Feedback Cheia efortului

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de ciuciu007, 5 Dec 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ciuciu007

ciuciu007 Începător forum

Salutare!
    Am inteles ca imediat dupa ce s-a incheiat sezonul BP nu a fost in stare sa mai ofere o perioada de timp pentru a ne folosi monedele / cheile efortului.
    Totusi acelasi BP, de ce nu ne crediteaza recompensele aferente cheilor? A trecut aproape o saptamana si nu vad nici o urma de recompensa. In timpul acesta ati fi putut sa ne lasati posibilitatea de a folosi, ca oricum vad ca nu va grabiti sa faceti schimbul acela, care oricum este unul dezavantajos, dar totusi este ceva mai mult decat nimic.

2. Cataleya

Cataleya Guest

Asa cum am anuntat inainte de terminarea sezonului 4, vom compensa Cheia Efortului în „extrasezon” (extrasezon-luna decembrie).
    Anuntul il gasesti aici .

3. ciuciu007

ciuciu007 Începător forum

Am inteles asta. Insa luna decembrie are totusi 31 de zile. Ne tineti cu cheile pana pe 31? :)))
    Penibil faptul ca nu le putem folosi si ca nu sunteti in stare sa faceti schimbul intr-un timp scurt.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.