Corectare eroare calculare daune provocate

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 15 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Zeusian

Zeusian Comisar forum

jocul pot spune ca a ajuns la final. asa cum s-a mai scris, fara jucatori noi, nu are cum sa mearga. cei existenti, din motive diverse se imputineaza ... (unii chiar au decedat, altii s-au dus pe alte jocuri, altii s-au insurat/maritat, au facut copii, au joburi care nu le mai permit sa joace .... constant exista iesiri din sistem) ...
    un jucator nou care are de jucat impotriva unui player vechi, cu 1 milion viata?? este o gluma. ce protectie are?? pana la lev 5 cica, dar si aia doar daca .....
    ca sa faca aur, si asa ii era greu, dar acum cu profitul de aur redus?? tre sa traga mai mult decat produce ....
    si ii mai trebuiesc si tunuri in plus, rafinari multiple .... cand poate ajunge la 65 de abilitati si o tona de castele ... sa nu va aud ca faceti voi ceva si o sa le fie mai bine, deoarece tre o constanta. plecarea este definitiva in cele mai multe cazuri.
    administratorii jocului (toate levelurile) nu au habar de marketing si probabil nu isi mai dau interesul, sunt constienti de cele scrise de mine si trag de joc cat se mai poate, in termen economici se numeste tragerea mierii ....
    practic se jupoaie jucatorii vechi care au pus suflet in acest joc, care a devenit de 2 bani ...
    si eu am pus suflet si imi pare rau, nu meritati

si sa ajungi sa fi mintit in fata cu o .... de te lasa masca, este UMILITOR.
    puteti sa imi dati ban permanent, nu numai 2 saptamani ca data trecuta, ca nu mai conteaza, o sa inchideti pravalia mai repede decat va imaginati.
    SEAFIGHT GAME OVER

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

Si eu am spus ce ai scris aici si la fel au facut multi altii. Rezultatul este destul de vizibil: nimic nu se schimba, totul se conserva pana ajunge muratura si se arunca.
    Neoficial iti spun ca acest joc fusese planificat sa fie inchis si sa ramana numai Pirate Storm asa ca iti dai seama foarte clar care este interesul, mai ales ca serverele sunt distruse (si inca este un termen finut).
    Spor la joaca sau la logout.

3. RED-BARON

RED-BARON Novice forum

ehh lasa ca dispar si eu pt 5 lunii ...oare cand revin ...ce o sa fie? iar mio iau pe coaja 1 luna pana recuperez?

4. Zeusian

Zeusian Comisar forum

nu, vreo 2 mii de euro pe coaja doar :)

5. RED-BARON

RED-BARON Novice forum

nam cumparat perle pe banii niciodata si nici cristale decat 2 punti si rabat atat!

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Suficient. Daca 1 din 10 da asa calculeaza cat scot tinand cont ca sunt 45 mil jucatori. Ia in calcul numai rabatul si te doare capul dar muuulti cumpara si altele.

7. VLAD

VLAD Talent de excepţie

• 45mil de jucatorio_O aia a ramas pt acastiga mmo games sau ce premui a luat bp in 2012 in acelasi timp au oferit pentru validarea e-mailurilor desinul saggita si munitie de atunci ai a mai fost bp asa de generos??
    • sa alt exemplu cand au dorit sa ofere tuturor jucatorilor pachete de amulete in schimbul likeurilor pe pagina lor de facebook
    • inainte sa scoata rubrica jucatori online,vedeai acolo numarul de jucatori activi...si doar in weekend puteai vedea numere cu 3 cifre in rest...

8. SeafRO

SeafRO Duce forum

Cel mai mare numar a fost pe la 40-50k jucatori activi din 45 mil. Sper sa nu ma insel desi nu s-a intamplat sa imi joace feste memoria pana acum - sa nu uitam ca am imbatranit si totul este posibil. :)

9. VLAD

VLAD Talent de excepţie

40-50k pe toate serverele nu? in schimb pe beta sacadeaza serverul din cauza numarului mare de jucatori...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.