Corectare eroare calculare daune provocate

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 15 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -pianoman-

-pianoman- Community Team Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta acest anunț. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre.

Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

chiar ma mira faptul cum uni jucatori dau daune mai multe folosind skinul de colectat cufere sper ca acum sa revina la normal si toti jucatori sa traga corespunzator skinului folosit

3. victor

victor Junior Expert

a scazut criticul cu 800 la munitia concava:(
    aubagat inca 20 tunuri ,si dupa ops era un bug vechi sa mai scadem ceva la dmg.....

Modificat ultima dată: 15 Mai 2014
  4. DNG**stranger**

DNG**stranger** Scriitor activ

Si mie mia scazut damage-ul, iar va bateti joc de noi....

5. Rot§Devil

Rot§Devil Începător forum

-o simpla intrebare,unde sunt diferentele dintre tunuri voodo si 60rafinate la 5?
    -simpla diferenta de 1000k la elita intre tunuri vodo si 60 la 5
    -nu mise pare ceva corect

6. ☆Đіaмопđ•Sђір☆

☆Đіaмопđ•Sђір☆ Începător forum

Astia de la BUGPOINT isi bat joc de noi...au bagat puntile si au luat CASH-UL de la playeri si acum au facut in asa fel incat dai dmg la fel ca inainte sa introduca puntile singura diferenta fiind consumul mai mare de munitie:mad::mad::mad:

BLACK†WHITE[B†W] apreciază asta.
  7. Dorin

Dorin Scriitor activ

deci , sa va luati upgradeul inapoi , mia scazut daunele cu 300 la cava , ghiulele la 267 tunuri pe nava pleaca este 300.

Faceti calculul

8. ☆Đіaмопđ•Sђір☆

Degeaba au tot introdus castele+punti+tunuri daca tot au redus dmg de atatea ori...mai bine imi lasam tunurile amiral decat sa bag atatea perle in tunurile de 60...

9. SpaimaMarilor

SpaimaMarilor Începător forum

asta e bataie de joc imi lipseste 7% dmg de pe nava e ca si cum tot sextantul si 1 nivel din pulbere sunt activate dar nu fac damageX((X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(

Modificat ultima dată: 15 Mai 2014
  10. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

pff,mai rau iti stricat ca de obicei.damage-ul e fluctuant,cu aceleasi tunuri creste,scade e un haos total...asa ca prindeti un damage mai mare si nu mai umblati la tunuri :)

11. ☆Đіaмопđ•Sђір☆

De la dmg de minim 34-35 acum dau si 30k..

12. °Pнαяαδиul°

°Pнαяαδиul° Scriitor în devenire

Bataie de joc..dau dmg mai mic decat dadeam cu 20 de tunuri mai putin..rafinam punti , dam aproape 3000 de cristale si rezultatul asteptat este dezastruos...multumim pentru inca 1 pacaleala

13. Wanderlust

Wanderlust Scriitor în devenire

trag exact cum trageam inainte sa rafinez cele 8 punti la lvl 3 erau la lvl 1 :) le-am pus si trageam cu 8300 8400 acum trag cu 7500 7700 :( si tocmai ma gandeam sa bag un sms la bokoru asta dar daca voi va bateti joc de mine eu de ce sa va dau banii mei

14. Rot§Devil

pianoman am o rugaminte,dane si nou exact calculele matematice pe fiecare tun si pe ghiulea+la castele si ab , sa calculam si noi sa vedem daca e corect ce damage avem,
    Avem impresia ca suntem luati peste picior eu cel putin ma simt asa,peste 250 de tunuri voodo si restu 60la5,iar diferenta dintre unu cu full 60 la niv 5 este de 1000k
    Poza ce ati puso este foarte seaca,dati cotele exacte sa vedem ce iese.

15. mydyla

mydyla Conte forum

Spuneti-ne in % ... la bonusuri , ce intra ?
    ... ce cauta placile in calculul dmg-ului ???
    Ati putea sa ne spuneti ..o nava care este full (castele , abilitati , tunuri de 60 (rafinate la lvl 5) sau tunuri amirale , fara a hrani mascota si fara dmg-ul din hartile bonus), cat ar trebui sa dea cu munitie concava pe un npc ?

16. victor

victor Junior Expert

vrei sa spui ca tu cu 250 voodo ai acelasi dmg ca unul cu 60lvl 5 +1000 ?

17. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

poate nu ai preotul nivel 3 sau nu functioneaza...

Wanderlust apreciază asta.
  18. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

stiu prea bine la ce te refereai nu sunt redusa mintal da cunosc pe cineva care are 220 tunuri cumparate

19. Rot§Devil

Level 3 Voodoo Priest

In stock:
    1347
    Duration:
    2018-01-20 17:13:50
    Am preot si cel putin pv de la el il am.Asta e diferenta.
    Dorine chiar nam chef de aberatile tale,dami pace,daca nu stii cum sa joci e problemata

20. ☆Đіaмопđ•Sђір☆

:))Adica are toate tunurile vodoo si nu are preot lvl 3?:))

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.