Corectare eroare calculare daune provocate

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 15 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

am zis k poate nu ii functioneaza preotul voodo
    diamond u joci pe gl3?:))

2. Dorin

Dorin Scriitor activ

AAA inteleg. S-a infundat gluma si acum ne dam inapoi .

Vezi ca tot am dreptate.

3. victor

victor Junior Expert

ar fi foarte bn sa ne calculeze un admin asta si atunci vom vedea ce si cum este

4. Wanderlust

Wanderlust Scriitor în devenire

asa fraieri sunteti va certati intre voi si smecherii de sus ne iau banii :(1 pagina numai de aberatii

AUZI DOMNUL PIANOMAN sa inteleg ca tu esti omul din spatele clapelor ai? cel ce manevreaza pe restu :) bine prietene zimi si mie de ce nu s-a facut updateu asta acum 1 luna sau acum 1 sapt sau acum 1 an sau sa se fi anuntat pe forum ca e un bug la tunuri si urmeaza un update nu vi se pare ciudat ca s-a facut odata cu updateul la punti ?

5. Dorin

Dorin Scriitor activ

Sa te luminez putin .

Toata saptamana trecuta si asta , atat cu admini cat si cu supportul m-am certat pentru niste cauze care erau in defavoarea tuturor.
    Drept raspuns la tot cea ce ei fac , am primit bann .

Dupa toata stinta mea , tot ce zicem noi aici e doar o alta aberatie care nu va fi luata in calcul si nu numai atat. Nu se va face nimic in privinta ei .

Acum ce ai vrea sa fac?
    Sa incep sa plang ca un milog? ca imi vreau dmg inapoi?

6. victor

victor Junior Expert

cred ca ar fi trebuit sa ne asteptam la asta, nu este prima data cand se micsoreaza dmg, oricum daca calculam bn nu cred ca ar conveni nimanui sa vina un jucator full ca, colegul de sus care aproape e full t vodo si sa traga in tine un dmg de 60k

7. Wanderlust

sunt aproape sigur ca deaiai au amanat eventul de azi sigur sigur ieseam pe plus la el :)) mai ales cu astea 20 tunuri si ce au zis hai sa mai reducem din dmg sa nu ne dea in faliment

8. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

pai u voiai sa iasa BP in pierdere?:))) era de asteptat sa faca ceva sa scada damage:))

Wanderlust apreciază asta.
  9. Dorin

Dorin Scriitor activ

Corect .
    Ai mare dreptate
    Deoarece nu au fost in stare sa repare recompensele azi si ca sa nu facem un plus mare in perioada eventului , au zis ca e mai ieftin o poza facuta cu piciorul si o explicatie de toata jena

Wanderlust apreciază asta.
  10. VLAD

VLAD Talent de excepţie

nu ca asta chiar e buna, incredibil au mai gasit un bug ce sa spun...fie cum spuneti voi dar imi puteti explica de ce a scazut damageul cam cu 200(tragand cu exploziva exact ca in capodopera voastra) la o nava care trage cu 10 tunuri de 60 in moment ce acea nava nu are nici abilitati nici castele si cel mai important damage de la design(vad ca asta e scuza...ca nu se adauga unde trebuie procentul)
    chiar ne luati de prosti...dar din pacate ca pana acum prostiti o sa ramanem:(...

11. Wanderlust

dar de ce asta l-ati fixat asa repede si bugul care nu poti punte pirati pe nava si altele care sunt in defavoarea jucatorilor nu il fixati ?repede stiti sa scadeti dmg dar sa fixati elp booster ca nu da dublu elp in pergament si multe altele nu puteti face
    prafu sa aleaga de compania bigpoint

12. victor

victor Junior Expert

referitor la pirati .acum merg echipati

13. ηєωмαη

ηєωмαη Începător forum

Eu inainte sa rafinez 7 punti la lvl 3 , adica +14 tunuri dadeam un dmg de 8719 cu pulbere avand tunurile lustruite era un dmg exact , iar acum cu 14 tunuri in plus dau 8585 , deci cum vine aici ? daca ai mai putine tunuri pe nava dai mai tare sau cum ?
    Va bateti joc de noi ? cand m-am reapucat de joc vazand ce dmg au ceilalti jucatori mi-a venit in minte gandul sa cumpar puntea de abanos si cea de fildes . Dar acum ? pentru ce sa cumpar puntile ? ca sa dau mai putin ?

