cont de joc si email furat

Discuție în 'Ajutor' creată de lord_kojak, 27 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. lord_kojak

lord_kojak Începător forum

mi sa spart adresa de mail si mi-a fost furat contul . am facut nenumarate sesizari la suport in legatura cu aceasta problema . cum imi pot recupera contul ? de ce cei de la suport nu vor sa ma ajute ? oare sa fie si ei implicati in asta ? au trecut 4 zile de la furtul contului iar cei de la suport imi spun mereu : Îți mulțumim că ai contactat echipa de suport Bigpoint. apoi urmeaza mesajul : ne pare rau dar nu putem face nimic in aceasta problema . cum este posibil sa nu primesc ajutor ?

2. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Este posibil pentru ca...si eu pot alege un cont bun de pe server, apoi sa aflu intr-un fel sau altul care este emailul si sa declar ca au fost ale mele si apoi furate.
    In fine, atunci cand iti faci un cont de email, ai de ales un email alternativ (sau asa era cand am facut eu, acum am vazut ca merge cu numarul de telefon) poti recupera prin acel email alternativ parola emailul furat, apoi poti afla care este parola contului tau (asta daca nu a fost deja transferat pe alt mail, caz in care, suportul ar trebui sa inchida contul).

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

poti face dovada cu extrasurile de cont de unde ai facut diverse plati in timp pe sea. bafta

4. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Daca...a facut diverse plati pe sea.

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Va rog sa va adresati suportului din nou si sa solicitati o lista cu actiunile si documentele necesare pentru a va recupera contul de joc. Dupa ce ati realizat pasii respectivi scanati si atasati documentele necesare.

Succes!

6. simi2

simi2 Mogul forum

e o vorba romaneasca: hotul cu un pacat, pagubasul cu zece. cred ca din ce scria decadent, lista cu actiuni se refera la ce trebuia sa faci tu. cat despre cei de la suport, nu cred ca sunt implicati, pur si simplu nu-i intereseaza sa ajute pe nimeni sau sa rezolve vreo problema.

7. Zeusian

Zeusian Comisar forum

vezi ca scrie pirate storm nu seafight in tichet. apoi ti-am spus de bani, banii vorbesc, ai investit si sunt niste infractiuni cercetate de politie in acest caz. discutiile din forum sau de pe chat sunt frectie la piciorul de lemn. eventual fa si o plangere la politie, dar ai grija, sa ai contul din care ai facut platile, altfel nu rezolvi absolut nimic.
    daca ti-au furat un cont gratuit nu are nici o valoare in fata legii. daca ti-au furat banii, este altceva, pe langa puscarie pentru cei implicati si seafight tre sa ia masuri.
    bafta

Modificat ultima dată de către moderator: 30 Iun 2015
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.