Bug Confirmare adresa de email

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 26 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Am primit un pop up sa confirm adresa de email ca sa primesc anumite bonusuri (premium, 20k voodo, duplicator - parca duplicator era) dar am primit fix nimic. Am introdus, am confirmat si am privit lung si inutil catre jurnal. Specific ca era vorba de confirmarea adresei si nu de altceva. Poate ma lamuriti voi ce si cum.

Modificat ultima dată: 26 Noi 2014
  2. βαroη™

βαroη™ Începător forum

si eu am primit asa ceva dar pe pagina principala am dat confirmare si pe mail nu am primit nimic nici pe cont.

3. *allia*

*allia* Novice forum

Mesajul de pe prima pagina este un mesaj adresat celor care nu si-au confirmat adresa de mail dupa ce si-au inregistrat contul. Dar nu le apare numai lor, ci tuturor. Primesc mesajul respectiv desi am confirmat adresa in 2009 ... Bonusul nu este valabil in cazul meu.

4. SeafRO

SeafRO Duce forum

Corect si logic este ca ori sa nu imi apara mesajul ori, daca imi apare, sa mi se dea recompensa. Este anormal sa mi se spuna ca primesc mere si sa mi se dea doar aere. Chiar o fi atat de greu sa se introduca o filtrare in server? Eu nu prea cred si stim amandoi ca nu vorbesc din auzite. Sper sa se rezolve cat de curans aceasta noua situatie jenanta.

5. VLAD

VLAD Talent de excepţie

aș dori ca un admin să răspundă la posturile jucătorilor deoarece pentru acest lucru au aceasta funcție.
    no bun, am și eu o problema asemănătoare: am contul de joc înregistrat pe o adresă de e-mail care a fost inactivă o perioadă foarte lungă de timp însă acum am reușit să o accesez și aș dori să pot confirma adresa de e-mail pentru contul de joc dar în pofida faptului că am încercat de "n" ori sa confirm adresa de e-mail nu am primit nimic pe e-mail. Ce înseamnă acest lucru, adresa mea de e-mail se află în "black list"?
    Menționez că nu am confirmat adresa de e-mail pentru acest cont.
    Mulțumesc.

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Raspunsul este: DA. Ai doua variante:
    1. Scrii la suport si ii rogi sa te scoata si sa iti activeze newsletterul (neactivarea acestuia te introduce direct pe acea lista).
    2. Activezi newsletterul si scrii la suport sa te scoata de pe lista neagra.
    Spor la joaca.

7. Rain

Rain Guest

Este foarte posibil ca tu sa fi optat sa nu primesti informatii de la seafight. Ca sa revii asupra acestei decizii si sa primesti din nou mail-uri de la seafight, parcurge urmatorii pasi: Cabina-profilul meu - date acces - newsletter; acolo ai "Primeste newsletter" - bifezi yes.

8. SeafRO

SeafRO Duce forum

Si este scos automat din lista neagra? Inainte stiam ca trebuia sa scrii si la suport.

9. VLAD

VLAD Talent de excepţie

nu pot accesa acea secțiune deoarece trebuie sa intru de pe e-mail ul pe care trebuie să-l primesc pentru a putea face alte modificări în secțiunea contul meu. Ce este de făcut în acest caz?

10. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Va rog sa sesizati suportul asupra problemei pe care o aveti si sa solicitati o verificare a adresei de mail. Daca e-mail-ul este in blacklist solicitati suportului scoaterea din aceasta lista.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.