Cont spart

Discuție în 'Ajutor' creată de Đark-ro, 14 Iul 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Đark-ro

Đark-ro Novice forum

2017-07-14 01:28:21
    Ai părăsit ghilda DIE academy...3.
    2017-07-14 00:15:18
    Ai primit 4723300 x Muniţie regenerativă. Motiv: Bazar
    -2'243'568 Perle
    Cum este posibil ca cineva să intre pe cont și să cheltuiască perlele pe lucruri inutile și pe urmă să mă scoată și din gildă?? Nu am dat nimănui parola de la cont și nu sunt singurul care a pățit acest lucru și eu nu aveam cum să fiu pt că la ora aia nici măcar nu eram la calculator.
    Am scris și la suport și aștept un răspuns și din partea suportului.
    Vă rog să transmiteți mai departe și să luați măsuri cu acești ''oameni'' (dacă se pot numi așa) care fac aceste lucruri.

2. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Mai mulți utilizatori au avut aceeași problemă în decursul ultimei zile. Acestia au reușit să își vulnerabilizeze conturile permițând altor site-uri / programe din mediul on-line (implicit altor persoane) să le afle datele. Vă reamintim că datele de logare sunt strict personale și confidențiale, și orice transmitere a lor către alte persoane sau în on-line poate duce la neplăceri serioase.

Vă recomand să vă schimbați de urgență parola, dacă nu cumva ați facut deja acest lucru, să vă ștergeți datele de payment, daca le-ați salvat, și să așteptați răspunsul suportului.
    Spor la joc!

3. prea multi au patito.unii erau chiar la calculator.lea vandut multe de pe nava.altii fara gilda ia bagat in anumite gilde si lea donat perlele.si nu doar la romani sa intamplat.

4. Đark-ro

Đark-ro Novice forum

Știu...am și eu prieteni care au pățit același lucru...și suportul vine cu același răspuns...''nu putem face nimic în acest caz''...

5. Đark-ro

Đark-ro Novice forum

''Boss-ule'', dacă tu ''bagi boti până nu mai poți'' nu înseamnă că toată lumea face asta.
    Perlele acelea erau făcute la event-ul Civil War, din hărțile Taurus primite ca recompensă la clasamentul arenei eventului și în harta raid.

6. Đark-ro

Đark-ro Novice forum

Schimb parola, date de payment nu am pt că nu am băgat bani pe joc, cu asta nu ar fi probleme.
    Eu vreau să știu dacă mai există vreo șansă de a recupera perlele și dacă vor fi prinși cei care au făcut asta.

7. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Aceste lucruri nu pot fi hotărâte de echipa forumului. Vă rog să așteptați răspunsul suportului.

_Cipy7 apreciază asta.
  8. ΛήÐÿ

ΛήÐÿ Începător forum

:) Stiu mai bine decat tine ce s-a intamplat, delemojo v-a facut conturile mai bune :)
    Timp de 24 de ore toate datele (user si parola) ale utilizatorilor "boxybot" au fost, atentie, PUBLICE :)
    Si eu nu contestam faptul ca nu ai facut perlele alea absolut corect jucand tu, eu spuneam ca daca ti s-a intrat pe cont erai pe lista neagra :)

Succes, vei avea nevoie :)

PaulPaul00, ThePequod și Shamanu apreciază asta.
  9. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Pentru a evita off-topicul repetat...

Temă închisă!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.