Craft Tunuri

Discuție în 'Ajutor' creată de The*Punisher, 5 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. The*Punisher

The*Punisher Scriitor în devenire

Salutare pirati, am aterizat si eu aici pe forum cu o nelamurirein legatura cu craftarea tunurilor painbriger, deci, sa faci tunuri painbriger din retete iti trebuie anumite materiale, am luat fiecare tun in parte pt a vedea de unde obtin acele materiale, insa.... am gasit totusi acele materiale, dar tot din distrugerea tunurilor painbriger, aici nu inteleg care e rostul... distrugi tun painbriger sa craftezi tun painbriger?

2. SOaD#

SOaD# Novice forum

Buna seara, avand in vedere ca noul update pe numele lui "sezon" are
    cateva chestii interesante. Asta seara, cu mare nerabdare si cu vreo 22 de euro
    cheltuiala am deschis un cufar de nivel 7, printre itemurile de acolo (cat de cat
    acceptabule) am observat ceva ce eram foarte nerabdator sa creez. Reteta tun
    painbringer pe numele ei, nici mai mult , nici mai putin de 25 de bucati. Obisnuit
    cu retetele si itemurile tunurilor worldbraker, am dat fuga la atelierul de
    combinare sa fac 25 de tunuri painbringer lvl 0 nou noute, in speranta sa raman cu
    vreo 3 de lvl 4. ajuns la atelier observ ca lipsesc materialele necesare pt
    craftuirea de tun nou lvl 0, sunt vreo 3 la numar cadru nou, bucati usoare de
    lemn si deseuri de metal solide. acu e acu, dau fuga la statia de recuperare si ma
    pun pe cautat/prospectat, de unde sa fac eu rost de multdoritele materiale.....
    hai ca bucatile usoare din lemn le`am gasit cu chiu cu vai, am fost nevoit sa
    distrug o gramada de ciocanul destinului, diferite nivele, cu un pic de durere in
    suflet ca doar le`am folosit ceva vreme, pana au aparut frumoasele astea de
    painbringer. acu hai sa vedem de unde fac eu rost de cadru nou si deseuri de metal
    solide.... dupa cateva minute de cautari descopar cu stupoare ca sunt nevoit sa
    distrug tunuri painbringer de nivel 4 si 6 ca pana sa apara sezonul asta si
    vestitele retete painbringer, nu am avut si eu inspiratia sa pastrez acolo cateva
    lvl 1 sau 2 ca sa le pot distruge si sa pot creea PAINBRINGER LEVEL 0!!!!
    Ca o concluzie, cel care a gandit rahatul asta vrea sa ne faca vreo surpriza si ne
    treimite vreun voucer magic unde sa primim multaseptatele materiale de crafting,
    sau ma apuc sa sparg pain lvl 4 sau 6(imi dati voi un hint, care face treaba mai
    buna) sa creez lvl 0.
    Multumesc!!!
    am scris si eu aici domnule moderator sau cine mi`a raspuns la mail ( nu am gasit runda de discutii despre sezon si vad ca mai sunt si altii care s`au prins de inteligenta dezvoltatorilor vostrii)

ilupeter87 și .corsarulnegru. apreciază asta.
  3. oufette

oufette Scriitor în devenire

Avem retete mai departe ce ne mai trebuie ce rost are sa poti face si tunuri .
    Si eu am tot studiat problema dar nu am reusit sa imi dau seama de unde faci rost de materiale.
    O sugesti cineva?

4. The*Punisher

The*Punisher Scriitor în devenire

Primim si noi un raspuns?

5. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Nu faceti rost de absolut nimic, e doar praf aruncat in ochi de dragul timpurilor trecute. Sambata s-a creat topicul asta si pana acum nu indraznit nimeni sa raspunda la intrebari.

Sfatul meu, va faceti un cont pe alt forum EN sau alta natie, postati acolo si primiti un raspuns in timp util. Adminii de pe forum-ul romanesc sunt ocupati cu sters parerile negative si adevarul gol golut, apoi iti mai da si un ban frumos acolo ca s-au incalcat regulile.

Seara faina sa aveti.

6. #AQUASDOR#[FBI]#

#AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

tot aceasi intrbare am puso si eu acum cateva zile inafara de niste raspunsuri care nu au legatura cu ce am intrebat eu altceva nu am primit si am cate 150 de retete de fiecare fel si nu 22 euro bagati ca colegul de mai sus si vreo 100 ca am cumparat cheite sa deschid cuferele si incontinuare vad ca nu da nimeni vreun raspuns

7. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Ce e drept e drept, materiale pentru tunurile painbringer nu exista si nici nu ai de unde le obtine, poate pe viitor va aparea vreo misiune zilnica de unde se vor putea obtine! Pe cind la ciocane, devastatoare si firestorm distrugi pe oricare din ele si faci rost de materiale tot pentru aceste tunuri! Ca exemplu: Ai prea multe ciocane si vrei devastatoare sau firestorm! A obtine materiale pentru paindbringer probabil ar mai fi din distrugerea de Wordbreaker, dar din moment ce inca nu sa bagat asa ceva, ramane de asteptat !

8. Cataleya

Cataleya Guest

Cunoastem acest aspect referitor la tunurile painbringer. Problema a fost inaintata catre cei in masura sa ia o decizie asupra acestei probleme. Imediat ce vom avea noutati, va vom informa.

Domnule utilizator al acestui forum, posturile sunt sterse intradevar daca incalca regulamentul. Am avut curiozitatea sa explorez putin istoricul postarilor dvs. pentru a vedea ce anume va nemultumeste. Ati primit intotdeauna un raspun propt la problemele dv.

Cat despre sanctiunile acordate celor care nu respecta regulamentul:

... Fara comentarii!!

Subiect inchis.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.