Cheia efortului

Discuție în 'Ajutor' creată de oufette, 9 Sep 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. oufette

oufette Scriitor în devenire

Am terminat prima pagina la progres de sezon si la sfarsit am primit 1 cheie a efortului cu care am deschis cufarul si am luat recompensa.
    Am terminat si a doua pagina de progres dar nu mi-a mai dat cheie a efortului ca sa pot deschide cufarul de recompense.
    Din cate am vazut nu se dau suficiente chei a efortului pentru a deschide toate cuferele.

Intrebarea este de unde putem sa facem rost de chei a efortului nu am vazut nici in payment.
    Mai multe detalii si informatii daca se poate.

2. axel

axel Team Leader Team Seafight

Cheile de efort sunt specifice doar sistemului de sezon. La unele nivele apar, la altele nu. Așadar este posibil să nu puteți câștiga suficiente chei de efort pentru a deschide toate cuferele de nivel - e recomandat să așteptați și să deschideți doar cuferele de la care va doriți recompense.

3. oufette

Pai bun si daca nu primim suficiente chei de efort ca sa deblocam si cuferele pentru a beneficia de toate avantajele ce rost are sa tragem ca disperatii sa consumam milioane de munitie si de harpoane doar pentru cateva bucati de lemn ca sa facem ce cu ele?
    Nici macar la payment nu le bagati ca sa isi poate cumpara omu cheite adica sa mai scoateti niste bani din asta daca tot ne aratati acadeaua si nu neo dati.
    La recompense ne dati 9 chei de efort si pentru a putea deschide toate cuferele avem nevoie de 26 de cheite adica de 3 ori mai putin decat avem nevoie?
    Deci nu cred ca sa merita EFORTUL ( ca sa fiu in ton ) de a trage atata timp cat nu beneficiem de recompense si nu mai zic ca sunt foarte multi jucatori care nu au nivel ca sa faca toate cerintele.

Deci vi se pare normal lucrul acesta?

4. FlasH95.

FlasH95. Novice forum

Ne dorim toate recompensele domnule admin

5. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

E bine ca-ti doresti sau ne dorim sa beneficiem de toate "avantajele" existente si puse la bataie de BP , chiar daca acest lucru inseamna sa joci foarte mult. Din pacate asa cum s-a demonstrat si in trecut, in jocul asta nimic nu e moca. Tre' sa bagi sume considerabile pt a putea sta pe apa pt putin pvp.

p16. apreciază asta.
  6. ✙ⓐⓧⓧⓘ✙

✙ⓐⓧⓧⓘ✙ Novice forum

Cheile de efort se gasesc la piata de pe apa marii, contra cost bineinteles si cu niste sume destul de piperate, dar de, cine vrea toate recompensele sare cu cardul .

p16. apreciază asta.
  7. ady

ady Începător forum

daca te uiti la sezon , cheia de la tier 2 lipseste , celelalte chei sunt prezente. deci am dori sa deschidem si tier 2 ! va multumim!

8. p16.

p16. Scriitor în devenire

Cred ca pentru 1% jucatori care nu folosesc bot este greu sa faci cufarul maxim,si asta cu investitie pentru ca se cer si lazi Valahu. Iar daca totusi bani si nu cumperi cheie atunci nu deschizi primul cufar si il iei pe al 5-lea...doar nu ai renunta la o multitudine de rasplati ,nu ? :)

9. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

Stie cineva de ce nu mi da recompensa la sezon ? ar trebui sa o de a zilnic nu? sau o da la sfarsitul sezonului?

10. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Le-ai dat idei? Poftim si cheile efortului, le gasesti la Payment :)

11. Ciresul

Ciresul Pretendent

bagati bani :D apoi se inchide jocul :D

12. oufette

Oricum asta era singura modalitate de a le obtine (cumpara) pentru a putea debloca
    Nimic nu este gratis dupa cum am zis doar ne au aratat acadeaua daca vrei mai mult platesti

13. SattiS

SattiS Junior Expert

ce repede au luat in seama cererea unui jucator sa existe posibilitatea cumparari.........dar sa ne scape de boti, sau sa scoata diminuarea nu sunt cerinte generatoare de profit:))))))

14. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Cheile au fost bagate in acelasi timp cu eventul asta "sezon", cel putin eu le-am vazut. Daca le-au reintrodus dupa ceva vreme de cand au dat restart la sezon nu mai stiu. Ma indoiesc ca le-au bagat "la cerere" :))) , mai ales din partea unui jucator :D .

15. oufette

Nu cred ca am eu asa mare probalilitate de convingere :):);)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.