penibil
    281/26552603
    User-ID:

Modificat ultima dată: 18 Feb 2018
  10. =Decadent=

Ati fost banat in cadrul unei discutii despre folosirea unor programe externe jocului. Sanctiunea ramane in vigoare.

11. .White.

.White. Guest

Discutia dintre dvs si colegul a dus la banarea de 30 de zile a ambilor. Este interzisa tranzactionarea conturilor .

12. -~MadMax~-

-~MadMax~- Novice forum

draga domnule moderator trebuie sa fii prost gramada sa faci asa ceva,tenta de ironie nu sa putut remarca. joc acest joc din 2009 deci stiam acest aspect, aici fiind vorba de o gluma adresata adversarilor ... dar observ ca nu se poate citi printre randuri. tranzactiile ce se fac , in cazul in care se fac nu se fac pe chatul global. ma gandesc ca asta e nivelul de intelegere a unor persoane puse sa modereze chatul.... va compatimesc sincer:)) raspunsul dv e pe masura celui ce mi-a dat respectiva sanctiune. de fapt nu ma mira ... si mai aveti pretentia sa fiti respectati...respectul se castiga nu se cerseste domnilor moderatori

13. .White.

.White. Guest

Cu atat mai mult trebuia sa stiti ca orice aluzie la tranzactia de conturi este delicata .
    Moderatorul de chat nu are de unde sa stie ce aliati sau inamici aveti dvs , discutia fiind pe soapta .

14. -~MadMax~-

-~MadMax~- Novice forum

Sa inteleg ca prezumtia de nevinovatie nu se aplica in cadrul Bigpoint? Dumnezeule, intreadevar sunteti penibili ...:)))
    Aluzia se pedepseste cu suspendarea chatului global 30 de zile? :))) ma gandesc ca fapta in sine se pedepseste cu privare de libertate in conformitate cu,codul penal bigpoint sau cu munca in folosul comunitatii :)))

15. -~MadMax~-

-~MadMax~- Novice forum

acum ca sa rezolvat problema cu browserele, cum se poate rezolva sanctiunea de 30 de zile pt o asazisa aluzie?

16. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Sancțiunea rămâne valabilă până la expirare. Orice tentativă de vânzare, cumpărare, schimb de conturi este sancționată sever, indiferent de gravitatea acesteia. Prin acest lucru echipa de moderare a chatului asigură buna funcționare a platformei de comunicare. Vă reamintesc că menținerea unei astfel de atitudini poate aduce sancțiuni ce pot trece de litera chat-ului.

Spor la joc!

17. m4uritiu_ss

m4uritiu_ss Novice forum

Buna ziua,
    Astazi am reusit sa scot o galusca pe chat:) o camera creata cu un prieten. Nu am jignit pe nimeni, va rog sa imi ridicati ban-ul Sistem: Ai fost eliminat în 14-03-2018 la ora 11:26:15 pentru 7 Zi(le). Te poţi autentifica din nou abia în 21-03-2018 la ora 11:26:15.

Va multumesc

18. =Decadent=

Va rugam sa ne oferiti User Id pentru a putea verifica.

19. m4uritiu_ss

m4uritiu_ss Novice forum

User-ID:
    166/35273194
    Multumesc

20. m4uritiu_ss

m4uritiu_ss Novice forum

Nici o veste? Totusi au trecut mai bine de 24h de la solicitarea ID-ului :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.