Rusine BP , rusine .

14. SeafRO

SeafRO Duce forum

Macar acum consumi si mai multa munitie ca inainte, sa nu cumva sa iti atarne barca greu :) Eu ma asteptam sa urmeze asa ceva acum ca au introdus acea rafinare fiindca ori de cate ori au dat un plus au descoperit subit ca era o eroare / bug si acel plus cumparat disparea dar iti crestea consumul navei. Cum nimic nu ma mai mira ma astept sa ne stearga conturile si sa ne spuna ca ni s-a parut ca le-am avut cand, de fapt, nu avem decat o Iola si5 tunuri de aur. Sa ne fie rusine ca nu avem tinere de minte si vrem multe lucruri fie muncite fie platite cand, de fapt, ar trebui doar sa le dam datele conturilor sa ia banii si sa le multumim ca nu atarna portofelul greu. Vedeti cumtin la noi sa nu obosim? :D
    Spor la joaca daca va mai arde.

15. SeafRO

SeafRO Duce forum

Sa imi spuna si mie Pianoman dince cauza, tragand cu concave, un tun de 55 level 5 trage mai slab decat unul de 60, tinand cont ca damageul normal ar trebui sa fie identic si sa difere numai la critice si la elite unde cel de 60 are un bonus de +5 la daune. Poate si aici este un bug sau tot jocul a devenit un mare bug ce poate fi manevrat de cine poate in asa fel incat sa le arate celorlalti tortul dar sa il manance singur ca un umflat obez ce este? Nici macar nu isi da seama ca a facut deja diabet si risca sa moara dupa ce toti sposorii vor alege un bucatar care le da si lor o felie de tort cu respectul cuvenit celui care ii plateste salariul. Poate ca angajatii Bugpoint ar trebui sa lucreze o perioada in statele arabe sa fie invatati ce inseamna respectul fata de cel care ii plateste si garantez ca nu ar mai trata ca acum.

16. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eu am incasat cateva lovituri de la un jucator si tineti-va bine: aveam scuturi, full castele si abilitati pe defense, mascota cu -15% damage primit si hranita cu hrana de aur de aparare care mai scade in 15% din damage si ... si incasam lovituri cu damage de aproape 40k iar la critic sarea la 42-43k. Vi se pare ca avea cum sa dea cu acest damage in mod normal si corect? Eu nu dar cine sta sa calculeze cand cardul umple buzunarul cui trebuie?

Dorin apreciază asta.
  17. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior Expert

pe eg 1 am tras 5 persoane fiecare full minim 62 de abilitatii/castelle toate 6/6 si si ala a reusit sa scufunde 1 din noi ? e normal ? cu shrapnel cristalizat dadeam 10-14k e inposibil. deci te cred ce ai patit doar de nu vedeam ce am descris nici eu nu credeam

Dorin apreciază asta.
  18. Dorin

Dorin Scriitor activ

Nu e imposibil.
    Am tras aseara pe un jucator cu srapnel cristalizat 14k , cu abilitati si castele pe dmg full .

Nu ma mai mira nimic.
    Acum doua seri un pitic din 2 salve mi-a luat jos 230 k pv , plus ca pana am reusit sa ii dau jos 200k pv el mia dat jos 400k hp. E corect? acum zici ca trag cu tunuri de 30 nu cu 60 lvl 5

19. VLAD

VLAD Talent de excepţie

mi a scazut damageul cu 1k la salva trasa cu pulbere(munitie cava), e foarte mare diferenta

20. SeafRO

SeafRO Duce forum

Vezi si cata munitie iti pleaca de pe nava ... doar de amorul artei ca sa te mai enervezi putin :D

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.