Sugestie Conturi mici

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de mydyla, 27 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mydyla

mydyla Conte forum

Buna ziua ,

Referitor la conturile fantoma , create de cei care au conturi mari pentru a insulta si jigni pe global . Rolul chat-ului global este o rotita destul de importanta in acest joc ... sicanarile de pe chat duc la batai pe mare , bataile costa ...cateodata este nevoie de investitie cu cash . Dar ce facem in momentul cand acel jucator se ascunde in spatele unui cont mic si scrie pe chat (nu este nevoie sa scriu cam ce cuvinte folosesc , stiti destul de bn), nava lui avand lvl 1 ????
    Propunerea mea ar fi urmatoarea :
    - se posteaza la tema de RECLAMATII DIN CHAT acel cont mic - in momentul cand adminul care verifica ce s-a intamplat ar trebui sa vina un raspuns prin care sa spuna si cui jucator ii apartine acel cont .
    Pe langa faptul ca ii da un ban de 7 zile ,sa zicem ... nu stiu cu ce-l afecteaza avand in vedere ca este posibil sa nu mai intre niciodata pe acel cont ... dar face altul ... si se reia povestea .
    Nu cred ca afecteaza pe nimeni aceasta propunere .... cei care se simt lezati sunt cei care folosesc astel de tertipuri .
    Azi noapte am reclamat 4 astfel de conturi ... va rog sa faceti posibil demascarea acestor jucatori care nu fac cinste nimanui .

Multumesc .

2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

bataie de cap inutila. nimeni nu poate sa te faca sa te simti jignit decat daca il lasi (atentie, poate spune cuvinte urate, dar care sa nu faca decat sa arate cum este el de fapt, nu tu :) )
    apoi exista ban, exista ignore, pentru toate conturile pe care le face. si mai exista inchide chat, sau schimba pagina de chat.

spor pe mare

3. mydyla

mydyla Conte forum

Nu trebuie sa te lamuresc ... dar ideea era sa vedem si noi specimenele care se preteaza la astfel de tertipuri . Iar ce sa fac ...sa nu mai vad ... nu-si gaseste utilitatea la ceea ce am postat mai sus .

4. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Da am vazut si eu conturi mici cu numele modificat (vizual sa crezi ca sunt alti jucatori mai mari // aveau doar un caracter in plus la nume ) si incepeau sa vorbeasca pe chat in locul altora pentru a manipu/a jucatorii, sau a jigni anumiti useri. Era bine ca un admin sa aiba optiunea de a vedea si IP-urile jucatorilor logati pe chat, si cand sanctiona un user => sa puna acel IP cu Flag. Si daca se loga pe alt cont sa ia ban automat de la server.

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Da, este neplacut sa fii victima unui astfel de comportament si sa nu stii cine se afla in realitate in spatele contului / conturilor mici. Nu, nu se va implementa o procedura care sa va ofere informatii despre cate conturi a folosit un utilizator pe chat la un moment dat.
    Este suficient sa reclamati un astfel de comportament. Regulamentul prevede sanctiuni severe pentru contul initial al unui jucator care creaza conturi suplimentare doar cu scopul de a-si jigni colegii. Acestea pot merge, in ultima instanta, pana la blocarea contului de joc principal.

Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.