Coasta ranforsata

Discuție în 'Ajutor' creată de turcanuu, 28 Apr 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

Stie cineva ce e coasta ranforsata?

2. ~Sexy-Ship~

~Sexy-Ship~ Scriitor în devenire

crivace

turcanuu apreciază asta.
  3. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

ok mersi mult

4. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Cred ca link-ul asta te ajuta destul de mult, ceea ce cauti e "Reinforced Ribs"

http://www.bigpoint.com/seafight/board/threads/ship-extensions.171223/

turcanuu apreciază asta.
  5. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

coaste ranforsate sunt crivacele

6. ~Sexy-Ship~

~Sexy-Ship~ Scriitor în devenire

da crivace sunt

7. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Crivace amplificate

Necesar: 25 sloturi

• 14.000 puncte voodoo (valoare absolută)
    • 18.000 HP
    • 10% prevenție daune (valoare medie)

8. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

de ce nu este specificat nicaieri ca aceste crivace/coaste sunt doar pentru preventie npc-uri?

9. Bowie

Bowie Guest

În descrierea acestor extensii este specificat bonusul. Are acelaşi bonus ca şi piatra de prevenţie. Este prevenţie şi nu şansă de evitare. La gardian spre exemplu este specificat în descriere - Şansă evitare NPC

10. T-A-L-E-N-T

care este diferenta dintre piatra de prevenie si sansa de evitare?!
    preventia este doar pentru NPC si evitarea pentru player???!!!

Modificat ultima dată: 30 Sep 2019
  11. p16.

p16. Scriitor în devenire

Eu stiam ca piatra de preventie este si pentru playero_O... altfel nu le tin pe ambele pe barca si bag piatra de HP :eek:

12. T-A-L-E-N-T

am 9 crivace pe barca si nu vad nici o diferenta daca am grinzile atunci cand trage un player pe mine, poate chiar dmg mai mare cu crivacele in dotate care am preventie....

O alta problema sesizata de mine, atunci cand mai adaug grinzi, lanterna sau stalp fermecat peste cele 9 crivace (mai am 15 locuri pe care le tin libere) se anuleaza preventia de la crivace, este normal ????

13. T-A-L-E-N-T

astept un raspuns din partea moderatorului...sincer nu prea am inteles din ce a scris mai sus....poate este dragut si explica mai detaliat

14. Indus

Indus Talent de excepţie

15. p16.

p16. Scriitor în devenire

In acest caz nu se anuleaza , este vorba despre un bonus ce se imparte la un numar de extensii. Spre exemplu , daca o aveti crivacee ce ofera 100% preventie si dvs. mai puneti o grinda , atunci valoarea preventiei oferita de acea crivacee este de 100% imparitit la 2 pentru ca sunt 2 extentii, ceea ce inseamna 50% preventie. Acest sistem practic te obliga sa mai cumperi niste extensii pentru a umple sloturile ramase ,in caz ca ati luat un pachet ce continea putine extensii :)
    Nota:1. Valorie sunt puse de mine pentru a intelege mecanismul de functionare:).
    2. Este posibil ca sistmeul sa fie putin mai sofisticat si sa castigati un plus de preventie in cazul in care aveti 2 crivacee la 1 , 3 crivacee la 3 , 2-3 stalpi samd,imparteala facandu-se dupa alte formule.

16. T-A-L-E-N-T

repet: preventia este doar pentru NPC si evitarea pentru player???!!!

17. Bowie

Bowie Guest

Preventia este pentru daune tunului asa cum si scrie in descriere, sansa de evitare este pentru probabilitatea de lovitura a inamicului. Citeste descrierea completa, echipeaza itemele, incearca, descopera. E un joc. Deja devine spam. De altfel functia search te va ajuta sa gasesti restul thread-urilor unde s-au discutat intrebarile tale de mai sus. Temă închisă

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.