Congestion error

Discuție în 'Ajutor' creată de i7alyanu❶, 19 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. i7alyanu❶

i7alyanu❶ Novice forum

Faceti fratilor ceva cu jocul asta ca merge din ce in ce mai greu, in loc sa reparati jocul voi faceti upgraturi si eventuri doar sa luati bani da jocu merge infernal am ajuns sa stam 20-30 de min sa intram pe mare!!!

2. Fracasse

Fracasse Scriitor în devenire

Dupa fiecare scufundare , nu ma pot loga , tot apare eroarea amintita mai sus.

3. †Adysor84†

†Adysor84† Începător forum

Bataie de joc cred ca vor rezolva jocu asta la pastele cailor

4. mydyla

mydyla Conte forum

Inca un RESTART ... de la ultimul restart apare delogarea automata la 30 de secunde foarte des ... pana acum nu aparea

Modificat ultima dată: 21 Mar 2014
  5. ~Esperanza~

~Esperanza~ Novice forum

Faceti toate hartile ca in 1 pana va da-ti seama ce e cu jocul asta

6. яı¢øšα

яı¢øšα Scriitor în devenire

nu ne mai putem conecta jocul ramane blocat la 21 % :(

7. Athena

Athena Începător forum

Deci va rog sa faceti ceva cu jocul,jucatorii pur si simplu nu se pot loga pe apa...

8. simbad68

simbad68 Junior Expert

noi de vreo 4 zile injuram la ei si tot degeaba sper sa rezolvi tu cu rugaminti:)

9. NPC

NPC Novice forum

Dragilor Admini de Forum.. inteleg ca aveti autoritate pe forum nu si pe servar-ul de joc.. dar transmiteti va rog catre ce-i mai mari.. sa rezolve problemele jocului si mesajul!

Pretuiti jucatori cat ii mai aveti... sa nu plangeti dupa ce ii pierdeti !!

Stima si Respect !

10. simbad68

simbad68 Junior Expert

noi pe gl 5 tocmai ne-am apucat sa luam o insula..zmardoiala e super imagineazati ce se intampla daca iei o scoica:))cred ca maine ma duc la popa sa ma spovedesc ca prea am injurat in ultima ora:))

Spirit_Breaker apreciază asta.
  11. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Numai pe timp de event-uri apar buguri + lag... R.I.P Seafight.

12. simbad68

simbad68 Junior Expert

no fix cand am reusit sa ma loghez dupa 10 min am luat o scoica..inca 10 minute de injuraturi::D

13. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

CONGESTION ERROR ! ... Conectează 7s...

14. Fracasse

Fracasse Scriitor în devenire

Este imposibil de jucat. Daca esti scufudat o data, s-a dus jocul, este imposibil sa te loghezi, iar daca te loghezi intri la apa imediat si iar te chinui sa te loghezi. E asa de 2 zile.

15. simbad68

simbad68 Junior Expert

vestea buna e ca le-am luat insula..ce e naspa ca drku stie cum fix in stacku inamicillor nimeresc:)

16. claudiu494

claudiu494 Novice forum

Este imposibil de jucat. Daca esti scufudat o data, s-a dus jocul, este imposibil sa te loghezi, iar daca te loghezi intri la apa imediat si iar te chinui sa te loghezi. E asa de 2 zile.

17. claudiu494

claudiu494 Novice forum

alooooooo anchideti jocul ???

18. Athena

Athena Începător forum

no stres...ink 10 min si am aproape 4 ore de cand incerc sa ma loghez...deci sincer nu cred k mai poti avea nervi sau rabdare cu jocu pacii....

19. -..Andreea..-

-..Andreea..- Începător forum

faceti ceva cu erorile astea,sau nici nu va pasa?

20. -..Andreea..-

-..Andreea..- Începător forum

se delogheaza singur de pe harta marii !!!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.